Aleksandra Kutz
Moderator: Łukasz
Re: Aleksandra Kutz
no dobra, trudno - ale czemu wyrzucili te wcześniejsze? żebym wiedział to bym wszystkie sobie "wyjął" na kompa...
7

różowy komplet był już w tamtym roku, ale tym razem szykuje się "baywatch" :tanczy:[/quote]
to samo chcialem powiedziec ' BAYWATCH', tylko Pamela przy Oli to pikus
to samo chcialem powiedziec ' BAYWATCH', tylko Pamela przy Oli to pikus

Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
-
- Nowicjusz
Wszystkim przypominam dziś 20:45 odpalamy TTV i podziwiamy naszą Piękną Olę
:)

-
- Nowicjusz
http://tvnplayer.pl/programy-online/ola ... inki,1344/ Już są odcinki jak by ktoś przegapił :tanczy:
no to wyciągamy po kolei video i zaczynamy capsowanie :tanczy:
Fajnie, że tym razem nie trzeba czekać na zakończenie emisji w TTV (chociaż zostały jeszcze 2 odcinki...) 

to jakie widoczki Pani Aleksandro, należałoby pokazać tutejszym forumowiczom?
panoramy nadmorskich miejscowości, odbicie zachodzącego słońca od tafli morza, miejscową faunę i florę, hm? :spiewa:

...zły adres :devil:

po powrocie z morza, nieco się Aleksandra potarmosiła :rozglada:
jak po... :mhm: ... ostrym sztormie :cicho:
a propos, ciekawy jestem, czy @epsztajnek - surowy przeciwnik grzywek u kobiet, naprawdę uważa że Ola lepiej wyglądałaby bez niej?

a poniżej proszę - nowemu koledze dobrze z oczu nie patrzy :stop:

i nie zawraca sobie głowy głębokimi spojrzeniami w oczy :nie:

panoramy nadmorskich miejscowości, odbicie zachodzącego słońca od tafli morza, miejscową faunę i florę, hm? :spiewa:

...zły adres :devil:

po powrocie z morza, nieco się Aleksandra potarmosiła :rozglada:
jak po... :mhm: ... ostrym sztormie :cicho:
a propos, ciekawy jestem, czy @epsztajnek - surowy przeciwnik grzywek u kobiet, naprawdę uważa że Ola lepiej wyglądałaby bez niej?

a poniżej proszę - nowemu koledze dobrze z oczu nie patrzy :stop:

i nie zawraca sobie głowy głębokimi spojrzeniami w oczy :nie:

-
- Fanatyk :)
Nie znoszę, kiedy grzywa wchodzi do oczu - tutaj akurat granica nie została przekroczonanouze pisze:a propos, ciekawy jestem, czy @epsztajnek - surowy przeciwnik grzywek u kobiet, naprawdę uważa że Ola lepiej wyglądałaby bez niej?

P.S. Na ujęciach z kucharzem przypomina Justynę Dobrosz

niech lepiej uważa, może to kolejny Simon Moll :stop:a poniżej proszę - nowemu koledze dobrze z oczu nie patrzy
-
- Nowicjusz
Ta grzywka nadaje jej dużo uroku i sexapilu :hyh:
-
Miałem dziś wreszcie okazję ( dzięki UPC
) ujrzeć panią Olę "na żywo", w letniej porze.
Hmm :mhm: całkiem, całkiem :rozglada:
Szpilki szpilkami, ale patrząc na facetów pojawiających się na planie, to musi być wysoka kobitka, stąd te giczoły do samiuśkiego nieba
22

Hmm :mhm: całkiem, całkiem :rozglada:
Szpilki szpilkami, ale patrząc na facetów pojawiających się na planie, to musi być wysoka kobitka, stąd te giczoły do samiuśkiego nieba

zapomniałem dziś obejrzeć :hmm: ale to do nadrobienia :spiewa:
22
byłem pewien - starszy kolega nie uznaje tvn playerepsztajnek pisze:Miałem dziś wreszcie okazję ( dzięki UPC ) ujrzeć panią Olę "na żywo", w letniej porze

Aleksandra często się chwali swoim wzrostem i długimi atutami, również werbalnieepsztajnek pisze:Szpilki szpilkami, ale patrząc na facetów pojawiających się na planie, to musi być wysoka kobitka, stąd te giczoły do samiuśkiego nieba

-
- Nowicjusz
ttv.pl w prawym dolnym roku głosujemy codziennie na "Ole w trasie"
-
Kolego Nouze, zwracam honor
Oglądam właśnie powtórkę Oli, te jej plecki rzeczywiście wyglądały jak posiekane rózgą

Oglądam właśnie powtórkę Oli, te jej plecki rzeczywiście wyglądały jak posiekane rózgą

Wniosek jest prosty - dla pełni wrażeń duchowych ( :aniol: ) program należy oglądać na żywca, a dopiero potem analizować zdjęcia :spiewa:
Zamieniona kolejność grozi zbyt szybkim wykluczeniem najciekawszego scenariusza :devil:
Zamieniona kolejność grozi zbyt szybkim wykluczeniem najciekawszego scenariusza :devil:
Od dziś nowe odcinki programu. W poniedziałki o 20:45 w TTV.