Moderator: Łukasz
Nic nie musisz wysyłać - spokojnie wejdziesz bez niczego. Wpuszczają wszystkich jak leci i nikt nie sprawdza nazwisk, czy wejściówek.tevon pisze:Byłem 10.01 na castingu i faktyczne PoMau dali czadu, szczególnie gdy śpiewali z EwąByło jeszcze kilka świetnych wykonów.. Ale to już zobaczycie w telewizji
Mam takie pytanie - czy żeby zdobyć miejsce na widowni bootcampu trzeba wysłać drugiego sms'a do TVN? Niby wpuszczają wszystkich jak leci.. Ale wolę mieć pewność bo kawałek do Zabrza to ja mam..
Skoro każdy z programów na żywo na ustaloną tematykę, to raczej tak.r_r16 pisze:Co do zespołów - rozumiem, że w programie na żywo będą one grały covery?
Ale to też jest program muzyczny, a polski rynek muzyczny to nie rynek zachodni. Zresztą Dawid Podsiadło (mimo, że nie śpiewa utworów typowo rozrywkowych) odniósł gigantyczny sukces na rynku muzycznych. Jego płyta pokryła się chyba już potrójną platyną, co w dzisiejszych czasach zdarza się niezwykle rzadko - i to przy artystach, którzy niedawno rozpoczęli swoją karierę.r_r16 pisze:Nie podoba mi się też to, że pojawiające się zespoły są ściśle niszowe. W ciągu dwóch dni castingowych na których byłem, zespołów popowych było bardzo mało. A to jest program rozrywkowy i o muzyce rozrywkowej.
Bootcamp w Warszawie 4-5 lutegoTrzeciak pisze:23-25 to dalszy ciąg castingów jurorskich. Bootcamp odbędzie się 3 i 4 lutego (przy czym pierwszy dzień - bez publiczności - a drugi - już z publicznością).
A skoro już o nim wspomniałeś, to zapowiada się czwarta platyna, bo płyta aktualnie jest na 2. miejscu znów na liście sprzedaży i nic nie zapowiada, żeby szybko spadła. A potem będzie przecena itd., więc nie wiem czy nie uda się do diamentu dostać ale to już będzie bardzo trudne.Trzeciak pisze:Zresztą Dawid Podsiadło (mimo, że nie śpiewa utworów typowo rozrywkowych) odniósł gigantyczny sukces na rynku muzycznych. Jego płyta pokryła się chyba już potrójną platyną, co w dzisiejszych czasach zdarza się niezwykle rzadko - i to przy artystach, którzy niedawno rozpoczęli swoją karierę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości