[TVN] Agent-Gwiazdy
Moderator: Łukasz
[TVN] Agent-Gwiazdy
Agent POWRACA!!!!
http://www.tvn.pl/showbiz/kinga-rusin-p ... 8,0,0.html
http://www.tvn.pl/showbiz/kinga-rusin-p ... 8,0,0.html
Re: Agent
Gdyby to była "normalna" wersja, to byłbym pierwszą osobą, która zgłosiłaby się na casting
Nie wiem, czy to dobry pomysł - i z celebrytami i z Rusin. Troszkę mi to pachnie odgrzewanym kotletem "Mamy Cię!".

Liczą się tylko Fakty.
Z jednej strony się mega cieszę, bo uwielbiałem ten program jak byłem w podstawówce i zawsze obiecałem sobie że kiedyś się zgłoszę (miałem wtedy nadzieję, że tyle będzie edycji
), no ale robią edycję celebrycką i trochę nie wiem co o tym myśleć. Może jak będzie dobra oglądalność to kolejna edycja będzie już standardowa.

Rusin w trzech programach: Agent, You Can Dance i DDT, no ile można tą ... oglądać. Zamiast dać Mellerowi prowadzić, to nie, muszą brać pupilkę Edwarda. I jeszcze celebryci jako uczestnicy. O zgrozo. Podzieli losy Mamy cię.
Widać, że TVN stara sie wyjść na przeciw potrzebom rynku. "Saturday Night Takeaway" okazało się za drogie, to postawiono na "Mamy Cię". Zbyt drogie jest też na pewno "I'm a Celebrity. Get Me Out Of Here!", no to będziemy mieć "Agenta" z celebrytami. Nawet podoba mi się ten pomysł. Dawno nie było w Polsce programu, gdzie moglibyśmy oglądać gwiazdy w ekstremalnych sytuacjach i myślę, że jest to odpowiedni czas na taką produkcję. Chociaż Rusin średnio mi tam pasuje. Mam tylko nadzieję, że stacja zdaje sobie sprawę, że to poważny projekt i nie skończy się tak jak z "Mamy Cię".
Gwiazdy z ekstremalnych sytuacjach widzieliśmy juz w "Celebrity Splash!", i ten program znikł po jednej edycji - tak jak "SuperSTARcie", czy odgrzewane "Mamy Cię!", więc niekoniecznie jest to próba zapotrzebowania potrzeb rynku. Nie zdziwię się, jak podobnie będzie z "Agentem", a szkoda, bo miło wspominam pierwsze trzy edycje na początku obecnego wieku. A dobranie Rusin, to już pierwsze nieporozumienie kontynuacji, ale nie będzie przynajmniej tak sztucznie słodziła uczestnikom kolejnej edycji "YCD".
-
- Nowicjusz
Mam obawy co do powrotu agenta jednego z moich ulubionych programów. Zdecydowanie lepszym prowadzącym byłby Meller i powinni wząć udział zwykli ludzie, a nie gwiazdy. Ciekawe kogo z tych gwiazd wezmą.
Jakieś obsadowe spekulacje już się pojawiły i są bardzo prawdopodobne, Szwed, jako polska "czekoladka" w Afryce
Włodarczyk, dość atrakcyjna kobieta, która ostatnio "uaktywniła się" na Pudelku, więc to całkiem możliwe, Maślak, ta propozycja wydaje się również jak najbardziej prawdopodobna, wiadomo, strażak nie wymięka
Ciekawe kto jeszcze 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Re: Agent / Celebrity Agent
Wiedziałem, że Maślak będzie, no wiedziałem.
Hmm Urbański na TVN i w Polsacie (podobno dostał tam jakiś duży projekt)?
Hmm Urbański na TVN i w Polsacie (podobno dostał tam jakiś duży projekt)?
Re: Celebrity Agent
Mówi się o polskiej edycji formatu ITV "Surprise, Surprise". 
Co do nowej nazwy - to jeszcze nie widziałem tak idiotycznego połączenia polskiego z członu z angielskim, z czego ten pierwszy to już kojarzy się zupełnie niedobrze - nie tylko ze skokami celebrytów z 10-metrowej wieży na Termach Maltańskich w Poznaniu.

Co do nowej nazwy - to jeszcze nie widziałem tak idiotycznego połączenia polskiego z członu z angielskim, z czego ten pierwszy to już kojarzy się zupełnie niedobrze - nie tylko ze skokami celebrytów z 10-metrowej wieży na Termach Maltańskich w Poznaniu.