Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie uwaÂżasz Âże to Âśmieszne po tym jak Anita dostaÂła nagrode teraz ma siew jej imieniu wstawiaĂŚ Martyna. To Âśmieszne i absurdalne. Zgwiazdy zaniÂżasz jÂą teraz do jakiegoÂś Porady czy Kalczynskiej.
I co anitce po nagrodzie ??? JÂą gnojÂą a MartynĂŞ dalej promujÂą wiĂŞc chyba jednka coÂś w tym jest...
Z PoradÂą siĂŞ zgodze ale Ania KalczyĂąska nie jest "jakaÂś tam" jest bardzo dobra...
Ma kobieta klase, Âświetnie siĂŞ prezentuje i jako dziennikarz i jako kobieta. Do Tego moÂże dlatego Âże ubraÂła dziÂś jakieÂś Âżywsze kolory a nie wiecznie szare marynareczki z biaÂłym podkoszulkiem.
Ma ogromn¹ klasê... tylko w³asnie bardzo szaro siê oststnio ubiera³a tak smutno.Nie wiem jak dzisiaj ale ona ogólnie by³a ostatnio bardzo smutna... Mo¿e mia³a dzisiaj dobry dzien albo dó³ jaki mia³a z powodu gnojenia mija powoli...
Nie wiem. ale NIE daÂło siĂŞ nie zauwaÂżyĂŚ radoÂści Starego Waltera przy wrĂŞczaniu Anicie nagrody. MoÂże od tej pory siĂŞ pozmieniaÂło.
to byÂło dawnooo od tego czasu pozycja ANitki w tvn bardzo siĂŞ zmieniÂła... ona juÂż jest dla nich nikim... waÂżne jednak ze jest kimÂś dla nas ;)
To moÂże wtedy, gdy Michos siĂŞ o niÂą martwiÂł, miaÂła okres?
Ja myÂślĂŞ Âże to nie jest temat do ÂżartĂłw...
Najpierw gdy ja z innymi forumowiczami radosnie siê nad ni¹ pastwi³am nazywajac j¹ królow¹ sniegu Helg¹ z SS itp. ona zmaga³a siê z choroba ojca... myœlê ze nikt nie mia³ by w tedy ochoty siê uœmiechac nawet przed kamer¹... potem zaczê³a siê przed widzami otwierac i mieliœmy okazjê przez jakiœ miesi¹c czy 2 okazjê obserwowaÌ zupe³nie inn¹ Anitkê z innym jej imagem... a potem we wrzesniu j¹ zgnojono i znowu raczej w obliczu mobbingu nie mo¿na by³o od niej oczekiwac popisów dobrego humoru. A teraz jeœli to tak bliska przyjacó³ka jak wynika³o by z wypowiedzi Martyny to ona musi to bardzo pzezywaÌ i siê o ni¹ martwiÌ. pracuje na wizji mo¿e nie du¿o ale pewnie spêdza i tak nad newsami du¿o czasu a reszte spedza z Martn¹. musi byc na pewno zmêczona ostatnim rokiem... Szkoda jej bo to naprawdê musi byÌ œwietna dziewczyna... Niczym nie zas³ó¿y³a na tak¹ pogarde ze strony tvn-u.Gdyby zastapi³ j¹ chcoa¿ ktoœ na poziomie mo¿na by miec tyklo prestensjê o koteriê i nepotzm ale w obliczu totalnego nieprofesjonalizmu A*tomata i Golluma Jêdzrzejowskiej niestety musimy siê sprzeciwiac takze jej zniewa¿aniu...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A przyznam sie¿e po wczorajszych teoriach Michosa z odejœciem z telewizji Anity œni³o mi siê ¿e w³¹czam dziœ TVN24 rano i s³ysze A* utomatke Jedrzejowsk¹.
Tobi ja oglÂądam caÂły poranek i wiem o czym mĂłwiĂŞ. :!: :!: :!: JakbyÂś oglÂądaÂł jÂą zawsze to wiedziaÂłbyÂś o czym mĂłwiĂŞ :!: :!: :!: Pamietam to co byÂło kiedyÂś a to co jest teraz :cry: :cry: :cry: A wczoraj bardzo dziwnie siĂŞ z widzami poÂżegnaÂła :!: :!: :!:
NapradĂŞ wiem o czym mĂłwiĂŞ i jak ktoÂś jej w caÂłoÂści i dokÂładnie nie oglada to nie moÂże oceniaĂŚ moich spostrzeÂżeĂą. :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:
Od momentu kiedy zaczĂŞli jÂą gnoiĂŚ to w Anitce siĂŞ coÂś wyraÂźnie zmieniÂło i ja to widzĂŞ i sÂłyszĂŞ w jej gÂłosie. :cry: :cry: :cry:

