Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Jak świetnie znów Asię zobaczyć na wizji 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Ode mnie jeszcze video z dzisiejszego Poranka
http://www.mediafire.com/?7ob35xo19fhplq7
Ale że nic o Siemiatyczach, po tak długiej nieobecności... :mhm:
http://www.mediafire.com/?7ob35xo19fhplq7
Ale że nic o Siemiatyczach, po tak długiej nieobecności... :mhm:

Ale Podlasie co i rusz jest promowane, szczególnie podczas ujęć miast przy prognozach pogody.Ale że nic o Siemiatyczach, po tak długiej nieobecności...

Jak ładnie podziekowała na koniec, to My dziękujemy.

"Może z Tobą jeszcze wytrzymam"- a to z kolei forma pożegnania ze wspołprowadzącym.

Teraz zagadką jest to kiedy kolejne aktywności antenowe Joasi ? ?
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Zasłużył sobie :spiewa: - tak jak na dokuczanie przy jego zapowiedzi po 10.00maxxx pisze:"Może z Tobą jeszcze wytrzymam"- a to z kolei forma pożegnania ze wspołprowadzącym.

Oby jak najszybciej, ale oczywiście najlepiej w weekendowe poranki, chociaż 2 dni w tygodniu = mało Joasimaxxx pisze:Teraz zagadką jest to kiedy kolejne aktywności antenowe Joasi ? ?

-
- Fanatyk :)
Wczoraj Joanna wspomniała, że szykuje się na podlaskie grzybobraniemaxxx pisze:Ale Podlasie co i rusz jest promowane, szczególnie podczas ujęć miast przy prognozach pogody

Joasia dziś bardzo ładnie wygląda w Poranku 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Joasia to tak zawszePavloo pisze:Joasia dziś bardzo ładnie wygląda w Poranku

Ach, można było już wczoraj wieczorem spodziewać się nieobecności pani redaktor. Najpierw po 19 była zapowiadana razem z Marcinem Żebrowskim, a po 21 zapowiadany był już tylko Żebrowski.
-
Ale za to pojawiła się jako reporterka
Ledwo dziewczyna wróciła z urlopu i już ją ciągnie poza studio. Widać, dziennikarski duch w niej nie zasnął 

Mam rozumieć, że takie wejście reporterskie, co są nagrywane w ciągu tygodnia do poranka w danej sprawie, nie to na żywo? (nie oglądam, a chciałbym mieć jasność sytuacji, chociaż jestem wręcz prawie pewny, że chodzi o nagraną relację)
-
Tak, była nagrana rozmowa z z załogą rajdową TVN Turbo w ich samochodzie w związku ze startem w jakimś rajdzie ( tej załogi, nie Joasi
)
( szczegółów nie znam, bo na razie tylko przyciąłem początek i koniec rozmowy , kasując resztę nagranego Poranka )

( szczegółów nie znam, bo na razie tylko przyciąłem początek i koniec rozmowy , kasując resztę nagranego Poranka )
-

Joannę z profilu łatwo teraz pomylić z Martą Kloss