Moderator: Łukasz
ByÂłajesli nie byÂło jej w poranku w ÂśrodĂŞ to jest duÂża szansa...
PrzecieÂż ona wie na pewno doskonale, Âże nic tam juÂż nie osiÂągnie i nie ma tu znaczenia jej postawa i profesjonalizm. Jak wyrzuccili jÂą w takim momencie to nie moÂżna liczyĂŚ na jakÂąkolwiek zmianĂŞ. O niej powoli wszyscy zapomnÂą i przyjdÂą inni na jej miejsce a jak widzimy juÂż przyszliz takÂą postawÂą napewno nic nie osiÂągnie, kamuii ma racje...
WiemSytuacja w ktĂłrej znalazÂła siĂŞ Anitka nie jest za wesoÂła. To moÂże byĂŚ ciÂągÂła jej dyskryminacja i ciÂągÂłe jej gnojenie. To nie tylko moÂże siĂŞ ograniczaĂŚ do grafiku ale rĂłwnieÂż do sÂłownych uwag
ja te¿ nie mam do niej o to pretensji... nie wiem jak Maciek ale ja napisa³am to w trosce o ni¹... nie chodzi tu o jakies popisy tylko o to ¿e ona im w ten sposób dostarzca po¿ywki widz¹ ¿e j¹ krzywdza i siê z tego ciesz¹ jeœli tego nie przerwie to j¹ zniszcz¹ do koùca...Ja nie mam pretensji do Anitki, ¿e siê nie uœmiecha. Ja jej bardzo wspó³czuje i wiem ¿e ten stamn nie bierze siê znik¹d.
a to juÂż ch...jByÂła (pn-Âśr)
te¿ fakt ¿e ona wie ¿e nic nie osi¹gnie w tvn ale z 2 giej strony musi wierzyÌ ze s¹ inne telewizje i mo¿e kiedyœ... ludzie o niej zapomna ale nie fani i jej sympatycy i lepiej zapamiêtac Anitkê z Fucktów z przed 2 miesiêcy czyli ciep³¹ uœmiechniêt¹ a nie smutn¹ i zkrzywdzon¹Przecie¿ ona wie na pewno doskonale, ¿e nic tam ju¿ nie osi¹gnie i nie ma tu znaczenia jej postawa i profesjonalizm. Jak wyrzuccili j¹ w takim momencie to nie mo¿na liczyÌ na jak¹kolwiek zmianê. O niej powoli wszyscy zapomn¹ i przyjd¹ inni na jej miejsce a jak widzimy ju¿ przyszli
Skala krzywdy i wykorzystania jej osoby przez tvn jest ogromna a sposĂłb w jaki to zrobili nieludzki
Kiedyale z 2 giej strony musi wierzyĂŚ ze sÂą inne telewizje i moÂże kiedyÂś...
To jest o wiele g³êbszy problem ni¿ tylko a*utomatJak mozna bylo j¹ ponizyc daj¹c na jej miejsce A*tomata czyli prezenterskie zero ???
O takz przed 2 miesiêcy czyli ciep³¹ uœmiechniêt¹
Tego siĂŞ najbardziej obawiammoÂże ona wie Âże jÂą wyjebiÂą i dlatego taka smutna..
A oto link - ktĂłry nota bene podaÂłem juÂż w dziale TELEWIZJA:Na to o 19:00 odpowiada TVN "Faktami" z gwiazdami. NajjaÂśniejsze miejsce w Wielkim Wozie przypada Justynie Pochanke, tak przynajmniej obsadza jÂą TVN. A ja, nieodmiennie zakochany w Anicie Werner (pani Anito, ileÂż to razy budzi mnie pani rano - bez ÂświĂąstw - serwisem w TVN 24), bĂŞdĂŞ siĂŞ upieraÂł, Âże tylko jej spokojna charyzma moÂże wypeÂłniĂŚ dziurĂŞ po Tomaszu Lisie.
A Gdzie i kiedy te ¿yczenia pad³y Jacku....?Black Jack '62 pisze:PS Wzi¹³em sobie do serca koùcowe ¿yczenia Anity i mam nadziejê, ¿e szczêœliwie wrócê za 3 dni.
To czasami trudno oceniĂŚ bo w porĂłwenaniu do tego co kiedyÂś byÂłoEj Michos, nie byÂła Anita aÂż tak bardzo smutna, przynajmniej nie tak jak wczoraj.
Nie s¹dze aby teraz ktokolwiek nawet zwraca³ na ni¹ uwagêktoœ móg³by to wreszcie sobie uœwiadomiÌ i naprawiÌ b³¹d
Tak ale napisano tylko ten fragment. KiedyÂś jeszcze napisali o Anitce malutki fragmencik w "Wysokich obrotach".ChociaÂż moim zdaniem autor artykuÂłu mĂłgÂł coÂś wiĂŞcej napisaĂŚChcecie powiedzieĂŚ Âże o Anicie Werner i jej zeszmaceniu przez TVN napisano w najwiĂŞkszym i najchĂŞtnmiej czytanym dzienniku w Polsce?
MiÂłego i uwaÂżnego na drogach weekenduA Gdzie i kiedy te Âżyczenia padÂły Jacku....?
Maciekw pisze:Bo jeœli nie to có¿...uwa¿am, ze brakuje Jej profesjonalizmu bo co J¹ widzê to odnosze wra¿enia, ¿e ktoœ J¹ za biurko za kare posadzi³ i ma minê dziecka które pierwszy raz do k¹ta trafi³o...z tak¹ postaw¹ napewno nic nie osi¹gnie, kamuii ma racje...
Ale to nie jest ten profesjonalizm i pasja co kiedyÂśAnita profesjonalna jest nawet z ponurÂą minÂą A moÂże zwÂłaszcza z ponurÂą minÂą
To siĂŞ wtedy Âładnie nazywa: chÂłodny profesjonalizm
To byÂło jej 5min ktĂłre bardzo szybki siĂŞ skoĂączyÂło i widac Âże w tvn-nie nie liczy siĂŞ to co osiÂągnĂŞÂłaOsiÂągnie coÂś, czy nie OsiÂągnĂŞÂła juÂż wiele Ale komuÂś to najwyraÂźniej bardzo przeszkadzaÂło i skutecznie zadziaÂłaÂł(-a)
To chodzi o coœ wiêcej ni¿ tylko wyrzucenie z faktówWiesz równie dobrze jak Anita, jak i my, ¿e zdegradowano j¹ nies³usznie i tylko dlatego, ¿e w tvn liczy siê wy³¹cznie Pochanke
Black ale my nie chcemy ponurej Anitki(wiem, Âże tak musi byĂŚ bo zadowolonym z tego nie moÂżna byĂŚ)A moÂże zwÂłaszcza z ponurÂą minÂą
Chyba sam w to nie wierzyszMichos pisze:Oni naprawdĂŞ AnitkĂŞ uwaÂżajÂą za gÂłupiÂą siksĂŞ jak nawet nie dajÂą jej juÂż nigdy przeprowadziĂŚ Âżadnego wywiadu
Ale co sÂą ustawieni sÂą wedÂług nich najmÂądrzejsiChyba sam w to nie wierzysz Dla nich jedynym miernikiem sÂą ukÂłady, a nie poziom intelektualny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości