Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

oczywiœcie mam nadzieje ze to nie problemy osobiste s¹ powodem zniechêcenia Anitki :) bo to by³o by przykre... z drugiej strony nie chce by j¹ tam gnoili... myœlê ze jeœli chodzi o mobbing to ja jej siê nie dziwiê z ejest jej przykro ona na pewno jeszcze nie do koùca rozumie dlaczego zosta³a tak potraktowana i jest tym pod³amana by³a gwiazda a teraz jest dla tych padalców nikim...:( ale uwa¿am MaÌku jak TY ¿e ona powinna przestac siê tymi g³¹bami przejmowaÌ bo i tak nic nie wskóra a przez wzgl¹d na widzów jak najlepiej staraÌ siê wykonywac obowi¹zki :) wie ¿e nadal ma fanów i o niej pamiêtamy... pewnie dla niej to nie takie wa¿ne ale myœlê ¿e to tez powinno mieÌ dla niej znaczenie i podnosiÌ j¹ na duchu... w Fucktach popo³ódniowych czy g³ównych i tak jest najlepsza :) i cenimy jej profesjonalizm :) ale obawiam siê ze czas ju¿ najwyrzszy wzi¹œc siê w garsc bo daje im tylko powód do zwolnia... :( tak wiêc Anitko jeœli to czytasz to uœmiechakj siê wiêcej :) no chyba ze to k³opoty osobiste... :( mam nadzieje ze nie...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To jest bardziej zÂłoÂżony problem kamuii niÂż piszesz. Sytuacja w ktĂłrej znalazÂła siĂŞ Anitka nie jest za wesoÂła. To moÂże byĂŚ ciÂągÂła jej dyskryminacja i ciÂągÂłe jej gnojenie. To nie tylko moÂże siĂŞ ograniczaĂŚ do grafiku ale rĂłwnieÂż do sÂłownych uwag :!: :!: :!:
Ja nie mam pretensji do Anitki, ¿e siê nie uœmiecha. Ja jej bardzo wspó³czuje i wiem ¿e ten stamn nie bierze siê znik¹d. :cry: :cry: :cry:
Wiem jedno nie jest dobrze :cry: :cry: :cry: To co byÂło kiedyÂś a to co jest teraz jest zupeÂłnie czymÂś innym :cry: :cry: :cry: To jest bardzo trudny problem :cry: PrawdĂŞ zna tylko ona sama :cry: Prawda ta musi byĂŚ niestety okrutna :cry: :cry: :cry:
jesli nie byÂło jej w poranku w ÂśrodĂŞ to jest duÂża szansa...
ByÂła :!: :!: :!: (pn-Âśr)

z takÂą postawÂą napewno nic nie osiÂągnie, kamuii ma racje...
PrzecieÂż ona wie na pewno doskonale, Âże nic tam juÂż nie osiÂągnie i nie ma tu znaczenia jej postawa i profesjonalizm. Jak wyrzuccili jÂą w takim momencie to nie moÂżna liczyĂŚ na jakÂąkolwiek zmianĂŞ. O niej powoli wszyscy zapomnÂą i przyjdÂą inni na jej miejsce a jak widzimy juÂż przyszli :cry: :cry: :cry:
Skala krzywdy i wykorzystania jej osoby przez tvn jest ogromna a sposĂłb w jaki to zrobili nieludzki :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Sytuacja w ktĂłrej znalazÂła siĂŞ Anitka nie jest za wesoÂła. To moÂże byĂŚ ciÂągÂła jej dyskryminacja i ciÂągÂłe jej gnojenie. To nie tylko moÂże siĂŞ ograniczaĂŚ do grafiku ale rĂłwnieÂż do sÂłownych uwag
Wiem :(
Ja nie mam pretensji do Anitki, ¿e siê nie uœmiecha. Ja jej bardzo wspó³czuje i wiem ¿e ten stamn nie bierze siê znik¹d.
ja teÂż nie mam do niej o to pretensji... nie wiem jak Maciek ale ja napisaÂłam to w trosce o niÂą... nie chodzi tu o jakies popisy tylko o to Âże ona im w ten sposĂłb dostarzca poÂżywki widzÂą Âże jÂą krzywdza i siĂŞ z tego cieszÂą jeÂśli tego nie przerwie to jÂą zniszczÂą do koĂąca... ;( niestety...
ByÂła (pn-Âśr)
a to juÂż ch...j
PrzecieÂż ona wie na pewno doskonale, Âże nic tam juÂż nie osiÂągnie i nie ma tu znaczenia jej postawa i profesjonalizm. Jak wyrzuccili jÂą w takim momencie to nie moÂżna liczyĂŚ na jakÂąkolwiek zmianĂŞ. O niej powoli wszyscy zapomnÂą i przyjdÂą inni na jej miejsce a jak widzimy juÂż przyszli
Skala krzywdy i wykorzystania jej osoby przez tvn jest ogromna a sposĂłb w jaki to zrobili nieludzki
te¿ fakt ¿e ona wie ¿e nic nie osi¹gnie w tvn ale z 2 giej strony musi wierzyÌ ze s¹ inne telewizje i mo¿e kiedyœ... ludzie o niej zapomna ale nie fani i jej sympatycy i lepiej zapamiêtac Anitkê z Fucktów z przed 2 miesiêcy czyli ciep³¹ uœmiechniêt¹ a nie smutn¹ i zkrzywdzon¹ :( mo¿e ona wie ¿e j¹ wyjebi¹ i dlatego taka smutna.. :( a postapili z ni¹ nieludzko to fuckt. Jak mozna bylo j¹ ponizyc daj¹c na jej miejsce A*tomata czyli prezenterskie zero ???
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ale z 2 giej strony musi wierzyĂŚ ze sÂą inne telewizje i moÂże kiedyÂś...
Kiedy :!: :!: :?: :?:
Jak mozna bylo jÂą ponizyc dajÂąc na jej miejsce A*tomata czyli prezenterskie zero ???
To jest o wiele g³êbszy problem ni¿ tylko a*utomat :!: :!: :!: To jest bardzo szeroka sprawa :cry: :cry: :cry:
z przed 2 miesiêcy czyli ciep³¹ uœmiechniêt¹
O tak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: czy to jeszcze kiedyÂś wrĂłci :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
moÂże ona wie Âże jÂą wyjebiÂą i dlatego taka smutna..
Tego siĂŞ najbardziej obawiam :cry: :cry: :cry: Nie idrzucam nieczego :cry: :cry: :cry: niestety :cry: :cry: :cry:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Oto fragment artykuÂłu z Gazety Wyborczej:
Na to o 19:00 odpowiada TVN "Faktami" z gwiazdami. NajjaÂśniejsze miejsce w Wielkim Wozie przypada Justynie Pochanke, tak przynajmniej obsadza jÂą TVN. A ja, nieodmiennie zakochany w Anicie Werner (pani Anito, ileÂż to razy budzi mnie pani rano - bez ÂświĂąstw - serwisem w TVN 24), bĂŞdĂŞ siĂŞ upieraÂł, Âże tylko jej spokojna charyzma moÂże wypeÂłniĂŚ dziurĂŞ po Tomaszu Lisie.
A oto link - ktĂłry nota bene podaÂłem juÂż w dziale TELEWIZJA:
:arrow: :arrow: :arrow:
HANIA I TOMEK
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

CzytaÂłem to juÂż w wersji papierowej i bardzo miÂło mi siĂŞ zrobiÂło jak zobaczyÂłem ze ktoÂś jeszcze o niej pamiĂŞta :!: :!: :!: :) :) :)

