Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A moÂże Anita Werner prowadzi Fakty popoÂłudniowe, by je wypromowaĂŚ
Nie to tylko byÂło pokrĂŞtne tÂłumaczenie SoÂłtysika debila...
Fakty, Uwaga, W11...
u mnie ta sama kolejnoœÌ :)
WypromowaÌ mozna kogoœ tylko w g³ównych i w³¹œnie Anitka tak naprwde zaczê³a istnieÌ jak pojawi³a siê w faktach o 19.
dokÂładnie i ta koteryjna banda doskonale o tym wie... trzeba byÂło Anite usunÂąc aby zrobiĂŚ miejsce dla krĂłlowej JustyÂś...

A Anitka w tych faktach i w tvn24 to jest caÂłkowicie inna sosba
Ja j¹ jednak trochê lepiej znam od was i potrafiê dostrzec ró¿nicê
Michos wiesz mi ka¿dy ta ró¿nicê widzi... to co oni z ni¹ robi¹ jest nieludzkie...
Cichutko, co byœ nie napisa³, Marcin, to us³yszysz to samo. Jest Ÿle, jest fatalnie, przysz³oœÌ w czarnych barwach, nepotyzm, zawiœc etc.
a nie jest tak ??? przypatrz siĂŞ jej... a poznasz prawdĂŞ...
zaczĂŞÂło siĂŞ to od wyrzucenia Anitki a raczej to byÂło potwierdznie moich przypuszczeĂą i zdania na tenat tvn-u
To siĂŞ zaczĂŞÂło od wywalenia Olejnik...

MoÂże Anicie jeszcze tego brakuje.
MOÂże.. ale za to Kajdanowicz to ma wÂłsne zdanie ufam mu jak nikomu innemu i cenie jego wypowiedzi... :D :lol: :D :lol: :P buahaha...

,,Ciao Fakty''
hahaha zajebiste :) Black !!!! :)
Ciao - A*tomat...
ByÂła ewenementem FaktĂłw, charyzmatyczna, ale taktowna, profesjonalna, ale zachowujÂąca naleÂżyty dystans dzielÂący jÂą i widowniĂŞ.
dokÂładnie nie narzucaÂła swojego zdania byÂła profesjonalna ale zdystansowana :)

na weekendy...
OczywiÂście wszysko do momentu, aÂż powstanie nowe studio, Âżeby nikt nie mĂłwiÂł,
Âże p. Pochanke zajĂŞÂła fotel Lisa.
dok³¹dnie tak.... i teraz w podziêkowaniu za swietn¹ prace nie siedzi tylko w porankach ale ma te¿ fuckty popo³ódniowe... oczywsice normalni ludzie by jej nie zastêpowali A*tomatem ale tam takich brakuje...
naprawdĂŞ doÂświadczone.
tak doÂświadczenie Kajdanowicza jest widoczne zawsze i wszĂŞdzie.... :) nie rozÂśmieszaj mnie... ludzie wolÂą oglÂądaĂŚ Gumisie niÂż Scotta Gubera...
3 razy w tygodniu. To mo¿na nazwaÌ degradacj¹! Przeciez kiedyœ prowadzi³a i g³ówne i popo³udniowe i te wieczorne FAKTY
masz caÂłkowita racjĂŞ Kaseta... szkoda Patrycji ale tvn nie dba o swoje gwiazdy to raz a dwa wiesz ona nie jest tak dobra jak niezwykle doÂświadczony A*tomat...
jest przeciez inteligentÂą kobietÂą i gdyby miaÂło byĂŚ tak dalej, gdyby siĂŞ jej nie podobaÂło odeszÂłaby
mazs racjĂŞ ale po pierwsze Do kÂąd ??? miaÂła by isc ??? a po 2 to ona kocha swojÂą pracĂŞ i chce to robiĂŚ :)

Kubs widze Âże jednak postanowiÂłeÂś dostaĂŚ cukrzycy ????
Masz jak w Banku bo my na AnitkĂŞ nie damy zÂłego sÂłowa powiedzieĂŚ jest niezwykle inteligĂŞtna i charyzmatyczna :) prowadzi Fuckty bardzo profrsjonalnie :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

kamuii pisze: redo nie prowadzi nic innego przecieÂż chyba ???
MiaÂła kilka rozmĂłw o 18. po FAKTACH. Ale nie wiem czemu zrezygnowano. W sUmie to od wrzeÂśnia powtarzam Âże pasmo 17-18.30 w TVN24 jest Âżle zaplanowane.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:Ja w³¹czam na te fakty tylko dla Anitki bo dla treœci nie jestem w stanie ich czêœciej w³¹czaÌ
W wiêkszoœci materia³y s¹ powtarzane pó¿niej na antenie TVN24, czyli np. w Magazynie24GODZINY. Wybrali w koùcu tak¹ droge, choÌ Ten kto zobaczy w Faktach i przypadkowo nawet w³¹czy po 21 TVN24 to poczuje pewien niesmak.Tam, tj.16.45 to ju¿ 'czyste tvn24'. Nie mnie oceniaÌczy dobrze. Ale braku profesjonalizmu zarzuciÌ Nie mo¿na.

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

a ja dzis sobie w perfumerii obczajiÂłam jakich to perfum uÂżywa Anita :) "Miracle" :) bardzo Âłade i subtelne .... ale :)
za 50 ml piszÂą sobie 240 zeta :) :lol: :lol: :lol:
Android <3
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Kamuii, nie traĂŚ nadziei, dziÂś w nocy przychodzi ÂŚw. MikoÂłaj- moÂże przyniesie :P :P A jakich perfum uÂżywa Danka :?: :?: 8)
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anitki po raz pierwszy od 3 miesiĂŞcy nie ma w poranku :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
Czy to juÂż koniec :cry: czy tylko wolne :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
Czy wziĂŞÂła urlop :?: czy np. bĂŞdzie dzisiaj w faktach popoÂłudniowych bo redo wziĂŞÂła sobie wolne :?: :?: :?:
Czy moÂże dadzÂą jej poprowadziĂŚ "dzieĂą na Âżywo" :?: (ale w to caÂłkowicie nie wierzĂŞ bo krĂłlowÂą dnia jest 1 osoba :twisted: )
W te wolne aÂż mi siĂŞ nie chce wierzyĂŚ bo Anitka w porĂłwnaniu z ppoprzednim rokiem maÂło pracuje(tzn.bardzo czĂŞsto 4 razy w tygodniu a jakieÂś 4 razy pracowaÂła tylko 3 razy w tygodniu :!:)
Niby kilka razy Anitka zastĂŞpowaÂła PoradĂŞ ale to dlatego bo raz miaÂł wolne a drugim razem prowadziÂł dzieĂą na Âżywo :!: Wtedy wÂłaÂśnie kiedy zastĂŞpowaÂła poradĂŞ pracowaÂła 5 razy w tygodniu :!:
A porada byÂł w weekedn w serwisach :?: :?: :?:

A jak teraz by miaÂła wolne to co w ÂświĂŞta bĂŞdzie pracowaÂła :?: :cry:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 06 gru 2004, 08:40 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

TeÂż mnie martwi brak Anitki w Poranku TVN24. Zawsze od poniedziaÂłku do Âśrody wstaje wczeÂśniej aby jÂą zobaczyĂŚ. Narazie to nam tyle po niej pozostaje: oglÂądaĂŚ jÂą w Faktach popoÂłudniowych (2 razy) i 3 razy w Porankach :(
A mo¿e poprostu dziœ nie postanowi³a pójœÌ do pracy i odesz³a z TVN24? Mo¿e czeka³a na dzisiejszy dzieù i zrobi³a pracodawcom prezent z okazji Miko³ajków :twisted: :twisted:
A mo¿e Michos masz racjê? Mo¿e w koùcu zm¹drzeli (ci jej szefowie) i dziœ Anita bêdzie w "Dniu na ¿ywo", lub FAKTACH popo³udniowych. Trzeba mieÌ nadziejê :!: Z drugiej strony nie dziwi³bym siê Anicie gdyby faktycznie dziœ odesz³a. Smutno by mi by³o. Nadal wierzê, ¿e zobaczymy j¹ jeszcze w g³ównych FAKTACH! Poraz kolejny podkreslam... Niemo¿liwe jest to, aby Anita da³a sob¹ tak "pomiataÌ"... Gdyby siê jej nie podoba³o -odesz³aby, widocznie coœ jej zapewnili :wink: :(
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

