bardziej chodziło mi o "odpytki" pod tablicą3405t pisze: a nie mówiłem! Ciekawe kogo będzie jutro "przepytywać"
Kamila Biedrzycka
Moderator: Łukasz
Re: Kamila Biedrzycka-Osica
Dzisiejsze zapy wrzuce wieczorem lub jutro rano z ewentualnym jutrzejszym Gościem 

Uffff... co za ulga...Lord03 pisze:Dzisiejsze zapy wrzuce wieczorem lub jutro rano z ewentualnym jutrzejszym Gościem
Z coraz większym niepokojem zerkałem dziś na stronę i zdjęć nie było... Już się bałem, że nie będzie wcale!!!
Czekamy! :tanczy:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: KRÓLOWA EKRANU! :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Ała!!!! Ostro dziś było!!! 
Z coraz większą przyjemnością ohlądam wywiady przeprowadzane przez Panią Redaktor. Jest świetna.
Do jutra! :tanczy:

Z coraz większą przyjemnością ohlądam wywiady przeprowadzane przez Panią Redaktor. Jest świetna.
Do jutra! :tanczy:
No jest ostra w tych sprawach...Frycek80 pisze:Ała!!!! Ostro dziś było!!!

Za 14 godzin Gość Poranka!!!!
Wreszcie, bo mam wrażenie, że od piątku minęła cała wieczność!!!
24
Wreszcie, bo mam wrażenie, że od piątku minęła cała wieczność!!!

NIE WYCZYMAM AŻ 14-ŚCIE... <facepalm>Frycek80 pisze:Za 14 godzin Gość Poranka!!!!
Dzięki Lord!!!!
BTW - czemu Twoje capsy są takie... wybielone?
A tymczasem okazuje się, że Pani Kamila to naprawdę ostra sztuka... Z jej profilu na Twitterze można dziś chyba wyczytać, że jest fanką Metallici!! No kto by pomyślał...
BTW - czemu Twoje capsy są takie... wybielone?

A tymczasem okazuje się, że Pani Kamila to naprawdę ostra sztuka... Z jej profilu na Twitterze można dziś chyba wyczytać, że jest fanką Metallici!! No kto by pomyślał...