Niech ktoś zdradzi o co chodziło z roztańczoną Joasią? :rydzyk:
Przyznam się, że osobiście spędziłem czas z Joasią do spotkania z Panem Przybylikiem-również miłośnikiem Joanny(wiem ze Szkła).Obawiałem się, że zacznie i skończy się wszystko na łączeniach z kilkoma reporterami na krzyż, ale w tym roku się lepiej postarali.Mniemam, że dalej nie było gorzej.
Nie mogę sobie oczywiście odmówić napisania, że Pani Redaktor Kryńska wyglądała przeobłędnie!!! 20
Dobranoc.
maxxx pisze:Niech ktoś zdradzi o co chodziło z roztańczoną Joasią? :rydzyk:
O ile dobrze pamiętam to chodzi o wpadkę z poranka kiedy zaczęła podrygiwać w takt śpiewających i tańczących dzieci (?) i dali ją wtedy w małym okienku
a ja wytrzymalem do 0.30. bylbym do konca ale sila wyzsza… a o 1.25 dostalem smsa z zyczeniami od naszej idolki. maxxx ma racje- wyglądała pieknie…. maxxx, za stwierdzenie ze Joanna powinna zostac Miss z urzedu masz moja dozgonna wdzięczność . albowiem Krolowa JEST TYLKKO JEDNA
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
No to mamy powtórkę z rozrywki. Dobrze, że ten weekendowy budzik dzwoni godzinę później.Miło będzie znów wstawać z Joasią.Idealne rozpoczęcie dnia. :aniol:
Jakiś czas temu spontanicznie przykleiła sobie serce WOŚP po prawej stronie i lekko na ukos, także w tym kierunku. Miałem nieodparte wrażenie, że dziwnie to wygląda i ciekaw byłem, czy coś z tym zrobią. Skorygowali.
Pierwszy pozytywny bodziec odbieramy oczyma, ale tego podpowiadać Tobie chyba nikt nie musi. Poza tym pracuje w stacji już ponad 8 lat i właściwie wystarczy powiedzieć, że nie pomyliła się wybierając zawód. Cenimy sobie styl prowadzenia przez nią programów, w luźnych chwilach daje poznać swoje miłe usposobienie, niektórzy mieli przyjemność i zaszczyt poznać panią redaktor osobiście, udzieliła paru wywiadów, była gościem programów, gdzie mogliśmy usłyszeć jej bardzo rzeczowe wypowiedzi.
Fabian pisze:Pierwszy pozytywny bodziec odbieramy oczyma, ale tego podpowiadać Tobie chyba nikt nie musi. Poza tym pracuje w stacji już ponad 8 lat i właściwie wystarczy powiedzieć, że nie pomyliła się wybierając zawód. Cenimy sobie styl prowadzenia przez nią programów, w luźnych chwilach daje poznać swoje miłe usposobienie, niektórzy mieli przyjemność i zaszczyt poznać panią redaktor osobiście, udzieliła paru wywiadów, była gościem programów, gdzie mogliśmy usłyszeć jej bardzo rzeczowe wypowiedzi.
Jedyny mankament to trochę nieprzyjemny, szorstki głos.