Anita Werner
Moderator: Łukasz
Porada od czwartku a i dziÂś po weekendzie ma dyzur w Dniu Na ÂŻywo. Ciekawe ile w tym tygodniu mu dowalili. Ja obstawiam Âże bĂŞdzie do do niedzieli bez wtorku. Czyli 5dni. ale z wtorkiem i niedzielÂą tylko wolne. A taka Pochanke to ma w tygodniu po 3-4 dni wolnego. No i nie czepiajÂąc sie Anitka ma teÂż od2-3dni.
SZkoda ¿e nie mo¿na jej w dzieù zobaczyÌ. Po tym jak ca³a otoczka wokó³ niej opad³¹ dopieor teraz J¹ doceni³em. Wczeœniej mia³em zarzuty ¿e tak szybko zajê³a miejsce Lisa i œp.Marcina Paw³owskiego. Dziœ widze ¿e z niej nie tylko wyj¹tkowa dziennikarka ale i OsobowoœÌ.
SZkoda ¿e nie mo¿na jej w dzieù zobaczyÌ. Po tym jak ca³a otoczka wokó³ niej opad³¹ dopieor teraz J¹ doceni³em. Wczeœniej mia³em zarzuty ¿e tak szybko zajê³a miejsce Lisa i œp.Marcina Paw³owskiego. Dziœ widze ¿e z niej nie tylko wyj¹tkowa dziennikarka ale i OsobowoœÌ.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No wÂłaÂśnie to nie ona decyduje czy jest czy jej nie ma
Ona chciaÂłaby pracowaĂŚ ale jej nie dajÂą
CzĂŞsto jest tak, ze dopiero doceniamy czÂłowieka wtedy kiedy odszedÂł. Kiedy moÂżemy go bardzo rzadko zobaczyĂŚ i kiedy uÂśmiech na jej twarzy czĂŞsto nie goÂści
A dzisiaj sÂłyszÂąc sÂłowa Anitki "wiĂŞcej dowiecie siĂŞ paĂąstwo od Anny JĂŞdrzejowskiej"to myÂślaÂłem ze telewizor wylÂąduje za oknem.
ZabrzmiaÂło to trochĂŞ jakby Anitka zapowiuadaÂła niewiadomo jakÂą gwiazdĂŞ i Âże sytuacja wymaga Âżeby za taka gwiazdĂŞ jÂą uwaÂżaĂŚ
W koùcu automatka musi poprowadziÌ magazyn 24h i ca³e tvn24 w³aœnie na ten program szykuje wszystkie swoje mo¿liwoœci. Anitce ka¿¹ czytaÌ zapowiedzi do wczorajszych materia³ów z faktów a ona to królowa informacji w tvn24
A Anitce dali tylko krĂłtki wywiad w serwisie bo dÂługi oczywiÂście musiaÂł przeprowadziĂŚ miecugow
Czy niemogÂłaby wÂłaÂśnie ona tego zrobiĂŚ
BoÂże jak Anitka przeÂżyÂła ÂśmierĂŚ marcina. Jak czytaÂła jeden cytat o marcinie z gazety to myÂślaÂłem, Âże nie wytrzyma i siĂŞ rozpÂłacze bo juÂż byÂło blisko. A powiedziaÂła to piĂŞknie. Tak wzruszajÂąco i szczerze
Tak od serca
Jeszcze jak w jednym z serwisĂłw o tym mĂłwiÂła to przed zapowiedziÂą krĂłtkiego materiaÂłu o marcinie siedziaÂła nieruchomo przez 5sekund i nie wiedziaÂła jak to powiedzieĂŚ
PrzebiÂła siĂŞ ale potem jak kamera odjeÂżdÂżaÂła do gĂłry pokazali jak Anitka siedzi nieruchomo przybita krĂłtkÂą relacjÂą o marcinie
Szkoda, Âże odeszÂło z faktĂłw 2 najlepszych dziennikarzy
KiedyÂś kilka osĂłb sobie marzyÂło, ze to oni we dwĂłjkĂŞ bĂŞdÂą te fakty prowadziĂŚ a teraz ich nie ma
To mĂłgÂłbyĂŚ naprawdĂŞ super program
ale niestety to nie od nas i nie od niej zaleÂży tylko od tego ile jej dadzÂą pracowaĂŚ.
Ograniczyli jÂą niesamowicie i zamknĂŞli jÂą w getcie z ktĂłrego nie ma wyjÂścia.
Ta stacja juÂż jej nie daje Âżadnych perspektyw rozwoju
Jak ci nie dadzÂą na samym poczÂątku szansy to juÂż potem nic nie osiÂągniesz i bĂŞdziesz maÂło znaczÂącÂą dziennikarkÂą
Czy kiedyÂś to siĂŞ zmieni
Czy wrĂłci to co byÂło

Ona chciaÂłaby pracowaĂŚ ale jej nie dajÂą
CzĂŞsto jest tak, ze dopiero doceniamy czÂłowieka wtedy kiedy odszedÂł. Kiedy moÂżemy go bardzo rzadko zobaczyĂŚ i kiedy uÂśmiech na jej twarzy czĂŞsto nie goÂści
A dzisiaj sÂłyszÂąc sÂłowa Anitki "wiĂŞcej dowiecie siĂŞ paĂąstwo od Anny JĂŞdrzejowskiej"to myÂślaÂłem ze telewizor wylÂąduje za oknem.

A Anitce dali tylko krĂłtki wywiad w serwisie bo dÂługi oczywiÂście musiaÂł przeprowadziĂŚ miecugow

BoÂże jak Anitka przeÂżyÂła ÂśmierĂŚ marcina. Jak czytaÂła jeden cytat o marcinie z gazety to myÂślaÂłem, Âże nie wytrzyma i siĂŞ rozpÂłacze bo juÂż byÂło blisko. A powiedziaÂła to piĂŞknie. Tak wzruszajÂąco i szczerze
Szkoda, Âże odeszÂło z faktĂłw 2 najlepszych dziennikarzy
KiedyÂś kilka osĂłb sobie marzyÂło, ze to oni we dwĂłjkĂŞ bĂŞdÂą te fakty prowadziĂŚ a teraz ich nie ma
To mĂłgÂłbyĂŚ naprawdĂŞ super program
ZdarzaÂło siĂŞ ,Âże nawet 4 dni wolnegoNo i nie czepiajÂąc sie Anitka ma teÂż od 2-3dni.

Ograniczyli jÂą niesamowicie i zamknĂŞli jÂą w getcie z ktĂłrego nie ma wyjÂścia.
Czy kiedyÂś to siĂŞ zmieni

Na szczĂŞsÂście Tego nie widziaÂłem. Wol¹³bym odwrotnÂą sytuacjĂŞ, ale to tak jest Âże TVN24 jak juÂżktoÂś kiedyÂś wspominaÂł chce promowaĂŚi dawaĂŚmoÂżlwoÂści rozwoju innym. Tyle Âże powinni teÂż uszanowaĂŚ dotychczasowe Gwiazdy, dajÂąc Je na przykÂład do FAKTĂW TVN na 19.michos pisze:sÂłowa Anitki "wiĂŞcej dowiecie siĂŞ paĂąstwo od Anny JĂŞdrzejowskiej"to myÂślaÂłem ze telewizor wylÂąduje za oknem.![]()
:twisted
Ja widziaÂłem tylko przeglÂąd prasy o 10.50
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
DaÌ szansê innym a gnoiÌ innych przez fochy pochanke i jeszcze kilku tumanówWol¹³bym odwrotn¹ sytuacjê, ale to tak jest ¿e TVN24 jak ju¿ktoœ kiedyœ wspomina³ chce promowaÌi dawaÌmo¿lwoœci rozwoju innym.