ÂŁukaszu bez takich gÂłupich ÂżartĂłw bo jest to niesmaczne i nie zyczĂŞ sobie wiĂŞcej takich ÂżarcikĂłw na temat Anitki :!: :!: :!:

Aha zaraz po 16 czyli w chwili kiedy tvn ma bardzo ma³¹ ogl¹dalnoœÌ dali reklamê faktów ale zobaczy³em tylko koùcowy napis faktów. Jakby napradê im na tej reklamie i faktach zale¿a³o to puœciliby j¹ w czasie trwania Harryego Potera
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Aha zaraz po 16 czyli w chwili kiedy tvn ma bardzo ma³¹ ogl¹dalnoœÌ dali reklamê faktów ale zobaczy³em tylko koùcowy napis faktów. Jakby napradê im na tej reklamie i faktach zale¿a³o to puœciliby j¹ w czasie trwania Harryego Potera
Ehhh... ten serialik przed faktami popo³udniowymi ma chyba spor¹ ogl¹dalnoœÌ (choÌ to oczywiœcie ¿adne pocieszenie) :?: Tyle tam dramtyzmu, ostatnio to nawet jakaœ kobieta uprowadzi³a dziecko :shock: :lol: :!:
PrzewaÂżnie po reklamach, gzieÂś tak w okolicach 16.35 jest reklama faktĂłw :!: Przynajmniej ze trzy razy :wink: widziaÂłem jÂą wÂłaÂśnie o tej godzinie :!:

No to mo¿e wyemituj¹ tê reklamê w przysz³y pi¹tek, kiedy w tvn bêdzie Matrix - trzeba bêdzie ogl¹dn¹Ì, Anita napewno bêdzie ogl¹da³a, jako fanka Matrixa :!:[/quote]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ja nie mam ochoty oglÂądaĂŚ oglÂądaĂŚ tej reklamy. Jest to dla mnie smutny obrazek :cry: :cry: :cry: Black jakby te fakty coÂś dla nich znaczyÂły to dali by jÂą miĂŞdzy 18.30-20.00 czyli wtedy kiedy jest zapowiedÂź faktĂłw i po faktach. No ale oczywiÂście wtedy te fakty majÂą w dupi. bo waÂżne sÂą tylko te o 19.00 :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Moim zdaniem taka reklama nie wró¿y nic dobrego - widaÌ, ¿e program ma s³ab¹ ogl¹dalnoœÌ i kiedyœ mo¿e podzieliÌ losy Faktów Wieczornych. Co wa¿ne - w wakacje s¹ tylko Fakty G³ówne, czyli Anita bêdzie wówczas ograniczona tylko do TVN24.
A reklama jakaÂś niewydarzona i bardzo sztruczna - zwÂłaszcza te kartki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To prawda fakty popoÂłudniowe przypuszczam, Âże zlikwidujÂą po wakacjach.
Doktorku :!: Jak Anitka tam wytrzyma do wakacji i jej wczeÂśniej nie wywalÂą to ja bĂŞde trochĂŞ uwaÂżaĂŚ to za cud. :!: :!: :!:
A do lata jeszcze bĂŞdzie pewnie tyle zmian, Âże nie warto teraz o tym rozmawiaĂŚ :?: :?: :?:
To wszystko jest jednÂą wielkÂą zagadkÂą :?: :?: :?:
Poza tym chyba zauwaÂżyliÂście, Âże Anitka te fakty prowadzi bardzo rzadko :!: :!: :!:
AQ moÂże latem bedzie pracowaÂła np.2 razy w tygodniu lub wyÂślÂą ja na dÂługi urlop :?: :?: :?:
A reklama jakaÂś niewydarzona i bardzo sztruczna - zwÂłaszcza te kartki.
Beznadziejna :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

jak to kwiatek napisÂła lataja jak idiotki po newsroomie... juÂż po tej reklamie widaĂŚ jak oni niepowaÂżnie do tych FucktĂłw podchodzÂą... szkoda naszej Anitki dla takiego badziewia... Tylko ze wszystkie 3 dzienniki w polsce sÂą jeden bardziej badziewiasty od drugiego ;)
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:jak to kwiatek napisÂła lataja jak idiotki po newsroomie...
Nie :!: ja bym tak tego nie nazwa³ :!: Ta reklama jest po prostu bardzo ¿ywio³owa, w przeciwieùstwie do tej z g³ównych.
Dziwi mnie tylko fakt wspó³pracy Anity i Patrycji, przecie¿ jak dy¿ur w popo³udniowych ma jedna, to druga zajmuje siê czym innym.

Michos, myÂślisz, Âże zrezygnujÂą z popoÂłudniowych dopiero po wakacjach? Wydaje mi siĂŞ, Âże to jedna z optymistyczniejszych wersji :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

tez mi siĂŞ coÂś tak wydaje... chyba Âże gollum bĂŞdzie miaÂł na nie chrapkĂŞ:)
a btw zaraz zamieszcze w dziale za³oga niespodziankê g³ównie dla michosa ale w soomie dla wszystkich "sympatyków" tvn a szczególnie królowej Justyœ :) tobie Black te¿ siê spodoba :) kwestia 5 min :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Michos, myÂślisz, Âże zrezygnujÂą z popoÂłudniowych dopiero po wakacjach? Wydaje mi siĂŞ, Âże to jedna z optymistyczniejszych wersji
Tak to wariant optymistyczny :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:

jak to kwiatek napisÂła lataja jak idiotki po newsroomie...
Masz niestety racje :cry: :cry: :cry: ReklamĂłwka jest totalnym niewypaÂłem :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Mi tam reklamówka jak najbardziej pasi. Tylko raz j¹ widzia³êm niestety. bo w dzieù ma³o ogl¹dam tiVi.:(
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dzisiaj, to jest standard, ¿e szybkoœÌ reakcji ludzi jest ca³kowicie odwrotna do zjawisk atmosferycznych, zw³aszcza wiatru :!:
Mo¿na by przymkn¹Ì oko na mobbing, i dzisiejszy brak powera u Anity przypisaÌ barometrowi :wink: :?: Ale wszyscy wiemy, ¿e nie o to lotto :twisted:
But away, fajnÂą miaÂła dziÂś Anitka fryzurkĂŞ ... i te piegusie :P :lol:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak Anita byÂła jeszcze bardziej przygaszona niÂż w poprzednich faktach. ChociaÂż i tak lepiej wypada tu niÂż w porankach. WidzĂŞ po niej Âże ta praca nie sprawia jej frajdy i nie znaczy dla niej tak wiele jak kiedyÂś :cry: :cry: :cry: Czasami jak jÂą oglÂądam to jej nie poznaje :cry: :cry: :cry: Anitka dzisiaj a Anitka wczoraj to w ogĂłle inna osoba :cry: :cry: :cry:
Anitce juÂż siÂły brak :cry: :cry: :cry:
But away, fajnÂą miaÂła dziÂś Anitka fryzurkĂŞ ... i te piegusie
Tak fryzurĂŞ miaÂła fajnÂą ale ta szara marynarka :!: :cry:

Anitka teraz trochĂŞ przypomina wiĂŞdnÂący kwiat :cry: :cry: :cry:

A teraz marciniak przeprowadza 20min wywiad a przecieÂż mogÂłaby to zrobiĂŚ Anitka :!: Redo zawsze przeprowadza przynajmiej 1 dÂługi wywiad i Anitce teÂż kilka razy dali przeprowadziĂŚ ale bardzo szybko jej to zabrali :cry: :cry: :cry:

Ciekawe czy jutro w faktach popoÂłudniowych zobaczymy AnitkĂŞ czy Redo :?: :?: :?:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a czyli Anitka nadal czwartki i piÂątki ? (miejmy nadzieje ) jesli nie byÂło jej w poranku w ÂśrodĂŞ to jest duÂża szansa...
je¿eli ju¿ nawet w Fucktach siê nie o¿ywia to musi nie byÌ za dobrez albo j¹ tak pod³ama³a sprawa z Martyn¹ czy te¿ Marcinem i pogorszeniem jego stanu zdrowia albo tez mobbing Jêdrzejowskiej i Ska siê podnosi... ale jeœli o to chodzi to ona powinna ju¿ wzi¹œÌ siê w garœÌ bo j¹ wypierdol¹ :(:( a szkoda by by³o takiego talentu...
Android <3
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Hmmm...a mo¿e My tak naprawde o wszystkim nie wiemy. Mo¿e te ponure zachowanie Anity jest spowodowane jak¹œ z³¹ sytuacj¹ np. w Jej rodzinie ?

Bo jeœli nie to có¿...uwa¿am, ze brakuje Jej profesjonalizmu bo co J¹ widzê to odnosze wra¿enia, ¿e ktoœ J¹ za biurko za kare posadzi³ i ma minê dziecka które pierwszy raz do k¹ta trafi³o...z tak¹ postaw¹ napewno nic nie osi¹gnie, kamuii ma racje...
ODPOWIEDZ