W zasadzie powinienem napisać, że Pani Redaktor lubi czerwoną bieliznę :rozglada:
ale będę ostrożny to może być równie dobrze jakaś podszewka lub tym podobne krawieckie wykończenie sukienki :mhm:
przyczepiony do majteczek - nie ma innej możliwości :nie:
pewnie, zaczepić może sobie sama, ale co z przeciągnięciem kabli i drutów do samego karku, żeby wszystko stykało jak należy
z innej puchy - "zasłonka" jednak do spodni. Za to dziś był widok na kolanka, a to nieczęsta sprawa :brawa:
niestety z takiej odległości nawet hd nas nie ratuje :ech:
Dzisiaj na czerwono. Na jednym capsie widać, że Pani Ania sobie coś poprawia xD (szkoda tylko, że jakość tego capsika słaba:D). Chyba, że mi się tylko tak wydaje i moja wyobraźnia tak działa;d. Zdjęcie o którym mowa to 6 rząd, 3 kolumna
milanos pisze:Zdjęcie o którym mowa to 6 rząd, 3 kolumna
To tak nie działa. W zależności od rozdzielczości ekranu i wielkości strony u każdego może się inaczej wyświetlać. U kogoś w rzędzie może być 5 zdjęć, a u innego 7
milanos pisze:Zdjęcie o którym mowa to 6 rząd, 3 kolumna
To tak nie działa. W zależności od rozdzielczości ekranu i wielkości strony u każdego może się inaczej wyświetlać. U kogoś w rzędzie może być 5 zdjęć, a u innego 7
No masz rację. Dokładnie to chodzi mi o to zdjęcie.
milanos pisze: Na jednym capsie widać, że Pani Ania sobie coś poprawia
Bez przesady, przed kamerami Anna nie chwytałaby się właśnie tam
raczej podnosi szybko rękę, stąd słaba jakość w tym fragmencie :rozglada:
Co innego gdyby było coś nie tak z mikrofonem :stop: - dźwiękowcy pierwsi by pobiegli z łapskami, nie oglądając się na kamery
nouze pisze:Co innego gdyby było coś nie tak z mikrofonem :stop: - dźwiękowcy pierwsi by pobiegli z łapskami, nie oglądając się na kamery
Hehe, dziś we Wstajesz i Wiesz, reklamy się skończyły i weszli na wizję, a dźwiękowiec jeszcze montował mikrofon Kindze Baranowskiej. Nie muszę chyba pisać, gdzie był ten mikrofon zamontowany :> A nagrania nie mam.