Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Porada od czwartku a i dziÂś po weekendzie ma dyzur w Dniu Na ÂŻywo. Ciekawe ile w tym tygodniu mu dowalili. Ja obstawiam Âże bĂŞdzie do do niedzieli bez wtorku. Czyli 5dni. ale z wtorkiem i niedzielÂą tylko wolne. A taka Pochanke to ma w tygodniu po 3-4 dni wolnego. No i nie czepiajÂąc sie Anitka ma teÂż od2-3dni.

SZkoda ¿e nie mo¿na jej w dzieù zobaczyÌ. Po tym jak ca³a otoczka wokó³ niej opad³¹ dopieor teraz J¹ doceni³em. Wczeœniej mia³em zarzuty ¿e tak szybko zajê³a miejsce Lisa i œp.Marcina Paw³owskiego. Dziœ widze ¿e z niej nie tylko wyj¹tkowa dziennikarka ale i OsobowoœÌ.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

No wÂłaÂśnie to nie ona decyduje czy jest czy jej nie ma :cry: :cry: :cry:
Ona chciaÂłaby pracowaĂŚ ale jej nie dajÂą :cry: :cry: :cry:
CzĂŞsto jest tak, ze dopiero doceniamy czÂłowieka wtedy kiedy odszedÂł. Kiedy moÂżemy go bardzo rzadko zobaczyĂŚ i kiedy uÂśmiech na jej twarzy czĂŞsto nie goÂści :cry: :cry: :cry:
A dzisiaj s³ysz¹c s³owa Anitki "wiêcej dowiecie siê paùstwo od Anny Jêdrzejowskiej"to myœla³em ze telewizor wyl¹duje za oknem. :twisted: :twisted: :twisted: Zabrzmia³o to trochê jakby Anitka zapowiuada³a niewiadomo jak¹ gwiazdê i ¿e sytuacja wymaga ¿eby za taka gwiazdê j¹ uwa¿aÌ :twisted: :twisted: :twisted: :cry: W koùcu automatka musi poprowadziÌ magazyn 24h i ca³e tvn24 w³aœnie na ten program szykuje wszystkie swoje mo¿liwoœci. Anitce ka¿¹ czytaÌ zapowiedzi do wczorajszych materia³ów z faktów a ona to królowa informacji w tvn24 :twisted: :twisted: :twisted:
A Anitce dali tylko krĂłtki wywiad w serwisie bo dÂługi oczywiÂście musiaÂł przeprowadziĂŚ miecugow :twisted: :cry: Czy niemogÂłaby wÂłaÂśnie ona tego zrobiĂŚ :?: :cry:

BoÂże jak Anitka przeÂżyÂła ÂśmierĂŚ marcina. Jak czytaÂła jeden cytat o marcinie z gazety to myÂślaÂłem, Âże nie wytrzyma i siĂŞ rozpÂłacze bo juÂż byÂło blisko. A powiedziaÂła to piĂŞknie. Tak wzruszajÂąco i szczerze :cry: :cry: :cry: Tak od serca :cry: :cry: :cry: Jeszcze jak w jednym z serwisĂłw o tym mĂłwiÂła to przed zapowiedziÂą krĂłtkiego materiaÂłu o marcinie siedziaÂła nieruchomo przez 5sekund i nie wiedziaÂła jak to powiedzieĂŚ :cry: :cry: :cry: PrzebiÂła siĂŞ ale potem jak kamera odjeÂżdÂżaÂła do gĂłry pokazali jak Anitka siedzi nieruchomo przybita krĂłtkÂą relacjÂą o marcinie :cry: :cry: :cry:

Szkoda, Âże odeszÂło z faktĂłw 2 najlepszych dziennikarzy :cry: :cry: :cry:
KiedyÂś kilka osĂłb sobie marzyÂło, ze to oni we dwĂłjkĂŞ bĂŞdÂą te fakty prowadziĂŚ a teraz ich nie ma :cry: :cry: :cry:
To mĂłgÂłbyĂŚ naprawdĂŞ super program :cry: :cry: :cry:

No i nie czepiajÂąc sie Anitka ma teÂż od 2-3dni.
ZdarzaÂło siĂŞ ,Âże nawet 4 dni wolnego :!: ale niestety to nie od nas i nie od niej zaleÂży tylko od tego ile jej dadzÂą pracowaĂŚ. :cry: :cry: :cry:
Ograniczyli jÂą niesamowicie i zamknĂŞli jÂą w getcie z ktĂłrego nie ma wyjÂścia. :cry: :cry: :cry: Ta stacja juÂż jej nie daje Âżadnych perspektyw rozwoju :cry: :cry: :cry: Jak ci nie dadzÂą na samym poczÂątku szansy to juÂż potem nic nie osiÂągniesz i bĂŞdziesz maÂło znaczÂącÂą dziennikarkÂą :cry: :cry: :cry:
Czy kiedyÂś to siĂŞ zmieni :cry: :cry: :cry: Czy wrĂłci to co byÂło :?: :cry: :cry: :cry:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze:sÂłowa Anitki "wiĂŞcej dowiecie siĂŞ paĂąstwo od Anny JĂŞdrzejowskiej"to myÂślaÂłem ze telewizor wylÂąduje za oknem. :twisted: :twisted: :twisted
Na szczês¶cie Tego nie widzia³em. Wol±³bym odwrotn± sytuacjê, ale to tak jest ¿e TVN24 jak ju¿kto¶ kiedy¶ wspomina³ chce promowaæi dawaæmo¿lwo¶ci rozwoju innym. Tyle ¿e powinni te¿ uszanowaæ dotychczasowe Gwiazdy, daj±c Je na przyk³ad do FAKTÓW TVN na 19.

Ja widziaÂłem tylko przeglÂąd prasy o 10.50
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Wol¹³bym odwrotn¹ sytuacjê, ale to tak jest ¿e TVN24 jak ju¿ktoœ kiedyœ wspomina³ chce promowaÌi dawaÌmo¿lwoœci rozwoju innym.
DaÌ szansê innym a gnoiÌ innych przez fochy pochanke i jeszcze kilku tumanów :twisted: :twisted: :twisted: To tylko w tvn-nie coœ takiego jest mo¿liwe. Inne stacje szanuj¹ swoje osobowoœci a ta nawet nie zawuwa¿a ¿e w³¹œnie prawdziw¹ osobowoœÌ ma w swoich szeregach. :cry: :cry: :cry:
Poza tym telewizja jest robiona dla ludzi czyli widzĂłw a widzowie lubiÂą i ceniÂą AnitkĂŞ a w szczegĂłlnoÂści w ostatnim okresie przekonaÂła do siebie wielu nie przekonanych :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

SZkoda ¿e nie mo¿na jej w dzieù zobaczyÌ. Po tym jak ca³a otoczka wokó³ niej opad³¹ dopieor teraz J¹ doceni³em.
dlatego w³asnie do dzis jestem wdzieczna michosowi i blackowi ze mnie do Anitki przekonali zanim j¹ zgnojili... gdyby nie to pewnie dalej mia³a bym o niej nie najlepsze zdanie i cieszy³a siê ze jej nie ma... choÌ pewnie nawet ona by³a by dla mnie lepsza ni¿ A*tomat... Ale na szczêscie w porê odkrylam jak wyj¹tkowa i niezwyk³¹ osoba jest Anitka... j¹ trzeba naprawde poznaÌ i polubiÌ ¿eby to zobaczyÌ gdy¿ jest badzo skryta... trafi³am na najlepszy moment Anitki tu¿ przed wywaleniem jej z fucktów... te Fakty to bylo coœ nie to co fuckty... niestety paradoksalnie ta przez któr¹ nasza Anitka wylecia³a teraz bedzie musia³a trzymaÌ ca³e fuckty w ryzach razem z Rymanem bo przecie¿ ten kretyn A*tomat je po³o¿y...
Co do Anitki to ona siê ju¿ tam nie ma szansy rozwin¹Ì jej warsztat dziennikarski mógl siê spokojnie w Faktach rozwijaÌ... ale w g³ównych of course...
BoÂże jak Anitka przeÂżyÂła ÂśmierĂŚ marcina. Jak czytaÂła jeden cytat o marcinie z gazety to myÂślaÂłem, Âże nie wytrzyma i siĂŞ rozpÂłacze bo juÂż byÂło blisko. A powiedziaÂła to piĂŞknie. Tak wzruszajÂąco i szczerze Tak od serca Jeszcze jak w jednym z serwisĂłw o tym mĂłwiÂła to przed zapowiedziÂą krĂłtkiego materiaÂłu o marcinie siedziaÂła nieruchomo przez 5sekund i nie wiedziaÂła jak to powiedzieĂŚ PrzebiÂła siĂŞ ale potem jak kamera odjeÂżdÂżaÂła do gĂłry pokazali jak Anitka siedzi nieruchomo przybita krĂłtkÂą relacjÂą o marcinie
na pewno to prze¿ywa³a bo w koùcu razem pewnie pracowali w tvn 24... :cry: :cry: a da siê to jakoœ z neostrady sci¹gn¹Ì ???

ZabrzmiaÂło to trochĂŞ jakby Anitka zapowiuadaÂła niewiadomo jakÂą gwiazdĂŞ i Âże sytuacja wymaga Âżeby za taka gwiazdĂŞ jÂą uwaÂżaĂŚ W koĂącu automatka musi poprowadziĂŚ magazyn 24h i caÂłe
No michos.... zadziwiasz mnie jak moÂżesz nie widzieĂŚ tej wyÂżsosci Golluma nad AnitkÂą... ten jej warsztat dziennikarski uroda i wogĂłle... ja nie rozumiem wogĂłle to wy siĂŞ nie znacie bo tu :arrow: mĂłwiÂą ze A*tomat jest sooper poprostu nie umiecie talentu doceniĂŚ...CaÂłe tvn dziaÂła tylko dziĂŞki A*tomatyzacji niektĂłrych prezenterĂłw... wrzuc monetĂŞ... http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 91&v=2&s=0
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Co do Anitki to ona siê ju¿ tam nie ma szansy rozwin¹Ì jej warsztat dziennikarski mógl siê spokojnie w Faktach rozwijaÌ... ale w g³ównych of course...
Ja nawet nie chcem sobie wyobraÂżaĂŚ jakie to mogÂłyby byc fakty i jak Anitka w nich jakby jej nie wyrzucili z faktĂłw :cry: :cry: :cry: Ona w nich miaÂła nieprawdopodobnego kopa i widziaÂłem jak jej talent siĂŞ rozwijaÂł i w jaki sposĂłb obdarzaÂła nas swoim urokiem.
Jeszcze trochĂŞ smutno mi siĂŞ zrobiÂło jak bardzo mocno fakty i ich znaczenie zostaÂły podkreÂślone w loÂży prasowej :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:
W faktach jesteœ autorem ca³ego programu i odpowiadasz tam za wszystko :!: :!: :!: a w tvn24 jesteœ tylko podstawk¹ i nie masz ¿adnego wp³ywu na treœÌ programu :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:

Z neostrady siê nie da tego œci¹gn¹Ì :cry: :cry: :cry: Tam s¹ tylko fakty :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony wtorek 23 lis 2004, 15:49 przez michos, łącznie zmieniany 2 razy.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże kiedy znĂłw tutaj zajrzĂŞ, moÂże coÂś siĂŞ zmieni - niestety, jest tak samo niedobrze, a nawet gorzej!
Nie ma juÂż Marcina, kiedy usÂłyszaÂłem o jego Âśmierci w radio, nie mogÂłem uwierzyĂŚ ... mimo wszystko ... :!: Ogromna strata dla FaktĂłw :!: Kolejna :!:

WyjÂątkowo obejrzaÂłem sobotnie fakty, i kiedy widziaÂłem Kajdanowicza, przypoimniaÂłem sobie, jak zachowaÂła siĂŞ Anita w maju, kiedy zamordowano Milewicza.
By³ jej obcy, a z jej relacji, tonu, s³ów wnioskowaÌ mo¿na by³o, ¿e sta³a siê tragedia - jakby mówi³a o œmierci kogoœ bliskiego.
I taki wÂłaÂśnie powinien byĂŚ prezenter, musi potrafiĂŚ uczuliĂŚ, wzruszyĂŚ losem, bÂądÂź utratÂą ludzi, ktĂłrzy dla nas - widzĂłw - sÂą w gruncie rzeczy obcymi osobami :!:
A Kajdanowicz, wiem, Âże byÂł przyjacielem Marcina, wiem, Âże byÂło mu trudno prowadziĂŚ Fakty w tym akurat tragicznym dniu,
ale ... mĂłwcÂą jest sÂłabym, tak jak i prezenterem :!:

PS ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie widziaÂłem dziÂś Anity w Poranku :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Ja teÂż tak sobie wÂłasnie przywoÂłaÂłam w tedy AnitkĂŞ... z maja i co mi siĂŞ spodobaÂło Âże w imieniu caÂłego zespoÂłu zÂłoÂżyÂła zespoÂłowi Tvp i rodzienie kondolencje... szkoda ze tvp nie byÂło staĂŚ na podobny gest w obliczu tej tragedii...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak Kamuii, to byÂł piĂŞkny gest z jej strony, ale tutaj akurat na mnie
wiĂŞksze wraÂżenie zrobiÂło nie to ,,co'' powiedziaÂła, ale ,,jak'' powiedziaÂła :!:

WidaĂŚ byÂło wtedy, Âże jest wyraÂźnie poruszona. To nie byÂło suche przekazanie faktu.
Anita zbudowa³a wokó³ ca³¹ otoczkê, ma zdolnoœÌ do empatii, stwarzania klimatu dramaturgii,
no i ta niespotykana dziÂś w dziennikach - estetyka mĂłwienia. MĂłwienia tak, by byĂŚ zrozumianym.

Anita to ewenement :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

rzeczywiÂście Anita ma wyjÂątkowy dar tworzenia podniosÂłego nasrtoju nie zapomne tych faktĂłw po BiesÂłanie... poprostu w tedy juÂż wiedziaÂłam na 100 % Âże siĂŞ co do niej myliÂłam...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To byÂło takie piĂŞkne zakoĂączenie jej kariery w faktach(a nawet koniec caÂłej kariery :cry: )
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

niestety... obawiam siĂŞ ze tak wÂłasnie jest jej kariera powoli dobiega koĂąca... ona siĂŞ tam marnuje... czy oni tego nie widza ???? banda debili...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ona siĂŞ tam marnuje... czy oni tego nie widza ???? banda debili...
Oni to widzÂą i wiedzÂą, Âże tak wÂłaÂśnie jest ale robiÂą to specjalnie. Wiesz kamuii, Âże dla nich wszyscy sÂą lepsi od Anitki :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kiedy tak oglÂądam to poÂżegnanie Anity z Marcinem, z TVN24, wiem to dziwnie zabrzmi, ale napawa mnie jakiÂś optymizm, dziwna siÂła.
Uœwiadamiam sobie, ¿e dopóki ¿yjemy jesteœmy w stanie zrobiÌ, osi¹gn¹Ì wiele, mia¿d¿yÌ przeszkody. Dopiero œmierÌ wszystko przekreœla - oczywiœcie wszystko tutaj na ziemi.

Mam nadziejĂŞ, Âże Anita takÂże tak to pojmuje, Âże nie podda siĂŞ, nie zaÂłamie, bĂŞdzie nadal ,,walczyÂła o siebie''.

PS DziĂŞki Michos za ten fragment, filmik :!:
Ostatnio zmieniony środa 24 lis 2004, 21:20 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Mam nadziejĂŞ, Âże Anita takÂże tak to pojmuje, Âże nie podda siĂŞ, nie zaÂłamie, bĂŞdzie ,,walczyÂła o siebie''.
Tak Anitka "walcz o siebie na ziemi". Pieknie Anitka o Marcinie mĂłwiÂła :cry: Anitka to naprawdĂŞ wspaniaÂły czÂłowiek :!:
Dla mnie to w³¹œnie œp.Marcin i Anitka to s¹ giganci :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