I co anitce po nagrodzie ??? JÂą gnojÂą a MartynĂŞ dalej promujÂą wiĂŞc chyba jednka coÂś w tym jest...Nie uwaÂżasz Âże to Âśmieszne po tym jak Anita dostaÂła nagrode teraz ma siew jej imieniu wstawiaĂŚ Martyna. To Âśmieszne i absurdalne. Zgwiazdy zaniÂżasz jÂą teraz do jakiegoÂś Porady czy Kalczynskiej.
Z PoradÂą siĂŞ zgodze ale Ania KalczyĂąska nie jest "jakaÂś tam" jest bardzo dobra...
Ma ogromn¹ klasê... tylko w³asnie bardzo szaro siê oststnio ubiera³a tak smutno.Nie wiem jak dzisiaj ale ona ogólnie by³a ostatnio bardzo smutna... Mo¿e mia³a dzisiaj dobry dzien albo dó³ jaki mia³a z powodu gnojenia mija powoli...Ma kobieta klase, œwietnie siê prezentuje i jako dziennikarz i jako kobieta. Do Tego mo¿e dlatego ¿e ubra³a dziœ jakieœ ¿ywsze kolory a nie wiecznie szare marynareczki z bia³ym podkoszulkiem.
to byÂło dawnooo od tego czasu pozycja ANitki w tvn bardzo siĂŞ zmieniÂła... ona juÂż jest dla nich nikim... waÂżne jednak ze jest kimÂś dla nasNie wiem. ale NIE daÂło siĂŞ nie zauwaÂżyĂŚ radoÂści Starego Waltera przy wrĂŞczaniu Anicie nagrody. MoÂże od tej pory siĂŞ pozmieniaÂło.

Ja myÂślĂŞ Âże to nie jest temat do ÂżartĂłw...To moÂże wtedy, gdy Michos siĂŞ o niÂą martwiÂł, miaÂła okres?
Najpierw gdy ja z innymi forumowiczami radosnie siê nad ni¹ pastwi³am nazywajac j¹ królow¹ sniegu Helg¹ z SS itp. ona zmaga³a siê z choroba ojca... myœlê ze nikt nie mia³ by w tedy ochoty siê uœmiechac nawet przed kamer¹... potem zaczê³a siê przed widzami otwierac i mieliœmy okazjê przez jakiœ miesi¹c czy 2 okazjê obserwowaÌ zupe³nie inn¹ Anitkê z innym jej imagem... a potem we wrzesniu j¹ zgnojono i znowu raczej w obliczu mobbingu nie mo¿na by³o od niej oczekiwac popisów dobrego humoru. A teraz jeœli to tak bliska przyjacó³ka jak wynika³o by z wypowiedzi Martyny to ona musi to bardzo pzezywaÌ i siê o ni¹ martwiÌ. pracuje na wizji mo¿e nie du¿o ale pewnie spêdza i tak nad newsami du¿o czasu a reszte spedza z Martn¹. musi byc na pewno zmêczona ostatnim rokiem... Szkoda jej bo to naprawdê musi byÌ œwietna dziewczyna... Niczym nie zas³ó¿y³a na tak¹ pogarde ze strony tvn-u.Gdyby zastapi³ j¹ chcoa¿ ktoœ na poziomie mo¿na by miec tyklo prestensjê o koteriê i nepotzm ale w obliczu totalnego nieprofesjonalizmu A*tomata i Golluma Jêdzrzejowskiej niestety musimy siê sprzeciwiac takze jej zniewa¿aniu...