TeÂż mnie martwi brak Anitki w Poranku TVN24.
ByÂłem pewien, Âże dzisiaj jÂą zobaczĂŞ :!: :cry:
Zawsze od poniedziaÂłku do Âśrody wstaje wczeÂśniej aby jÂą zobaczyĂŚ.
W wiĂŞkszoÂści Porada miaÂł od Âśr-pt. a Anitka kilka razy go zastĂŞpowaÂła :!: :cry:
A mo¿e poprostu dziœ nie postanowi³a pójœÌ do pracy i odesz³a z TVN24? Mo¿e czeka³a na dzisiejszy dzieù i zrobi³a pracodawcom prezent z okazji Miko³ajków
:?: :?: :?: RzeczywiÂście to byÂłby dobry moment :cry:
ChciaÂłbym aby oni z okazji mikoÂłajkĂłw zrobili jej prezent :cry: :?: :D

A moÂże Michos masz racjĂŞ? MoÂże w koĂącu zmÂądrzeli (ci jej szefowie) i dziÂś Anita bĂŞdzie w "Dniu na Âżywo", lub FAKTACH popoÂłudniowych.
OsobiÂście wÂątpie aby dali jÂą do "dnia na Âżywo" i bardziej jestem skÂłonny uwierzyĂŚ, Âże bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych :?: :?: :?:

Z drugiej strony nie dziwiÂłbym siĂŞ Anicie gdyby faktycznie dziÂś odeszÂła.
:cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
W piÂątek w faktach popoÂłudniowych byÂła taka jak zawsze czyli smutna ale byÂło trochĂŞ lepiej w porĂłwnaniu z niektĂłrymi innymi wydaniami :?:
Ale za to w poraku w ÂśrodĂŞ byÂła wyraÂźnie smutna i czĂŞsto miÂła drobne pomyÂłki :cry: :?:

Nadal wierzê, ¿e zobaczymy j¹ jeszcze w g³ównych FAKTACH!
Ja juÂż w to niestety nie wierzĂŞ :cry: :cry: :cry:
[/quote]Poraz kolejny podkreslam... NiemoÂżliwe jest to, aby Anita daÂła sobÂą tak "pomiataĂŚ"... Gdyby siĂŞ jej nie podobaÂło -odeszÂłaby, widocznie coÂś jej zapewnili
Ale co mieliby jej zapewniĂŚ :?: :?: :?: Anitka wie, Âże jak dalej chce pracowaĂŚ w telewizji to musi zostaĂŚ w tvn-nie mimo takiego traktowania jak ostatnio :cry: :!: :?: Ale moÂże byÂło juÂż tak Âźle Âże rzeczywoiÂście odeszÂła :?: :cry:
A Anitka nie jest gÂłupia i na pewno nie wierzy w ich zapewnienia bo juÂż raz siĂŞ ostro na wierze do nich przejechaÂła :cry: :!:

A moÂże pieczyĂąskiemu znĂłw coÂś strzeliÂło do Âłba :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :?:

Jak dzisiaj jeszcze zobaczymy AnitkĂŞ to bĂŞde spokojny ale jak nie to bĂŞde siĂŞ obawiaÂł najgorszego :cry: :cry: :cry:
S¹dze, ¿e Anitka wolne bardziej chcia³aby wzi¹œÌ np. na œwiêta czy w ferie :!: :?: :?: :?: :cry:

Jakby to siĂŞ juÂż wczeÂśniej zdarzaÂłao to byÂłbym spokojny ale to jest 1 raz od 3 miesiĂŞcy :!: :!: :!: :?: :?: :?:

