[TVN] Mam talent
Moderator: Łukasz
Re: Mam talent
@tomalapt - skończ już, proszę. Zachowujesz się jak małe dziecko, do którego nie trafiają jakiekolwiek argumenty. Zobaczyłeś sobie gdzieś tam na YT, że gdzie indziej w Mam Talent! jest 4 jurorów, więc i w Polsce musi tak być. Teraz, zaraz, bo Ty tego chcesz. Oczywiście, przyznaję rację, ze 4 osoba w XF to konieczność, ale jak nowy juror wpłynie na Mam Talent? Pojawi się więcej talentów? No proszę Cię...
Liczą się tylko Fakty.
Ależ pierwsza edycja voice konsultowała z mam talent, a nie xf ;D haha
Jakby ktoś miał wątpliwości co do informacji:
Szkoda, że nie zasiądzie w jury, ale musimy pamiętać, że budżet TVN nie jest z gumy - Bogdan Czaja, wicedyrektor programowy TVN dla Presserwisu.
Szkoda, że nie zasiądzie w jury, ale musimy pamiętać, że budżet TVN nie jest z gumy - Bogdan Czaja, wicedyrektor programowy TVN dla Presserwisu.
Czyli mamy powtórkę z rozrywki. Podobnie było w przypadku Huberta Urbańskiego, który też uważał, że płacą mu za mało i skończyło się podobnie - wyleciał z Tańca z Gwiazdami. Zastanawiam się tylko jak w dwa tygodnie znajdą kogoś, kto będzie w stanie Kozyrę zastąpić.
Szczerze mówiąc nie widzę odpowiedniej osoby na miejsce Kozyry. Powrót Kuby byłby najlepszy. Może ktoś z kabaretu? Już kiedyś myślałem o Robercie Górskim.
Moze jakis satyryk?Adrian ;P pisze:Szczerze mówiąc nie widzę odpowiedniej osoby na miejsce Kozyry. Powrót Kuby byłby najlepszy. Może ktoś z kabaretu? Już kiedyś myślałem o Robercie Górskim.
W brytyjskiej edycji stol jurorski w tej chwili jest doskonaly - kobiety sa ze soba zgrane, a mezczyzni tez ale w bardzo smieszny sposob... Simon Cowell (wlasciciel firmy fonografinczney, producent muzyczny itd), Alesha Dixon (piosenkarka), Amanda Holden (aktorka / prezenterka), David Walliams (satyryk, aktor, scenarzysta). Nie wiem czego w polskiej brakuje, ale moim zdaniem powinien powrocic Kuba, i moze powinni dodac czwartego - mezczyzne - dla rozmaitosci, rywalizacji, itd... pewnie kogos z natury bardzo smiesznego!
Dokładnie, 4 juror potrzebny. Na miejsce Kozyry dałbym także jakiegoś satyryka/kabarecierza typu. Cezary Pazura, dodatkowo jako 4 juror dziennikarz/publicysta.sb pisze:Moze jakis satyryk?Adrian ;P pisze:Szczerze mówiąc nie widzę odpowiedniej osoby na miejsce Kozyry. Powrót Kuby byłby najlepszy. Może ktoś z kabaretu? Już kiedyś myślałem o Robercie Górskim.
W brytyjskiej edycji stol jurorski w tej chwili jest doskonaly - kobiety sa ze soba zgrane, a mezczyzni tez ale w bardzo smieszny sposob... Simon Cowell (wlasciciel firmy fonografinczney, producent muzyczny itd), Alesha Dixon (piosenkarka), Amanda Holden (aktorka / prezenterka), David Walliams (satyryk, aktor, scenarzysta). Nie wiem czego w polskiej brakuje, ale moim zdaniem powinien powrocic Kuba, i moze powinni dodac czwartego - mezczyzne - dla rozmaitosci, rywalizacji, itd... pewnie kogos z natury bardzo smiesznego!
Robercik pomyślał, że skoro dostał telekamerę w kategorii 'Najlepszy juror' to wolno mu więcej 

http://teleshow.pl/kat,1024825,title,Lu ... omosc.html
co myślicie o jego kandydaturze? osobiście nie wierzę w powrót Kuby, którego kontrakt opiewał na dużo więcej pieniędzy niż Kozyry.
co myślicie o jego kandydaturze? osobiście nie wierzę w powrót Kuby, którego kontrakt opiewał na dużo więcej pieniędzy niż Kozyry.
Akurat rozmawiałem wczoraj o tym z jedną osobą o tej kandydaturze
Nie bardzo go jednak widzę w tej roli, ale z drugiej strony widzę też, że od jakiegoś czasu TVN promuje tego Pana.

Ja uważam, że byłby całkiem fajnym jurorem. Inteligentny i w dodatku z fajnym poczuciem humoru.
też o nim rozmawiałem jako o kandydacie na jurora Mam Talent
byłby na pewno barwną osobowością w tym gronie 

może to własnie czas żeby TVN postawił na nowe twarze.
Co wy ludzie wygadujecie. To nie są "Rozmowy w Toku", ten program nosi nazwę "Mam Talent!" to jest pewnego rodzaju kanon telewizji.
Format jasno mówi, że w jury zasiadają znane osobistości showbiznesu. Pan Łukasz Jakóbiak nie może pozwolić sobie jeszcze na identyfikację z tym gronem.
Przypominam, jurorzy Mam Talent! to doświadczeni celebryci, nie może mieć miejsca sytuacja w której mało znana osobistość "juror" promuje się za pomocą show...
Czy w jakiejś zagranicznej edycji, zasiada nieznana osoba w jury owego programu?
NIE!
Format jasno mówi, że w jury zasiadają znane osobistości showbiznesu. Pan Łukasz Jakóbiak nie może pozwolić sobie jeszcze na identyfikację z tym gronem.
Przypominam, jurorzy Mam Talent! to doświadczeni celebryci, nie może mieć miejsca sytuacja w której mało znana osobistość "juror" promuje się za pomocą show...
Czy w jakiejś zagranicznej edycji, zasiada nieznana osoba w jury owego programu?
NIE!
Z tego co wiem Louis Walsh nie był znany przez XF.