Poza tym telewizja jest robiona dla ludzi czyli widzĂłw a widzowie lubiÂą i ceniÂą AnitkĂŞ a w szczegĂłlnoÂści w ostatnim okresie przekonaÂła do siebie wielu nie przekonanych
dlatego w³asnie do dzis jestem wdzieczna michosowi i blackowi ze mnie do Anitki przekonali zanim j¹ zgnojili... gdyby nie to pewnie dalej mia³a bym o niej nie najlepsze zdanie i cieszy³a siê ze jej nie ma... choÌ pewnie nawet ona by³a by dla mnie lepsza ni¿ A*tomat... Ale na szczêscie w porê odkrylam jak wyj¹tkowa i niezwyk³¹ osoba jest Anitka... j¹ trzeba naprawde poznaÌ i polubiÌ ¿eby to zobaczyÌ gdy¿ jest badzo skryta... trafi³am na najlepszy moment Anitki tu¿ przed wywaleniem jej z fucktów... te Fakty to bylo coœ nie to co fuckty... niestety paradoksalnie ta przez któr¹ nasza Anitka wylecia³a teraz bedzie musia³a trzymaÌ ca³e fuckty w ryzach razem z Rymanem bo przecie¿ ten kretyn A*tomat je po³o¿y...SZkoda ¿e nie mo¿na jej w dzieù zobaczyÌ. Po tym jak ca³a otoczka wokó³ niej opad³¹ dopieor teraz J¹ doceni³em.
Co do Anitki to ona siê ju¿ tam nie ma szansy rozwin¹Ì jej warsztat dziennikarski mógl siê spokojnie w Faktach rozwijaÌ... ale w g³ównych of course...
na pewno to przeÂżywaÂła bo w koĂącu razem pewnie pracowali w tvn 24...BoÂże jak Anitka przeÂżyÂła ÂśmierĂŚ marcina. Jak czytaÂła jeden cytat o marcinie z gazety to myÂślaÂłem, Âże nie wytrzyma i siĂŞ rozpÂłacze bo juÂż byÂło blisko. A powiedziaÂła to piĂŞknie. Tak wzruszajÂąco i szczerze Tak od serca Jeszcze jak w jednym z serwisĂłw o tym mĂłwiÂła to przed zapowiedziÂą krĂłtkiego materiaÂłu o marcinie siedziaÂła nieruchomo przez 5sekund i nie wiedziaÂła jak to powiedzieĂŚ PrzebiÂła siĂŞ ale potem jak kamera odjeÂżdÂżaÂła do gĂłry pokazali jak Anitka siedzi nieruchomo przybita krĂłtkÂą relacjÂą o marcinie
No michos.... zadziwiasz mnie jak moÂżesz nie widzieĂŚ tej wyÂżsosci Golluma nad AnitkÂą... ten jej warsztat dziennikarski uroda i wogĂłle... ja nie rozumiem wogĂłle to wy siĂŞ nie znacie bo tuZabrzmiaÂło to trochĂŞ jakby Anitka zapowiuadaÂła niewiadomo jakÂą gwiazdĂŞ i Âże sytuacja wymaga Âżeby za taka gwiazdĂŞ jÂą uwaÂżaĂŚ W koĂącu automatka musi poprowadziĂŚ magazyn 24h i caÂłe

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja nawet nie chcem sobie wyobra¿aÌ jakie to mog³yby byc fakty i jak Anitka w nich jakby jej nie wyrzucili z faktówCo do Anitki to ona siê ju¿ tam nie ma szansy rozwin¹Ì jej warsztat dziennikarski mógl siê spokojnie w Faktach rozwijaÌ... ale w g³ównych of course...
Jeszcze trochĂŞ smutno mi siĂŞ zrobiÂło jak bardzo mocno fakty i ich znaczenie zostaÂły podkreÂślone w loÂży prasowej

W faktach jesteÂś autorem caÂłego programu i odpowiadasz tam za wszystko

Z neostrady siê nie da tego œci¹gn¹Ì

Ostatnio zmieniony wtorek 23 lis 2004, 15:49 przez michos, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Fan Forum
MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże kiedy znĂłw tutaj zajrzĂŞ, moÂże coÂś siĂŞ zmieni - niestety, jest tak samo niedobrze, a nawet gorzej!
Nie ma juÂż Marcina, kiedy usÂłyszaÂłem o jego Âśmierci w radio, nie mogÂłem uwierzyĂŚ ... mimo wszystko ...
Ogromna strata dla FaktĂłw
Kolejna 
WyjÂątkowo obejrzaÂłem sobotnie fakty, i kiedy widziaÂłem Kajdanowicza, przypoimniaÂłem sobie, jak zachowaÂła siĂŞ Anita w maju, kiedy zamordowano Milewicza.
By³ jej obcy, a z jej relacji, tonu, s³ów wnioskowaÌ mo¿na by³o, ¿e sta³a siê tragedia - jakby mówi³a o œmierci kogoœ bliskiego.
I taki wÂłaÂśnie powinien byĂŚ prezenter, musi potrafiĂŚ uczuliĂŚ, wzruszyĂŚ losem, bÂądÂź utratÂą ludzi, ktĂłrzy dla nas - widzĂłw - sÂą w gruncie rzeczy obcymi osobami
A Kajdanowicz, wiem, Âże byÂł przyjacielem Marcina, wiem, Âże byÂło mu trudno prowadziĂŚ Fakty w tym akurat tragicznym dniu,
ale ... mĂłwcÂą jest sÂłabym, tak jak i prezenterem
PS ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie widziaÂłem dziÂś Anity w Poranku :sad:
Nie ma juÂż Marcina, kiedy usÂłyszaÂłem o jego Âśmierci w radio, nie mogÂłem uwierzyĂŚ ... mimo wszystko ...

WyjÂątkowo obejrzaÂłem sobotnie fakty, i kiedy widziaÂłem Kajdanowicza, przypoimniaÂłem sobie, jak zachowaÂła siĂŞ Anita w maju, kiedy zamordowano Milewicza.
By³ jej obcy, a z jej relacji, tonu, s³ów wnioskowaÌ mo¿na by³o, ¿e sta³a siê tragedia - jakby mówi³a o œmierci kogoœ bliskiego.
I taki wÂłaÂśnie powinien byĂŚ prezenter, musi potrafiĂŚ uczuliĂŚ, wzruszyĂŚ losem, bÂądÂź utratÂą ludzi, ktĂłrzy dla nas - widzĂłw - sÂą w gruncie rzeczy obcymi osobami

A Kajdanowicz, wiem, Âże byÂł przyjacielem Marcina, wiem, Âże byÂło mu trudno prowadziĂŚ Fakty w tym akurat tragicznym dniu,
ale ... mĂłwcÂą jest sÂłabym, tak jak i prezenterem

PS ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie widziaÂłem dziÂś Anity w Poranku :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
Tak Kamuii, to byÂł piĂŞkny gest z jej strony, ale tutaj akurat na mnie
wiĂŞksze wraÂżenie zrobiÂło nie to ,,co'' powiedziaÂła, ale ,,jak'' powiedziaÂła
WidaĂŚ byÂło wtedy, Âże jest wyraÂźnie poruszona. To nie byÂło suche przekazanie faktu.
Anita zbudowa³a wokó³ ca³¹ otoczkê, ma zdolnoœÌ do empatii, stwarzania klimatu dramaturgii,
no i ta niespotykana dziÂś w dziennikach - estetyka mĂłwienia. MĂłwienia tak, by byĂŚ zrozumianym.
Anita to ewenement
wiĂŞksze wraÂżenie zrobiÂło nie to ,,co'' powiedziaÂła, ale ,,jak'' powiedziaÂła

WidaĂŚ byÂło wtedy, Âże jest wyraÂźnie poruszona. To nie byÂło suche przekazanie faktu.
Anita zbudowa³a wokó³ ca³¹ otoczkê, ma zdolnoœÌ do empatii, stwarzania klimatu dramaturgii,
no i ta niespotykana dziÂś w dziennikach - estetyka mĂłwienia. MĂłwienia tak, by byĂŚ zrozumianym.
Anita to ewenement

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
Kiedy tak oglÂądam to poÂżegnanie Anity z Marcinem, z TVN24, wiem to dziwnie zabrzmi, ale napawa mnie jakiÂś optymizm, dziwna siÂła.
Uœwiadamiam sobie, ¿e dopóki ¿yjemy jesteœmy w stanie zrobiÌ, osi¹gn¹Ì wiele, mia¿d¿yÌ przeszkody. Dopiero œmierÌ wszystko przekreœla - oczywiœcie wszystko tutaj na ziemi.
Mam nadziejĂŞ, Âże Anita takÂże tak to pojmuje, Âże nie podda siĂŞ, nie zaÂłamie, bĂŞdzie nadal ,,walczyÂła o siebie''.
PS DziĂŞki Michos za ten fragment, filmik
Uœwiadamiam sobie, ¿e dopóki ¿yjemy jesteœmy w stanie zrobiÌ, osi¹gn¹Ì wiele, mia¿d¿yÌ przeszkody. Dopiero œmierÌ wszystko przekreœla - oczywiœcie wszystko tutaj na ziemi.
Mam nadziejĂŞ, Âże Anita takÂże tak to pojmuje, Âże nie podda siĂŞ, nie zaÂłamie, bĂŞdzie nadal ,,walczyÂła o siebie''.
PS DziĂŞki Michos za ten fragment, filmik

Ostatnio zmieniony środa 24 lis 2004, 21:20 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.