Szkło kontaktowe

Dyskusje na temat informacyjnych kanałów TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Szkło kontaktowe

Post autor: tracer2013 »

Dzisiaj program poprowadzi Wojciech Zimiński , a komentatorem będzie ktoś , kto jeszcze nigdy nie komentował w Szkle Kontaktowym.

Cały tydzień czekałem na Jerzego Iwaszkiewicza , ale ciekawe kto będzie dzisiaj komentował w Szkle Kontaktowym.

A taki wpis Szkło Kontaktowe dało dzisiaj na Facebooku:

Obrazek
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

Janusz Leon Wiśniewski?
To tylko moje skromne zdanie
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Mogliby powrócić do duetu Grzegorz Markowski & Maciej Max Łubieński. Wprawdzie 2 razy tylko wspólnie poprowadzili Szkło, ale było bardzo fajnie. Zwłaszcza, że Łubieński planuje odejść z Radia Dla Ciebie po zwolnieniu Wanat.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Jeżeli "ktoś, kogo dobrze znacie", to najpewniej chodzi o osobę zaprzyjaźnioną z programem, np. Wojciecha Młynarskiego.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Camilo pisze:Jeżeli "ktoś, kogo dobrze znacie", to najpewniej chodzi o osobę zaprzyjaźnioną z programem, np. Wojciecha Młynarskiego.

To chyba raczej nie chodzi o Wojciecha Młynarskiego , bo on nie jest dziennikarzem.
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Komentatorem dzisiaj jest Grzegorz Miecugow , tak dyrektor Grzegorz Miecugow :) Pierwszy raz jako komentator ,bo zawsze jest prowadzącym. Tak myślałem, że dzisiaj komentatorem może być Grzegorz Miecugow po tych wszechstronnych zainteresowaniach :)
MaC_93n
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: MaC_93n »

Tracer2013 wyprzedziłeś mnie :D Ha ha właśnie co miałem o tym napisać.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Jeden z widzów szkła z oburzeniem przyjął fakt przyznania tytułu Mistrz Mowy Polskiej dla Grzegorza Miecugowa. Co by nie powiedzieć o dokonaniach dziennikarskich Pana Redaktora, jego sposób wymowy czy dykcja na pewno nie są wzorem do naśladowania. Chyba trochę po znajomości ta nagroda (już sama nominacja mogła budzić wątpliwości), może dlatego została rozdzielona aż na trzy osoby.
Camilo
Guru
Guru

Nie mniej jak chodzi o samą znajomość polszczyzny, to Miecugow zasłużył na ten tytuł - wszak słynie w "Szkle" z tego, że poprawia wypowiedzi polityków.
Camilo
Guru
Guru

Jedna z osób dzwoniących do Kuby Wątłego w Superstacji, wydająca się całkiem normalna, poskarżyła się, że po tym, jak w "Szkle" zabrała raz głos ws. Banderowców, jej numer telefonu został zablokowany. Mimo 7 prób dodzwonienia się w różnych terminach, nie ma już prawa głosu w TVN-ie.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Zablokowany? W jaki sposób? Rozłączono ją tak po prostu? A może nie mogła się dodzwonić? hmmm...
Camilo
Guru
Guru

W taki sposób, że po bodaj dwóch sygnałach ją rozłącza.
Camilo
Guru
Guru

Część "SMSów" zaczęła chyba pisać sama redakcja, bo niektóre wyświetlają się praktycznie równolegle do komentarzy prowadzących. :D12
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

A dziś była niespodzianka na 60. urodziny Grzegorza Miecugowa. I to nie taka mała. Nawet Piotr Jacoń nadawał relację z Gdyni...
tracer2013
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

michal_borkowski pisze:A dziś była niespodzianka na 60. urodziny Grzegorza Miecugowa. I to nie taka mała. Nawet Piotr Jacoń nadawał relację z Gdyni...
Widziałem to. Po relacji Piotra Jaconia z Gdyni połączono się z studiem Dzień Po Dniu, w którym byli Katarzyna Zdanowicz - prowadząca Dzień Po Dniu i wszyscy komentatorzy Szkła Kontaktowego oraz ekipa Szkła Kontaktowego , której na antenie nie widać , ale też ma duży wkład do programu. Mówili tam oni wiersz , później śpiewali sto lat . W tym czasie , kiedy w studiu Dzień Po Dniu mówiono wiersz i śpiewano sto lat , dla Grzegorza Miecugowa , Tomasz Jachiemk , który wczoraj prowadził program poszedł po tort.
ODPOWIEDZ