Przed chwilÂą obejrzaÂłem jeszcze raz fakty popoÂłudniowe z piÂątku i byÂła bardzo smutna jak z nami siĂŞ ÂżegnaÂła :cry: :cry: :cry: Zero uÂśmiechu :cry: :cry: :cry:
Boje siĂŞ :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

TeÂż mnie to zmartwiÂło bo specjalnie dla niej wstaÂłem.
Patrze...i znĂłw Porada. To na Dorotke z WaramoÂści.
michos pisze:... a drugim razem prowadziÂła dzieĂą na Âżywo
Anita w Dniu Na ÂŻywo :roll: :roll: :roll: KIEDY TO BYÂŁO :?

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

NIe pomyliÂło mi siĂŞ. Zamiast prowadziÂł napisaÂłem "prowadziÂła". Sorry za pomyÂłke ale pamiĂŞtaj, Âże jakby kiedyÂś byÂła w dniu na zywo to ten fakt zostaÂłaby odnowtowany w tym wÂątku :!: :!: :!: :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Kubs pisze:Jeszcze nie teraz, niech trochĂŞ poczeka, dlaczego - pisaÂłem w poprzednim poÂście,
ale sensowny argument przemilczaÂłeÂś na rzecz swoich populistycznych haseÂłek.
Nie z tego powodu ten argument pomin¹³em, tylko po prostu nie chce mi siê wkó³oko powtarzaÌ, ¿e dla mnie Lis nie jest jedynym mêdrcem dziennikarstwa, którego wyda³a ta ziemia i ju¿ nigdy nie wyda m¹drzejszego :!:
Nie czuÂł siĂŞ na siÂłach by prowadziĂŚ WiadomoÂści - jego sprawa :!:
I nie kaÂż innym byĂŚ jego wiernym odbiciem :!:
Anita œwietnie radzi³a sobie w g³ównych faktach i ty tego nie zakrzyczysz :!:
Kubs pisze: Wspó³czuje Ci jeœli naprawdê myœlisz, ¿e nie ma nikogo lepszego na miejsce prowadz¹cego Faktów ni¿ prezenterka Anita Werner.

Aktualnie bardziej od wspó³czucia przyda³aby mi siê gotówka :lol:
Kubs pisze:Jeszcze nie teraz, niech trochĂŞ poczeka

Na co ma czekaĂŚ :?: Jak dÂługo :?: AÂż cĂłrka p. Pochanke doroÂśnie :?: :lol:
Kubs pisze:Przez szacunek dla Anity nie napisze dlaczego 8)

Teraz to ja mam powody, by zasugerowaĂŚ ci wglÂąd do sÂłownika i zapoznanie siĂŞ z definicjÂą sÂłowa szacunek :!:
Kaseta89 pisze:Fani Anity Werner! ZastanĂłwcie siĂŞ chociaÂż przez chwilĂŞ. Czy Anita daÂła by sobÂą tak "pomiataĂŚ"?
I moÂże to jest odpowiedÂź:
michos pisze:Anitki po raz pierwszy od 3 miesiĂŞcy nie ma w poranku
JeÂśli jej teÂż nie bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych to to bĂŞdzie oznaczaÂło, Âże albo Anita wolne albo ta kafkowska sytuacja znalazÂła swĂłj kres :sad: :!:
Mo¿na na ró¿ne sposoby rozumieÌ to pi¹tkowe zakoùczenie faktów popo³udn. : (...)ja siê ju¿ z Paùstwem ¿egnam (...)
I nie wiem, czy siĂŞ z tego cieszyĂŚ, czy teÂż nie :?:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hmmm mnie tez marti Porada zamiast niej ale moÂże to zapowiedz jakiejs pozytywnej zmiany... :) w wolnĂŞ nie wieÂże bo ona i tak jest tam bardzo zadko... moze jakieÂś zastĂŞpstwo za Redo... ale jak jej dzisija nie zobaczymy to hmmm :? nie bedzie chyba za dobrze...
OdejœÌ chyba nie odesz³a bo zrobi³a by to ju¿ dawno... chyba nie ma jakiegoœ szczególnego powodu by zrobi³a to dzisiaj...
A moze PieczyĂąski znowu coÂś pokombinowaÂł... :twisted:

btw... nie wime jakich perfum uÂżywa Danka ale pewnie rĂłwnie drogich :)
a co do tych Anitowych - KUBS - to nawet jak by mnie na nie byÂło staĂŚ to bym ich nie kupiÂła bo preferuje raczej inne marki :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

(...)ja siĂŞ juÂż z PaĂąstwem Âżegnam (...)
I nie wiem, czy siĂŞ z tego cieszyĂŚ, czy teÂż nie
Juz kilka razy Anitka siĂŞ w taki sposĂłb ÂżegnaÂła z widzami ale zawsze to w jej ustach brzmi co najmiej dziwnie :cry: :?: :?: :?:
Jak jej dzisiaj nie bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych to mo,zemy siĂŞ obawiaĂŚ najgorszego :cry: :?:
CoÂś tu mi Âśmierdzi :?: :?: :?:
Jeszcze dzisiaj jak zobaczy³em Jedrzejowsk¹ z Kalczyùsk¹ na spó³kê to mi siê nie dobrze zrobi³o :!: A ta pierwsza to ma niesamowity tupet jak tak siê pcha wszêdzie no ale jak ona sama jest cz³nkiem zarz¹du fundacji "yvn nie jesteœ sam" i m¹¿ to wydawaca faktów to nie ma siê co dziwiÌ :!: :twisted:

A zauwaÂżyliÂście Âże ostatni numer "Vivy" jest wrĂŞcz skandalifczny :twisted: Jak to moÂżliwe Âże w 1 numerze sÂą 3 gwiazdy tvn-u(Szczuka, Majewski i Iwona Radziszewska wraz z mĂŞÂżem)NIe wierzĂŞ, Âże to przypadek. I nie wspomnĂŞ juÂż o staÂłym bywalcu rubryk towarzyskich czyli Hubercie UrbaĂąskim :!: On tyle na te bale chodzi, Âże czÂłowiek siĂŞ zastanawia czy ma juÂż na inne zajĂŞcia czas :?:
W ka¿dej gazecie jest jakiœ wywiad czy artyku³ zwi¹zany z tvn-em :!: WidaÌ, ¿e waltery nie ¿a³uj¹ kasy na sponsorowanie artyku³ów :twisted:

Anitki oczywiÂście nie byÂło w faktach popoÂłudniowych :cry: :cry: :cry:
Przypuszcam, Âże jutro teÂż jej nie bĂŞdzie i tutaj mozna juÂż powaÂżnie zastanawiaĂŚ siĂŞ nad przyszÂłoÂściÂą Anitki a raczej jej brakiem w tej stacji :cry: :cry: :cry:
Ja nie wierzĂŞ, Âże ona wziĂŞÂła sobie wolne bo wolnych dni w ciÂągu 3 miesiĂŞcy miaÂła bardzo duÂżo i w porĂłwnaniu do zeszÂłego roku pracuje o wile mniej :!: :cry:
KiedyÂś prawie zawsze jej nie by.Âło w poniedziaÂłki ale keidyÂś to byÂły fakty w weekend a teraz ich nie ma :cry: :cry: :cry:
OdejœÌ chyba nie odesz³a bo zrobi³a by to ju¿ dawno... chyba nie ma jakiegoœ szczególnego powodu by zrobi³a to dzisiaj...
A moÂże o na juÂż od jakeigoÂś czasu myÂśli o tym :?: Jak to nie ma powodu :!: :?:
MyÂślĂŞ, Âże ona raczej sama by nie zrezygnowaÂła i nie przyszÂła do pracy tylko po prostu oni juÂż mogli z niej zrezygnowaĂŚ caÂłkowicie :cry: :?:
A moze PieczyĂąski znowu coÂś pokombinowaÂł...
Tak nudziÂł siĂŞ i wymyÂśliÂł, Âże AnitkĂŞ trzeba zwolniĂŚ lub wysÂłaĂŚ na urlop lub ograniczyĂŚ jeszcze bardziej dyÂżury :twisted: :cry: :!: :?:
I nie wiem, czy siĂŞ z tego cieszyĂŚ, czy teÂż nie
CieszyÌ niestety z tego siê nie mo¿na :cry: G³osik jej lekko drgn¹³ jak mówi³a "¿egnam siê" i spojrza³a przez chwilê nieruchomoo przed siebie identycznie jak na koniec ostatnich faktów z Anitk¹ :cry: :?:
Ja tylko piszĂŞ to co widziaÂłem wiĂŞc proszĂŞ uprzejmiej aby ktoÂś znĂłw nie pisaÂł Âże gÂłoszĂŞ czarnowidztwo :!: :!: :!:

Poza tym JĂŞdrzejowska np.byÂła od sb-pt czyli 7 dni i weekend wolny a teraz znĂłw nas musi katowaĂŚ swojÂą obnecnoÂściÂą :twisted: a Anitki coraz czĂŞÂściej nie ma w grafiku jej praca jest krĂłtka :cry:
Jeszcze teraz prowadzi dÂługi powaÂżny wywiad na temat Ukrainy :twisted:
Anitce jeszcze na poczÂątku dawali przeprowadziĂŚ wywiad po 18.00 a teraz uznali Âże jest za gÂłupia aby byÂła godna przeprowadziĂŚ wywiad :cry:
Ten a*utomat zastÂąpiÂł juÂż niestety AnitkĂŞ i Anitka przegraÂła a ona pewno siĂŞ cieszy Âże teraz to ona tam rzÂądzi i teraz to wszyscy muszÂą siĂŞ z niÂą liczyĂŚ :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

W kaÂżdej gazecie jest jakiÂś wywiad czy artykuÂł zwiÂązany z tvn-em
no có¿ nie tylko pieczyùski promuje ¿onê ale i ca³y TVN :) tak to jest... a w prawie ka¿dym wywiadzie i na ka¿dym zdjêciu Pochanke... :)
Ten a*utomat zastÂąpiÂł juÂż niestety AnitkĂŞ i Anitka przegraÂła a ona pewno siĂŞ cieszy Âże teraz to ona tam rzÂądzi i teraz to wszyscy muszÂą siĂŞ z niÂą liczyĂŚ
oczywiÂście bo tam preferujÂą A*tomaty... i na pewno siĂŞ cieszy gdyÂż od dawna prĂłbowaÂła siĂŞ pozbyĂŚ Anitki...

btw... wczoraj miaÂła okazjĂŞ 1 raz od 2 miechĂłw obejrzeĂŚ tvn 24 :) trafiÂłam na Anie KalczyĂąskÂą z czego siĂŞ bardzo ucieszyÂłam :)
Android <3
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

kamuii pisze:
W kaÂżdej gazecie jest jakiÂś wywiad czy artykuÂł zwiÂązany z tvn-em
no có¿ nie tylko pieczyùski promuje ¿onê ale i ca³y TVN :) tak to jest... a w prawie ka¿dym wywiadzie i na ka¿dym zdjêciu Pochanke... :)
Ja ju¿ nic nie rozumiem jak to jest z tym op³acaniem. Karolina Korwin-Piotrowska zdradzi³a jak to jest w Gali. Gwiazdy same przychodz¹, mówi¹ ¿e warto o nich napisaÌ, bo np. planuj¹ œlub czy urodzi³ im siê potomek (jak o tym mówi³a, to pomyœla³em o Kajdanowiczu :lol: ). Jednoczeœnie daj¹ takie jakby ultimatum, ¿e bêd¹ to mogli napisaÌ jak im zafunduje siê wycieczkê zagraniczn¹ czy p³aski telewizor. Jak nie to pójd¹ do konkurencji. Pieni¹dze w gotówce to rzadkoœÌ.

JeÂżeli by Walter czy PieczyĂąski pÂłaciÂł za artykuÂły, to przecieÂż byÂłaby zupeÂłnie odwrotna sytuacja...
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
ODPOWIEDZ