Disiaj Anitka BYÂŁA W FAKTACH :!: QyraÂźnie na jej twarzy wyraÂźny byÂł smutek. :cry: :cry: :cry: Kilka razy siĂŞ pomyliÂła i nie wyglÂąda za dobrze ostatnio :cry: :cry: :cry: Jeszcze na koniec zajÂąkneÂła siĂŞ przy wymawianiu 19 i musiaÂła powtĂłrzyĂŚ jeszcze raz porpawnie :cry: :cry: :cry: Jeszcze zapowiedzi takie suche i w ogĂłlke ine przypominajÂące tego co byÂło w faktach o 19 :cry: ZresztÂą tam przynajmiej miaÂła wiĂŞcej czasu a caÂły program wyglÂąda jak wystrzaÂł z karabinu maszynowego. Taka wielka papka z tego wychodzi :!: :twisted: NaprawdĂŞ wolaÂłbym aby Anitka w tej sytuacji byÂła w dniu na Âżywo niÂż siĂŞ marnowaÂła w tym marnym programie. :cry: :cry: :cry:
Te fakty jÂą cofajÂą w jej rozwoju dziennikarskim :!: :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ej Michos, nie byÂła Anita aÂż tak bardzo smutna, przynajmniej nie tak jak wczoraj.
Ale dla Anity zdecydowanie za niskie te progi (i nie chodzi mi tylko o jej d³ugie nogi :smile: ) - ktoœ móg³by to wreszcie sobie uœwiadomiÌ i naprawiÌ b³¹d :!: :!: :!:

ZaÂś co do Wyborczej, pewnie, Âże miÂło i ciepÂło siĂŞ robi na sercu, kiedy czyta siĂŞ takie rzeczy (ciekawe, czy p. Pochanke teÂż :?: :lol:)
Zgadzam sie w 100% ze stwierdzeniem, Âże tylko jej spokojna charyzma moÂże wypeÂłniĂŚ dziurĂŞ po Tomaszu Lisie.

CzÂłowiek przy zdrowych zmysÂłach zawsze dochodzi do takiego wniosku, kiedy sÂłucha rozwrzeszczanej Pochanke :twisted:

PS Wzi¹³em sobie do serca koùcowe ¿yczenia Anity i mam nadziejê, ¿e szczêœliwie wrócê za 3 dni.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Chcecie powiedzieĂŚ Âże o Anicie Werner i jej zeszmaceniu przez TVN napisano w najwiĂŞkszym i najchĂŞtnmiej czytanym dzienniku w Polsce?
Black Jack '62 pisze:PS Wzi¹³em sobie do serca koùcowe ¿yczenia Anity i mam nadziejê, ¿e szczêœliwie wrócê za 3 dni.
A Gdzie i kiedy te Âżyczenia padÂły Jacku....?
Ostatnio zmieniony piątek 19 lis 2004, 17:58 przez tobi, łącznie zmieniany 2 razy.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ej Michos, nie byÂła Anita aÂż tak bardzo smutna, przynajmniej nie tak jak wczoraj.
To czasami trudno oceniĂŚ bo w porĂłwenaniu do tego co kiedyÂś byÂło :cry: :cry: :cry: Poza tym wystarczy mi sama koĂącĂłwka faktĂłw a ona trochĂŞ mĂłwi :cry: :cry: :cry:
ktoœ móg³by to wreszcie sobie uœwiadomiÌ i naprawiÌ b³¹d
Nie sÂądze aby teraz ktokolwiek nawet zwracaÂł na niÂą uwagĂŞ :!: :cry:
Sa teraz inni ktĂłrzy stacjĂŞ obchodzÂą a Anitka zostaÂła zepchniĂŞta na margines :cry: :cry: :cry:
Chcecie powiedzieĂŚ Âże o Anicie Werner i jej zeszmaceniu przez TVN napisano w najwiĂŞkszym i najchĂŞtnmiej czytanym dzienniku w Polsce?
Tak ale napisano tylko ten fragment. KiedyÂś jeszcze napisali o Anitce malutki fragmencik w "Wysokich obrotach".ChociaÂż moim zdaniem autor artykuÂłu mĂłgÂł coÂś wiĂŞcej napisaĂŚ :!: :!: :!: ale dobre i to :) A o pochanke pisali chyba juÂż z 5 razy :twisted: :twisted: :twisted:

A Anitka od jakiegoœ czasu jest w reklamie prasowej cyfry tzn.kana³ tvn24 jest reklamowany jej osob¹. :!: Ja chyba ju¿ z 10 takich malutkich fotek wyci¹³em z gazet :!: :lol:
A Gdzie i kiedy te Âżyczenia padÂły Jacku....?
MiÂłego i uwaÂżnego na drogach weekendu :!: :!: :!: Tak dokÂładnie Anitka powiedziaÂła na zakoĂączenie faktĂłw :!: :!: :!:

