Dziś w DNŻ Łukasz Wójcik ma przedstawić w grafice 3D kabinę pilotów, w nawiązaniu do dyskusji o przyczynach katastrofy Airbusa niemieckich linii Germanwings we francuskich Alpach.
Dzień na żywo
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Re: Dzień na żywo
To tylko moje skromne zdanie
W miarę dobrze to wyszło. Widać tylko było że spogląda na jakiś ekran, żeby upewnić się czy stoi w odpowiednim miejscu.
-
- Fan Forum
DNŻ już drugą niedzielę z rzędu prowadził jeden prezenter(ka). Wcześniej dzielili się po 3 serwisy dla każdego (pomiędzy 13. 40 a 16. 50), co - jak się okazuje - nie jest konieczne.
Niezbyt uważnie oglądałeś bo były 2 osoby. Te same co w sobotę.
-
- Fan Forum
Wystąpił już dzisiaj w roli reportera. Materiał nt. G.Napieralskiego przed sądem partyjnym.
A w DnŻ były Małgorzata Kukuła i Marta Klos. Podtrzymuje, że niezbyt uważnie oglądałeś wczoraj TVN24.michal_borkowski pisze:Łukasz Jedliński wieczorem, ale to już nie jest DNŻ.
-
- Fan Forum
O której godzinie Twoim zdaniem Marta Klos prowadziła serwis w niedzielę?
O 15:30, 16:30 i o 17:15 (jak przerwali magazyn "Prosto z Polski" ze względu na samolot który nie mógł wylądować w Gdańsku).
-
- Fan Forum
@matik: Czy Łukasz Jedliński poprowadzi również dzień na żywo między 10 a 14 ? 

Nie mam. Właściwie to ja już prawie zapów nie wyrabiam, jedynie w sytuacjach nowych dla danych dziennikarzy jak Łukasz Jedliński w studiu, Radek Mróz w "15 na żywo" (to wprawdzie nie nowe, ale nie było uwiecznione za pierwszym razem) czy Jakub Porada w studiu TVN24 BiŚ.michal_borkowski pisze:Jakieś zdjęcia?:-)
Marta Klos była wczoraj na pewno. Nagrań już chyba nie mam, więc screenów nie zrobię.
-
- Fan Forum
Dagmara Kaczmarek-Szałkow zapowiada dziś zmiany w DNŻ na swoim facebooku.
Zauważyłem kilka zmian (ale nie jestem pewny czy są to właśnie one - nie oglądałem w piątek). Są to forszpan po czołówce DnŻ i śródszpan około godziny 10:19.
EDIT: W serwisie o 11:00 forszpan przed czołówką - strasznie kombinują.
EDIT: W serwisie o 11:00 forszpan przed czołówką - strasznie kombinują.