Programy specjalne - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Zmiany ramówkowe
A ja się zastanawiam, dlaczego o referendum w Warszawie mówi się aż w ogólnopolskich mediach - przecież osoby , co nie mieszkają w Warszawie pewnie nie interesuje ten temat.
A np. o mojej małej miejscowości w żadnej ogólnopolskiej telewizji nie wspominają - gdyby nie lokalne media, nikt by nie wiedział co się w niej dzieje.
Ja uważam, że temat referendum powinien być tylko poruszany w lokalnych warszawskich mediach
A np. o mojej małej miejscowości w żadnej ogólnopolskiej telewizji nie wspominają - gdyby nie lokalne media, nikt by nie wiedział co się w niej dzieje.
Ja uważam, że temat referendum powinien być tylko poruszany w lokalnych warszawskich mediach
Temat referendum w Warszawie jest bardzo istotny dla całej politycznej przyszłości Platformy Obywatelskiej.
Pewnie będzie tak jak w przypadku innych tego typu programów specjalnych - jedna osoba od rozmów z gośćmi, a druga od prezentacji wyników - to by mogło tłumaczyć, dlaczego w zapowiedziach tego programu pada tylko nazwisko Kuźniara.
Ciekawe, czy program ten będzie miał podobną formę i kształt jak ten z okazji wyborów USA :mhm:
Oby tylko nie zrobili tego w virtualu
Oby tylko nie zrobili tego w virtualu

Re: Programy specjalne - dyskusja ogólna
Mówcie co chcecie o Kuźniarze, ale jak on się pojawia w studiu głównym to wszystko ożywa. Genialnie poprowadzony poranek po wyborach w Ameryce i teraz znów wraca tvn24 z dawnych czasów jak przy Faktach XXI wieku czy M24h. Super to wszystko wygląda!
Spacer po całym studio oraz wiele różnych ujęć przypominają mi czasy świetności ''poprzedniego'' TVN24 - zwłaszcza z pasma porannego.
Mam identyczne skojarzenia. Nawet nie wiedziałem, że ten jeden ze slupów można podświetlić na żółtomatik pisze:Spacer po całym studio oraz wiele różnych ujęć przypominają mi czasy świetności ''poprzedniego'' TVN24 - zwłaszcza z pasma porannego.

Wiadomo już, że świecą na pewno na biało, czerwono, żółto i niebiesko
- chyba żadnego z kolorów nie pominąłem?

Szkoda, że słupa przy stole Faktów po faktach też tak nie zrobili. Sorry za off top 
Śmieszne kadrowanie na monitory przy stole na początku programu - każdy monitor inny

Śmieszne kadrowanie na monitory przy stole na początku programu - każdy monitor inny

Podczas jednej z nocy sylwestrowej pojawił się też chyba pomarańczowy kolor. 
A program ogląda się GENIALNIE, zwłaszcza ten spacer po całym studiu! :brawa:
PS. Dziwne, bo ja również pomyślałem o powrocie dawnej TVN24 (może coś w tym jest...).

A program ogląda się GENIALNIE, zwłaszcza ten spacer po całym studiu! :brawa:
PS. Dziwne, bo ja również pomyślałem o powrocie dawnej TVN24 (może coś w tym jest...).
-
- Czasem tu wpada
Mnie również przypominają sie wybory w USA, przyjemnie się ogląda, ale ... 

Skrót programu "Warszawa '13" (wypowiedzi są czasem poucinane, ale nie to było moim głównym celem do zaprezentowania).
http://youtu.be/1FD78AiJCMo
http://youtu.be/1FD78AiJCMo
Jak nazywa sie główny motyw z programu wyborczego ,,Warszawa 13"?
W sensie muzyczny.
W sensie muzyczny.