Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Niech ktoś zdradzi o co chodziło z roztańczoną Joasią? :rydzyk:
Przyznam się, że osobiście spędziłem czas z Joasią do spotkania z Panem Przybylikiem-również miłośnikiem Joanny(wiem ze Szkła).Obawiałem się, że zacznie i skończy się wszystko na łączeniach z kilkoma reporterami na krzyż, ale w tym roku się lepiej postarali.Mniemam, że dalej nie było gorzej.
Nie mogę sobie oczywiście odmówić napisania, że Pani Redaktor Kryńska wyglądała przeobłędnie!!! :D20
Dobranoc.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

maxxx pisze:Niech ktoś zdradzi o co chodziło z roztańczoną Joasią? :rydzyk:
O ile dobrze pamiętam to chodzi o wpadkę z poranka kiedy zaczęła podrygiwać w takt śpiewających i tańczących dzieci (?) i dali ją wtedy w małym okienku ;)
manio136
Bywalec
Bywalec

Post autor: manio136 »

a ja wytrzymalem do 0.30. bylbym do konca ale sila wyzsza… a o 1.25 dostalem smsa z zyczeniami od naszej idolki. maxxx ma racje- wyglądała pieknie…. maxxx, za stwierdzenie ze Joanna powinna zostac Miss z urzedu masz moja dozgonna wdzięczność . albowiem Krolowa JEST TYLKKO JEDNA :lol2:
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Od przyszłego tygodnia w każdy weekend budzimy się z Panią redaktor :)
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: milanos »

III część - ostatnia (31.12.2013)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

matik pisze:Od przyszłego tygodnia w każdy weekend budzimy się z Panią redaktor :)
W końcu znowu będzie można się nią w pełni cieszyć :tanczy:
karolek8764
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: karolek8764 »

Matik , ale w co Joanna w każdy weekend będzie prowadziła dzien na zywo czy wstajesz i weekend ?? :mhm:
karolek vel. alex10
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

karolek8764 pisze:Matik , ale w co Joanna w każdy weekend będzie prowadziła dzien na zywo czy wstajesz i weekend ?? :mhm:
Będzie prowadziła serwisy w weekendowym Poranku, którego gospodarzem pozostaje Marcin Żebrowski.
maxxx

Post autor: maxxx »

No to mamy powtórkę z rozrywki. :lol2: Dobrze, że ten weekendowy budzik dzwoni godzinę później.Miło będzie znów wstawać z Joasią.Idealne rozpoczęcie dnia. :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Jakiś czas temu spontanicznie przykleiła sobie serce WOŚP po prawej stronie i lekko na ukos, także w tym kierunku. Miałem nieodparte wrażenie, że dziwnie to wygląda i ciekaw byłem, czy coś z tym zrobią. Skorygowali. :)
karolek8764
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: karolek8764 »

:tanczy: :tanczy:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
karolek vel. alex10
FAUCHE
Początkujący
Początkujący

Post autor: FAUCHE »

Sympatyczna pobudka była... I do tego Aśka w moich ulubionych spodniach :D11
tevon
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tevon »

Jestem nie w temacie..

Wytłumaczy mi ktoś fenomen tej prezenterki :D?
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Pierwszy pozytywny bodziec odbieramy oczyma, ale tego podpowiadać Tobie chyba nikt nie musi. ;) Poza tym pracuje w stacji już ponad 8 lat i właściwie wystarczy powiedzieć, że nie pomyliła się wybierając zawód. Cenimy sobie styl prowadzenia przez nią programów, w luźnych chwilach daje poznać swoje miłe usposobienie, niektórzy mieli przyjemność i zaszczyt poznać panią redaktor osobiście, udzieliła paru wywiadów, była gościem programów, gdzie mogliśmy usłyszeć jej bardzo rzeczowe wypowiedzi.
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

Fabian pisze:Pierwszy pozytywny bodziec odbieramy oczyma, ale tego podpowiadać Tobie chyba nikt nie musi. ;) Poza tym pracuje w stacji już ponad 8 lat i właściwie wystarczy powiedzieć, że nie pomyliła się wybierając zawód. Cenimy sobie styl prowadzenia przez nią programów, w luźnych chwilach daje poznać swoje miłe usposobienie, niektórzy mieli przyjemność i zaszczyt poznać panią redaktor osobiście, udzieliła paru wywiadów, była gościem programów, gdzie mogliśmy usłyszeć jej bardzo rzeczowe wypowiedzi.
Jedyny mankament to trochę nieprzyjemny, szorstki głos.
ODPOWIEDZ