Windows czy Linux ?
Moderator: Łukasz
Windows czy Linux ?
KtĂłry system uwaÂżacie za lepszy 

wolĂŞ windowsa - ale tylko XP
a Linuxa jeszcze nie miaÂłem - trudno powiedzieĂŚ czy lepszy
kompozycja Linuxa mi siĂŞ podoba, ale nie wszystkie aplikacje dziaÂłajÂą na tym systemie operacyjnym
=> dlatego zaznaczyÂłem 'nie mam zdania' poniewaÂż nie bĂŞdĂŞ oceniaĂŚ ktĂłry lepszy, skoro drugiego nie miaÂłem
a Linuxa jeszcze nie miaÂłem - trudno powiedzieĂŚ czy lepszy
kompozycja Linuxa mi siĂŞ podoba, ale nie wszystkie aplikacje dziaÂłajÂą na tym systemie operacyjnym
=> dlatego zaznaczyÂłem 'nie mam zdania' poniewaÂż nie bĂŞdĂŞ oceniaĂŚ ktĂłry lepszy, skoro drugiego nie miaÂłem
Jeszcze do nie dawna "nie mia³em zdania". JEdnak ostatnio mia³em przyjemnoœÌ (lub wrêcz przeciwnie) PracowaÌ na Lunuxsie i to bardzo czesto do prac biurowych. PRacowa³em na arkuszach i dok. tekstowych. Ludzie! Tam sie nie sposób po³apac! Ca³y czas sie zacina, nie da sie zapisac dokumentu... szok! Windows jednak jest nieporównywalnie lepszy...
Pozdrawiam, Filip
nie mozna porownac tych dwoch systemow: windows to prostota okupiona wrazliwoscia na wirusy, ma³¹ stabilnoœcia, powolnoœci¹ i drog¹ cen¹, a linux to zupelnie inne podejscie do komputera - znacznie wydajniejsze i bezpieczniejsze, wyprobowane juz od ponad 30 lat przez system rzadz¹cyw przemysle, ogromnych siaciach i superkomputerach mowa o unix, dlatego ktos wziety z windy nie pokapuje sie we wszystkich zawilosciach trzeba miec troche samozaparcia i dobrych checi!