Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Niebawem wroci na wizję, może TVN24 Biznes i Świat?
To tylko moje skromne zdanie
Ja uważam ze dzień na żywo to najlepsze miejsce dla Dagmary nie mogę sie doczekać kiedy znowu zobaczę ja w telewizorze 

-
- Bywalec
Dagmara Kaczmarek-Szałkow jesienią prawdopodobnie pojawi się w TVP Info. TVN traci kolejną znaną i lubianą twarz.
-
- Bywalec
To informacje nieoficjalna i niepotwierdzona przez Panią Dagmarę, dlatego napisałem prawdopodobnie, ale ta informacje wpisuje się w to o czym informowaliście też w tym serwisie oraz o tym co pisałem press.pl, że Michał Cholewiński to nie jedyny transfer z TVN24 do TVP Info.czerk pisze:A skąd taki news?
Niby tak, ale to jest na dziś wróżenie z fusów. 

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Wpis @lukasza jest jest dziś cytowany przez obcy mu ideowo portal :devil: :devil: :devil:
Dagmara pojawiła się dzisiaj na antenie w Dniu na żywo. Jednak plotki o przejściu do innych stacji okazały się nie prawdziwe. 

Halo halo a co tu taka cisza w końcu jest i żadnego capsa ?????
Bardzo miło zobaczyć Dagmare po tak długiej przerwie w końcu jest nie tylko pięknie ale i bardzo merytorycznie
tak trzymać

To fakt dziś wyglądała naprawdę olśniewająco poprostu mega :brawa: :brawa: :brawa: