Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

szczerze gdyby nie to Âże byÂłam w sali peÂłnej ludzi jak to oglÂądaÂłam to teÂż bym siĂŞ poryczaÂła... :( naprawde ANitka mĂłwiÂła bardzo wzruszajÂąco i widaĂŚ byÂło ze byÂło jej ciĂŞÂżko... :(

szczegĂłlnie to ostatnie zdanie... :(
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No wreszcie ruszy³o forum, na stronie g³ównej tak ³adanie zimowo :smile:

NapiszĂŞ to, co chciaÂłem napisaĂŚ w piÂątek, bo z przyczyn technicznych nie byÂło mi to wtedy dane:
A nie mówi³em, chrapn¹³ Anitê optymizm :!:
I to do tego stopnia, Âże przypuszczaÂła, iÂż w sÂłowniku gramatycznym Putina obok pojĂŞcia ,,tryb rozkazujÂący'' funkcjonuje pojĂŞcie ,,tyb przypuszczajÂący'' :lol: :lol:

Nie, dosyĂŚ tego, okropnie sobie ÂżartujĂŞ z powaÂżnych rzeczy :!: Ale ironia byÂła niesamowicie trafna i zabawna.
NiedÂługo Anita wyda tomik pt. ,,Groteski Anity'' - to byÂłby hit :!:

Michos, a jak siĂŞ sprawuje Anita w TVN24?
ByÂła w porankach? Bo w piÂątek te rumieĂące na policzkach niekoniecznie musiaÂły byĂŚ oznakÂą krzepy, ale np. (odpukaĂŚ) grypy :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

PostanowiÂłam wÂątek Anitki nieco rozruszaĂŚ a ze to co mam do powiedzenia jest nieco kontrowersyjne na pewno obudzi Âżywy sprzeciw i oburzenie Michosa i Blacka :) :wink: :lol: :lol: i trochem podyskutujemy :) ( z michosem juz to trochĂŞ omawialiÂśmy na pw...)
no ale do rzeczy....

No wiĂŞc tak sobie ostatsnio mnie naszÂło... rozmyÂślanie o tej caÂłej sytuacjii... moze to jednak jest jakaÂś forma podziĂŞkowania i awansu dla Anitki :) (wiem ze czasem bierze mnie na filozoficzne gadki aby usprawiedliwiĂŚ dziaÂłania tvn... :) nie traktujcie moze tego zbyt powaÂżnie :) ale czasem muzse siĂŞ tak wyÂżyĂŚ i popisac takie nieco kontrowersyjne posty :) )

1.SpĂłjrzmy na to z innej strony moze ona od poczÂątku byÂła tylko na zastĂŞpstwo ??? MoÂże mieli dawaĂŚ Pochane i A*tomata ale chcieli kogoÂś do nowej ramĂłwki... Dali AnitkĂŞ i faktem jest ze jak siĂŞ poÂłapali ze ona jest jedyna i rewelacyjna to powinni byli ja zostawiĂŚ a nie dawaĂŚ A*tomata... ale moze nie mogli przecieÂż jak juÂż mieli wczesniej obiecane to byÂło by to nie fair wobec nich tak samo jak jest teraz wobec Anity...
2.Mogli j¹ przecie¿ zgniÌ bardziej i adÌ tylko do poranków... a jednak dali jej fuckty popo³ódniowe... moze to takie podziêkowanie za to co robila w g³ównych...

oczywiscie jednak nie usprawiedliwia to caÂłej koteryjnej i nepotycznej postawy stacji w konflikcie :) ale jednak moze nie patrzymy na to z racjonalnego punktu widzenia ???
Anita zostaÂła skrzywdzona ewidentnie ale moze nieumyÂślnie moze jednak sÂą jej wdziĂŞczni przynajmniej szefowie ....
a gnoi jÂą w tvn 24 JĂŞdrzejowska bo jej zazdroÂści...

3.Kolejnym punktem jest ma³a iloœÌ programów jakie prowadzi... w tvn 24 moze w³asnie daltego nie ma innych programów niz poraniki bo ma Fuckty... redo nie prowadzi nic innego przecie¿ chyba ???

No wiĂŞc czekam na kalumnie ;) i moÂże troche znowu siĂŞ ten wÂątek oÂżywi :)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A moÂże Anita Werner prowadzi Fakty popoÂłudniowe, by je wypromowaĂŚ. Nie wiem jak Wy, ale ja ostatnio czĂŞsto oglÂądam fakty popoÂłudniowe po zmianie pory nadawania... Wtedy nie oglÂądaÂłem ich prawie wcale :!: Teraz oglÂądam sobie zazwyczaj pasemko: Fakty, Uwaga, W11... :D OczywiÂście jak mam czas :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

WypromowaÌ mozna kogoœ tylko w g³ównych i w³¹œnie Anitka tak naprwde zaczê³a istnieÌ jak pojawi³a siê w faktach o 19. Móg³bym pisaÌ jakie to poni¿enie prowadziÌ tak syfiasty prograM ale ka¿dy kto widzi ró¿niÌê miêdzy 1 a 2 faktami powinien to wiedzieÌ.
Oni ja juÂż przestali promowaĂŚ i juÂż caÂłkowicie z niej zrezygnowali :!: :!: :!:
OdpuÂścili sobie juÂż AnitkĂŞ na dobre i myslĂŞ, Âże jej los i miejsce w tvn-nie jest dla nich caÂłkowicie nieistotne caÂłkowicie nieistotne :!: :!: :!:
Przykro jest oglÂądaĂŚ AnitkĂŞ :cry: w programie ktĂłry poziom jest ÂżenujÂący :cry: :cry: :cry:
NIe wiem kto za to odpowiada ale np.przez ostatnie 2 dni odpuÂścili sobie caÂłkowicie UkrainĂŞ i wyglÂądaÂło to tak jakby tam nic siĂŞ nie dziaÂło a wiemy Âże tak nie byÂło i nie jest :!: :!: :!:
Moê walterom szkoda do programu który ma bardzo nisk¹ ogl¹dalnoœÌ kasy na ³¹czenie na ¿ywo z Kijowem :?: :?: :?:
A Anitka w tych faktach i w tvn24 to jest caÂłkowicie inna sosba :!: :cry: :cry: :cry:
Ja j¹ jednak trochê lepiej znam od was i potrafiê dostrzec ró¿nicê :!: :cry:
I myÂślĂŞ teÂż Âże niedÂługo nawet obecnoÂści w tych faktach Anitki nie moÂżemy byĂŚ pewni :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:

Ja w³¹czam na te fakty tylko dla Anitki bo dla treœci nie jestem w stanie ich czêœciej w³¹czaÌ :!: :!: :!: Gdyby nie obecnoœÌ w tych faktach Anitki logo tvn-u nigdy nie by³oby obecne o 16.45 :!: :!: :!: chocia¿ i tak przyjemnoœÌ ogl¹dania tych faktów jest mocno w¹tpliwa :!: :cry:

Obrazek

A to zdjĂŞcie znajduje siĂŞ w miesiĂŞczniku "Enter" jako obraz reklamowanego telewizora :!: :!: :!: WidaĂŚ, Âże dziennikarzom z miesiĂŞcznika "Enter" Anitka siĂŞ spodobaÂła :!: :D :)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony niedziela 05 gru 2004, 12:28 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie chodziÂło mi o to, Âże chcieli wypromowaĂŚ AnitĂŞ, lecz o to, Âże chcieli wypromowaĂŚ Fakty popoÂłudniowe AnitÂą!
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Cichutko, co byœ nie napisa³, Marcin, to us³yszysz to samo. :D Jest Ÿle, jest fatalnie, przysz³oœÌ w czarnych barwach, nepotyzm, zawiœc etc. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Fakty popo³udniowe bez wzglêdu na to kto je prowadzi zawsze bêd¹ mia³y nisk¹ ogl¹dalnoœÌ :!: :!: :!: i tego nie zmieni nawet Anitka :!: :!: :!:
SÂą 3 wieczorne dzienniki na 3 stacjach i one tylko w polskiej telewizji siĂŞ liczÂą i sÂą promowane przy kaÂżdej okazji.Powiedz ile osĂłb zna godz.19 a ile 16.45 :!: :?:
19 czy 19.30 w telewizjki to sÂą godziny ÂświĂŞte a Fakty dla tvn-u sÂą najwaÂżniejszym programem w ich telewizji i majÂą z niego najwiĂŞcej kasy :!: ZresztÂą aby zobaczyĂŚ rĂłznicĂŞ mieĂŞdzy 1 a 2 programem wystarczy sobie popatrzeĂŚ na cennik reklam :!: :!: :!:
Te Fakty rĂłwnie dobrze niedÂługo mogÂą podzieliĂŚ los faktĂłw wieczornych a reklmĂłwka tych faktĂłw oznaczaÂła takÂą sztucznÂą reanimacjĂŞ i prĂłbĂŞ zwiĂŞkszenia oglÂądalnoÂści ale te inteligentry z tvn-u wiedzÂą Âże to nic nie da :!: :!: :!:
Poza tym w tych faktach nie moÂżesz zaprezentowaĂŚ swojej osobowoÂści i pokazaĂŚ swoich umiejetnoÂści. :!: Tam musisz wszystko robiĂŚ w chwile tak aby czasu nie zabarakÂło :!: :!: :!:
Poza tym w tych faktach caÂłkowicie nie masz szans na rozwĂłj swego dziennikarstwa a nawet powiem Âże te fakty wymuszajÂą aby byĂŚ gorszym :!: :!: :!:

Ich jedynym celem jest tylko wypromowanie pochanke :!: a AnitkĂŞ dali do tych faktĂłw aby zdusiĂŚ gwiazdĂŞ Anitki i pozbyĂŚ siĂŞ konkurencji :!: :!: :!:

Wy mo¿ecie sobie mówiÌ co chcecie ale osob¹ odpoweidzialn¹ za gnojenie i ca³kowit¹ jej degradacjê jest mê¿uœ pani pochanke a si³¹ rzeczy ona te¿ :!: :!: :!: On tam ma wielk¹ w³adzê i decyduje kto bêdzie pokazywany gdzie i ile :!: :!: :!: Jeszcze dochodzi do tego Sojka który na pewno jest w dobrych kontaktach z pieczyùskim i walter d¿unior dla którego cz³owiek jest zbêdny :!: :!: :!:
A przypomnĂŞ, Âże pani pochanke w mailu pisaÂła Âże ona i jej mĂŞÂżuÂś w Âżadnym stopniu nie sÂą za to odpoweidzialni co byÂło ogromnym kÂłamstwem z jej strony i w to chyba nawet ona sama nie wierzy :!: :!: :!:
Jakby teoretycznie(tylko teoretycznie bo to nigdy nie bĂŞdzie moÂżliwe) obie byÂły w tych faktach to bym to jeszcze mĂłgÂł zaakceptowaĂŚ a tak pozbycie siĂŞ konkurencj jest najlepszÂą metodÂą :!: :!: :!: i zostaniue monopolistÂą w faktach :!: :!: :!: Owszem jest jeszzce ryman ale kaÂżdy wie kto jest najwaÂżniejszy :!: :!: :!:

Mozna by mieÌ cieù nadziei ¿e tak jak w przypadku tvn24 Anitka musi swoje odczekaÌ i z czasem bêdzie mia³¹ pozycjê w tvn-nie ale w to ju¿ ca³kowicie nie wierzê :!: :cry:

A prowadzenie poranka teÂż nie jest czymÂś zacnym :!: :!: :!: a powtarzanie w kaÂżdym serwisie tego samego jest upokorzeniem dla tej klasy dziennikarki :!: :!: :!: KiedyÂś jeszzce miaÂła magazyn 24h i moÂżna byÂło jÂą spotkaĂŚ w ciÂągu dnia ale pieczyĂąski we wrzeÂśniu wyraÂżnie poweidziaÂł, Âże oan bĂŞdzie prowadziÂła tylko serwisy(w poranku) i fakty popoÂłudniowe :!: :!: :!: czyli o magazynie 24h nawet o 11 i dniu na Âżywo mowy byĂŚ nie moÂże a to Âże jako jedyna ze wszsytkich prezenterĂłw tvn24 tego pasma ie prowadziÂła jest dla mnie szokiem :!: :!: :!:
Pamiêtam jeszzce w tym tygodniu sdytuacj¹ kiedy Anitka musia³a zejœÌ przed 11 a jêdrzejowska sama by³a przez ca³y dzieù :!: :!: :!:

KIedyœ Anitka powiedzia³a, ¿e "wiktor bêdzie jej dobr¹ monet¹ na przysz³oœÌ" ale teraz widaÌ jak bardzo siê myli³a :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:
Cichutko, co byœ nie napisa³, Marcin, to us³yszysz to samo. Jest Ÿle, jest fatalnie, przysz³oœÌ w czarnych barwach, nepotyzm, zawiœc etc.
ÂŻebyÂś wiedziaÂł ÂŁukaszu :!: :!: :!: Wy tego nie zrozumiecie ale przynajmiej jest te kilka osĂłb ktĂłre to rozumiejÂą :!: :!: :!:
Dla ciebie wszystko co ma logo tvn-u jest ÂświĂŞte a caÂły tvn to kraina wiecznej szczĂŞÂśliwoÂści :!: :!: :!:
KiedyÂś teÂż tvn dla mnie byÂł super(bardzo dawno temu) ale teraz juÂż wiem co to za stacja jest i bynajmiej nie zaczĂŞÂło siĂŞ to od wyrzucenia Anitki :!: a raczej to byÂło potwierdznie moich przypuszczeĂą i zdania na tenat tvn-u :!: :!: :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nie, Michos, nie jest œwiête. Ale nie wydaje mi siê, ¿e Walter i ca³a redakcja Faktów zgodzi³aby siê na Pochanke wbrew w³asnej woli. Przecie¿ zespó³ Faktów to wiele telewizyjnych osobowoœci, gwiazdy, autorytety. Oni tam maj¹ du¿o do powiedzenia i jeœli nie chcieliby, ¿eby Pochanke tego prowadzi³a, to na pewno Pieczyùski by siê im nie przeciwstawi³. Poza tym tak jest we wszystkich dziennikach na œwiecie, program prowadz¹ starsi i doœwiadczeni dziennikarze. Mo¿e rzeczywiœcie dla wiêkszoœci s¹ bardziej wiarygodni, ni¿ Anita, czy Patrycja.

Móg³byœ ju¿ skoùczyÌ z tym czarnowidztwem. Osobiœcie nie krytykowa³bym tak bardzo Pochanke, czy Kajdanowicza, którego najbardziej z nich wszystkich lubiê, ale Rymanowskiego. Bo to on tam o ma³o nie zasypia. A jeœli nie on, to zasypiamy my na niego patrz¹c. Faustus ma racjê mówi¹c o jego pogl¹dach. Nie powinien siê tam znaleŸÌ.

Nie wydaje mi siê te¿, ¿e Anita w Faktach g³ównych pokaza³a coœ szczególnego. Owszem, przyjemnie siê j¹ ogl¹da³o, œlicznie wygl¹da³a, idealna dykcja i ¿adnych b³êdów przy zapowiedziach, piêkny uœmiech na koniec. Ale zero jak¿e istotnego komentarza, brak w³asnego zdania i silnej osobowoœci. Wiem, ¿e porównanie Lisa z Anit¹ z zbyt wiele, ale ogl¹daj¹c Lisa wierzy mu siê w to co mówi, ufa siê w jego komentarze, czuje siê, ¿e "on jest po naszej stronie". Prawie tak samo z Pochanke. Mo¿e Anicie jeszcze tego brakuje.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

I widzisz £ukasz tutaj siê zasadniczo ró¿nimy :!:
Moim zdaniem, Lis i Pochanke narzucajÂą widzowi interpretacjĂŞ zdarzeĂą.
Ich racje (ich zdaniem) sÂą jedynymi i najsÂłuszniejszymi. A dla mnie nie :!:
A akurat tak siĂŞ skÂłada, Âże ja jestem na tyle rozumny, Âże sam potrafiĂŞ stwierdziĂŚ, Âże np. tutaj cytat z p. Pochanke ,,ileÂż w tym materiale byÂło mundurĂłw''.

To dosÂłownie jakaÂś paranoja, show, cyrk, a nie rzetelny program informacyjny.
Ja dosÂłownie czekam, jak ktoÂś z Was napisze na forum, Âże dziÂś p. Pochanke taĂączyÂła na biurku, chodziÂła po linie, ĂŚwiczyÂła na trapezie, ÂśpiewaÂła arie operowe ... itd.

I mam nadziejĂŞ, Âże doczekam chwili, w ktĂłrej ten program informacyjny
bĂŞdzie siĂŞ nazywaÂł np.: ,,Ciao Fakty'' :lol: :twisted:
Có¿ takimi prawami rz¹dzi siê telewizja komercyjna: rozrywka na njawy¿szym poziomie

I nie zgadzam siĂŞ, Âże Anita nie pokazaÂła nic szczegĂłlnego :!:
ByÂła ewenementem FaktĂłw, charyzmatyczna, ale taktowna, profesjonalna, ale zachowujÂąca naleÂżyty dystans dzielÂący jÂą i widowniĂŞ.

kamuii pisze:(...)byÂła tylko na zastĂŞpstwo ???
Kamuii, na jakie zastĂŞpstwo :?: :!:
Po prostu - wywalili Lisa, Marcin byÂł chory, dali Rymana w tygodniu, a AnitĂŞ ,,awansowali'' na weekendy...
OczywiÂście wszysko do momentu, aÂż powstanie nowe studio, Âżeby nikt nie mĂłwiÂł,
Âże p. Pochanke zajĂŞÂła fotel Lisa.
To byÂło takie strategicznie awaryjne obsadzanie miejsc, a nie zastĂŞpstwo.

Anita byÂła wtedy juÂż prowadzÂącÂą popoÂłudniowe fakty, zresztÂą tak jak teraz, dzieliÂła siĂŞ nimi z Redo.

I wÂłaÂśnie w chwilach najwiĂŞkszej sÂłaboÂści, czyli np. teraz, zastanawiam siĂŞ dlaczego nie dali wtedy, w styczniu, znĂłw na weekendy Redo :?:
Nie byÂłoby teraz caÂłego zamieszania, zÂłoÂści, rozczarowaĂą - wiem, to zabrzmiaÂło okrutnie.

Ale kiedy przypomnê sobie moje pierwsze ,,chwile z Anit¹'', kiedy wzbrania³em siê ze wszystkich si³, ¿eby w kolejne weekendy nie w³¹czaÌ tvn-u o 19-stej, ¿eby nie wpisywaÌ w wyszukiwarkê s³ów ''Anita Werner'',
to ÂżaÂłujĂŞ, Âże byÂłem wtedy taki sÂłaby. ZaoszczĂŞdziÂł bym sobie tych chwil goryczy, ktĂłre teraz mnie gnĂŞbiÂą.

A juÂż od poczÂątku tej mojej ,,przygody'' z AnitÂą wiedziaÂłem, Âże dÂługo siĂŞ niÂą nie nacieszĂŞ :!:
I staÂło siĂŞ :!: Tvn mnie mnie nie rozczarowaÂł :twisted: DokÂładnie tak to sobie wyobraÂżaÂłem :twisted:

Ale ... serce nie sÂługa :sad:

Mam tylko nadziejĂŞ, Âże Anita wie wiĂŞcej od nas, Âże moÂże dali jej nadziejĂŞ na lepsze jutro ...
ChoĂŚ nie wiem, czy przypadkiem tym razem nie przeceniam wÂładz tvn-u :!: :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Anita lepsza od Tomasza Lisa i Justyny Pochanke :?: To ciekawa teoria :arrow: Niestety, nie podpiszê siê pod ni¹ :arrow: Zgodzê siê tylko z tym, ¿e walory wizualne Anity mog³y przyci¹gaÌ spor¹ czêœÌ mêskiej widowni przed telewizor :idea: I tylko albo a¿ tyle. Black, Anita charyzmatyczna :?: :?: Zajrzyj do s³ownika wyrazów obcych i przeczytaj definicjê s³owa charyzmatyczny, bo chyba go nie rozumiesz. Gdy Fakty prowadzi³ Lis czuÌ by³o ¿e ten program ¿yje, bo on mia³ pomys³ na niego. Justyna Pochanke gdy prowadzi FAkty te¿ stara siê zrobiÌ to w ciekawy sposób. A co mia³a do zaoferowania widzom Anita :?: Moim zdaniem, nie tak wiele jak inni, brakuje jej narazie doœwiadczenia, wiêc na 19 dali osoby naprawdê doœwiadczone. A FAkty o 16:45 to nie tragedia. Wszêdzie zaczyna siê od ni¿szego szczebla i wspina po drabinie kariery, wiêc jestem przekonany, ¿e przyjdzie dzieù w którym znów zobaczymy Anitê o 19, ale po co siê œpieszyÌ :?: Moim zdaniem Anita zrobi³a b³¹d przyjmuj¹c propozycjê prowadzenia g³ównego wydania Faktów. Tomasz Lis gdy prowadzi³ na pocz¹tku swojej kariery Wiadomoœci Wieczorne na TVP te¿ wiele razy dostawa³ propozycjê prowadzenia g³ównego wydania i odmawia³ chyba 3 lata z rzêdu. POwiedzia³ potem, ¿e u podstaw jego sukcesu le¿y umiejêtnoœÌ powiedzenia NIE w odpowiedniej chwili.

I naprawdĂŞ, skoĂącze z tym czarnowidzctwem, nawzajem siĂŞ nakrĂŞcacie i potem nie docierajÂą do niektĂłrych racjonalne argumenty.
MAKEPOVERTYHISTORY
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak jak do nas nie docierajÂą, waszym zdaniem ,,racjonalne'' argumenty, tak do was nie docierajÂą nasze racjonalne argumenty.
Nie ÂżyczĂŞ sobie, ÂżebyÂś mnie obraÂżaÂł, to po pierwsze.
Uwierz mi na sÂłowo, czĂŞsto zaglÂądam do sÂłownika wyrazĂłw obcych, doskonale wiem, co oznacza sÂłowo ,,charyzmatyczny''.
Po drugie, podtrzymujĂŞ, to co co powiedziaÂłem o Anicie.
Po trzecie, piszÂąc o Anicie, nie bazujĂŞ na tylko na jej - jak to nazwaÂłeÂś - walorach wizualnych.
I pisaÂłem o tym juÂż wielokrotnie.
Po czwarte, nie ¿yczê sobie, ¿ebyœ zalicza³ mnie do tej czêœci mêskiej widowni, dla której istotny jest tylko obraz, a nie treœÌ, ok :?:
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Pozwolê i ja siê wypowiedzieæ na tamat FAKTÓw popo³udniwoych, Anity Werner i Justyny Pochanke.
Mówi¹c szczerze to nadal wierzê, ¿e Anita jest w FAKTACH popo³udniowych po to by je wypromowaÌ :!: Przecie¿ Miszczak mówi³ w sierpniu, ¿e TVN zaczyna inwestowaÌ w wczeœniejsze pory. I chyba im siê udaje: W11 ogl¹da nawet 2,6 mln widzów, mo¿na podejrzewaÌ, ¿e Uwaga o piatek i FAKTY popo³udniowe gromadz¹ conajmniej 1,5 mln widzów :!: Conajmniej, bo zim¹ bêdzie jeszcze lepiej. Po co czekaÌ na Teleexpress -15 minut wczeœniej mo¿na w³¹czyÌ FAKTY popo³udniowe.
A co do FAKTÓw wieczornych: brakuje mi ich i to bardzo :( Tam mog³a by np. jesieni± pojawiaæ siê Anita :? 16:45 nale¿a³a by do Patrycji, 19:00 do Pochanke, Rymanowskiego i KAjdanowicza. Dlatego nadal mam (bardzo) cich± nadziejê, ¿e FAKTY wieczorne jeszcze wróc±, predzej czy pó¼niej.
Co ma naprzyk³ad powiedzieÌ Patrycja? W TVN24 wogóle siê nie pojawia, w FAKTACH popo³udniowych jest tylko 3 razy w tygodniu. To mo¿na nazwaÌ degradacj¹! Przeciez kiedyœ prowadzi³a i g³ówne i popo³udniowe i te wieczorne FAKTY :?

Fani Anity Werner! Zastanówcie siê chocia¿ przez chwilê. Czy Anita da³a by sob± tak "pomiataæ"? Mo¿e jej pasuje ten jesienny rozk³ad pracy? Mo¿e ma zapewniony powrót do g³ównych FAKTÓW? Tego przecie¿ nie wiemy. Anita jest przeciez inteligent± kobiet± i gdyby mia³o byæ tak dalej, gdyby siê jej nie podoba³o odesz³aby :!: To takie moej zdanie.
Pozatym z TVN -em nie jest aÂż tak Âźle. FAKTY popoÂłudniowe miaÂła prowadziĂŚ teÂż Anna JĂŞdrzejowska (nawet na stronie tvn.tivi tak pisze) i naszczĂŞÂście do tej pory nasza AUtoMatka siĂŞ nie pojawiÂła. To teÂż warto zauwaÂżyĂŚ.
Liczê, ¿e Anita wróci jeszcze do g³ownego wydania FAKTÓW (jestem tego pewien, czujê to). Argumenty za tym, s± wy¿ej...
A Justyna Pochanke wedÂług mnie godnie zastÂąpiÂła Lisa (moÂże i AnitĂŞ na jakiÂś czaS). ZauwaÂżcie Âże siĂŞ poprawia -nie wymachuje juÂż tak gÂłowÂą na wszystkie strony, nie jĂŞczy jak niektĂłrzy uwaÂżajÂą, zrobiÂła siĂŞ spokojniejsza.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Black, nie obra¿am Ciê, a nawet jeœli tak to odbierasz, to jest jedynie efekt tego co piszesz. Podwa¿asz wszystko: dokonania Faktów, ich presti¿ oraz prowadz¹cych ten program. Daruj sobie stwierdzenia, ¿e czekasz a¿ Fakty zmieni¹ nazwê na "Ciao Fakty" i info, ¿e Justyna dziœ taùczy³a na stole. Bajki pisz na innym forum, bo to co czytam to jakaœ fikcja, która nigdy siê nie zdarzy. Wspó³czuje Ci jeœli naprawdê myœlisz, ¿e nie ma nikogo lepszego na miejsce prowadz¹cego Faktów ni¿ prezenterka Anita Werner. Jeszcze nie teraz, niech trochê poczeka, dlaczego - pisa³em w poprzednim poœcie, ale sensowny argument przemilcza³eœ na rzecz swoich populistycznych hase³ek. Ale z³oœliwoœÌ za z³oœliwoœÌ: niech Anitka nawet prowadzi FAkty, ale wtedy powinny siê nazywaÌ "Allo!Allo!Fakty". Przez szacunek dla Anity nie napisze dlaczego 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

1,5 mln widzĂłw to oglÂąda telenowelĂŞ brazylijskÂą przed faktami p., dlatego Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże fakty p. gromadzÂą przed telewizorami ok. 2 mln widzĂłw.
A Justyby Pochanke nie trzeba juÂż promowaĂŚ - ona juÂż jest wypromowana.
ODPOWIEDZ