Tobi :!: :!: :!: A widzisz kto teraz przeprowadza dÂługi wywiad o 18 :?: :!: :twisted: Ta jĂŞdza Jedrzejowska :twisted: :twisted:
Pytam siĂŞ czemu nie Anitka :?: :?: :?: Czemu do cholery patrycja zawsze ma wywiad a Anitka w ogĂłle :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: I czemu do do tak powaÂżnej roboty dajÂą tego gremlina :?: :twisted:
BojĂŞ siĂŞ, ze niedÂługo powalczy np.o magazyn 24h o 21 :twisted: :twisted: :twisted: Dla nich gwiazda teraz jest JĂŞdrzejowska :twisted: :twisted: :twisted: A nie zapominajmy, Âże pieczyĂąski i Jedrzejowski pracujÂą razem i siĂŞ bardzo dobrze znajÂą i myÂślĂŞ Âże ten drugi moÂże powalczyĂŚ dla niej o fakty o 19 :twisted: :twisted: :twisted:
Oni naprawdĂŞ AnitkĂŞ uwaÂżajÂą za gÂłupiÂą siksĂŞ jak nawet nie dajÂą jej juÂż nigdy przeprowadziĂŚ Âżadnego wywiadu :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!:

Za dobry wywiad bĂŞdÂą ciĂŞ ceniĂŚ a w tych faktach nawet nikt ciĂŞ nie zauwaÂży :!: :!: :!:
Nawet ten z "GW" pisze tylko o tvn24 a nie wspomina nic o faktach o 16.45 :?:

Nawet moja strona jest dalej w wynikach google :!: a jak ktoÂś zna google to wie o co chodzi :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Maciekw pisze:Bo jeœli nie to có¿...uwa¿am, ze brakuje Jej profesjonalizmu bo co J¹ widzê to odnosze wra¿enia, ¿e ktoœ J¹ za biurko za kare posadzi³ i ma minê dziecka które pierwszy raz do k¹ta trafi³o...z tak¹ postaw¹ napewno nic nie osi¹gnie, kamuii ma racje...

Anita profesjonalna jest nawet z ponurÂą minÂą :!: A moÂże zwÂłaszcza z ponurÂą minÂą :!:
To siĂŞ wtedy Âładnie nazywa: chÂłodny profesjonalizm :smile: :!:
Za karĂŞ? ByĂŚ moÂże, tylko za jakie przewinienie?
TrafiÂła do kÂąta, jak to trafnie nazwaÂłeÂś, i co ma siĂŞ z tego cieszyĂŚ :?: Jest przygaszona - to noralny odruch. Ja jÂą rozumiem :!:
Wiesz równie dobrze jak Anita, jak i my, ¿e zdegradowano j¹ nies³usznie i tylko dlatego, ¿e w tvn liczy siê wy³¹cznie Pochanke :!:

OsiÂągnie coÂś, czy nie :?: OsiÂągnĂŞÂła juÂż wiele :!: Ale komuÂś to najwyraÂźniej bardzo przeszkadzaÂło i skutecznie zadziaÂłaÂł(-a) :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anita profesjonalna jest nawet z ponurÂą minÂą A moÂże zwÂłaszcza z ponurÂą minÂą
To siĂŞ wtedy Âładnie nazywa: chÂłodny profesjonalizm
Ale to nie jest ten profesjonalizm i pasja co kiedyÂś :!: :cry: To caÂłkowicie co innego.
OsiÂągnie coÂś, czy nie OsiÂągnĂŞÂła juÂż wiele Ale komuÂś to najwyraÂźniej bardzo przeszkadzaÂło i skutecznie zadziaÂłaÂł(-a)
To by³o jej 5min które bardzo szybki siê skoùczy³o i widac ¿e w tvn-nie nie liczy siê to co osi¹gnê³a :cry: :cry: :cry: To wszystko wed³ug tvn-u by³o nan jej niekorzyœÌ :cry: :cry: :cry: TVN siê cieszy jak jest pochanke a Anitki jak widaÌ nie potrafi znieœÌ :cry: :cry: :cry:
Wiesz równie dobrze jak Anita, jak i my, ¿e zdegradowano j¹ nies³usznie i tylko dlatego, ¿e w tvn liczy siê wy³¹cznie Pochanke
To chodzi o coÂś wiĂŞcej niÂż tylko wyrzucenie z faktĂłw :!: :!: :!:
A moÂże zwÂłaszcza z ponurÂą minÂą
Black ale my nie chcemy ponurej Anitki(wiem, Âże tak musi byĂŚ bo zadowolonym z tego nie moÂżna byĂŚ) :cry: :cry: :cry: ChciaÂłbym aby wrĂłciÂła ta dawna Anitka :cry: :cry: :cry: Wiem, Âże sÂą to tylko marzenia ale moÂże coÂś siĂŞ kiedyÂś zmieni :?: :?: :?:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Marzenia ... ZwÂłaszcza w tvn Nadzieja, matkÂą ...

Pewnie, Âże wolĂŞ uÂśmiechniĂŞtÂą AnitĂŞ, ale ,,trafiÂła'' do mnie, kiedy siĂŞ nie uÂśmiechaÂła :!: :lol:
Michos pisze:Oni naprawdĂŞ AnitkĂŞ uwaÂżajÂą za gÂłupiÂą siksĂŞ jak nawet nie dajÂą jej juÂż nigdy przeprowadziĂŚ Âżadnego wywiadu
Chyba sam w to nie wierzysz :?: Dla nich jedynym miernikiem sÂą ukÂłady, a nie poziom intelektualny :!:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Chyba sam w to nie wierzysz Dla nich jedynym miernikiem sÂą ukÂłady, a nie poziom intelektualny
Ale co sÂą ustawieni sÂą wedÂług nich najmÂądrzejsi :!: :twisted: Oni majÂą trochĂŞ inne wyobraÂżenie mÂądroÂści i profesjonalizmu niÂż my. Naszego myÂślenia nie moÂżna przekÂładac na ich. My jesteÂśmy zdrowi a oni siĂŞ juÂż dÂławiÂą tym nepotyzmem. :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Anitka zosta³a przez ta koteryjn¹ bandê znizsczona... :( dawna ANitka a ta teraz to dwie ró¿ne osoby niestety... przykro patrzeÌ na to bo jest taka m³oda i ejszcze nie wie w co siê pakuje :( a te sukinsyny to wykorzystuj¹. Owzsem Anitka jest dalej profesjonalna ale jej warsztat na tym ca³ym mobbingu nieco ucierpia³ ale nie ma siê co dziwiÌ jeœli sama wie ¿e nie ma po co siê staraÌ... Bardzo bym j¹ chcia³a zobaczyÌ znowu w g³ównym wydaniu... ale podejrzewam ¿e niestety Gollum bedzie chcia³a siê tam dostac... Chociaz jeœli Anitka jest teraz 5 dni w tyg a nie 4 to moze cos powoli siê zacznie poprawiaÌ ? Musimy mieÌ nadziejê
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak kamuii nietety masz racje :cry: :cry: :cry:
Przypuszczam, ¿e Anitka w œrodê wyj¹tkowo by³a w poranku a porada mia³ wolne bo w zesz³ym tygodniu chyba pracowa³ 6razy :!:Poza tym poranek to nie jest ¿adne wyró¿nienie :!: Anitka jako jedyna ze wszystkich prezenterów ani razu nie by³a w dniu na ¿ywo :!: :!: :!: W pi¹tek na koniec faktów kiedy by³y ju¿ plansze koùcowe widzia³em jak wychyli³ g³owê do kamery :!: By³a to godz.17 a on mia³ wtedy poranek :!: :!: :?:

Jak ktoÂś ma neostradĂŞ :!: to moÂże sobie obejrzeĂŚ Âłapu-capu z 17.11.04r. gdzie jest fragment poranku z AnitkÂą :D :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