TVP - sprawy bieżące
Moderator: Łukasz
- Maciek_POZ
- Guru
Re: TVP - sprawy bieżące
Być może TVP1... Wielka miotła Kurskiego robi coraz większe ruchy.
Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko
http://agnieszkacegielskanfc.wordpress.com ZAPRASZAM!

to już wiemy czemu Popek tak się prężyła przy Kurskim wczoraj.
Holecka pewnie wróci do Wiadomości.
Holecka pewnie wróci do Wiadomości.
Tomasz Lis na Twitterze poinformował, iż nowy dyrektor TVP2, Maciej Chmiel, nie chce, by gościem TL w najbliższym programie był prof. Rzepliński. Jak dodaje Lis, przez osiem lat jego pracy w TVP2 żaden z dyrektorów Dwójki ani prezesów TVP nie ingerował w dobór gości programu.
Liczą się tylko Fakty.
-
- Fan Forum
Maciek_POZ pisze:Być może TVP1... Wielka miotła Kurskiego robi coraz większe ruchy.
W sumie zabawny jest ten rodzinny pojedynek - dziś na manifestacji KOD, Jarosław Kurski z GW versus jego brat, Jacek.
To tylko moje skromne zdanie
Chyba się nie lubią.
-
- Fan Forum
Internety śmieją się, że dla redaktorów: Holeckiej, Babiarza i Popek, szyją już mundury u najlepszego krawca w stolicy.
- Maciek_POZ
- Guru
Zaczyna się tworzenie odpolitycznionych i obiektywnych mediów, buhahaprze_kw pisze:Tomasz Lis na Twitterze poinformował, iż nowy dyrektor TVP2, Maciej Chmiel, nie chce, by gościem TL w najbliższym programie był prof. Rzepliński. Jak dodaje Lis, przez osiem lat jego pracy w TVP2 żaden z dyrektorów Dwójki ani prezesów TVP nie ingerował w dobór gości programu.

Dobremichal_borkowski pisze:Internety śmieją się, że dla redaktorów: Holeckiej, Babiarza i Popek, szyją już mundury u najlepszego krawca w stolicy.

To wcale nie jest takie niezwykłe. Starcie dwóch wizji państwa dzieli Polaków nie tylko regionalnie, ale nawet w rodzinach. Sam z bratem mam podobnie - my o polityce rozmawiać nie możemy, bo mamy zupełnie inne światopoglądy. Zazwyczaj dyskusja kończy się chryją, bo nikt z nas nie zamierza ustępować i broni swojej racji.michal_borkowski pisze:W sumie zabawny jest ten rodzinny pojedynek - dziś na manifestacji KOD, Jarosław Kurski z GW versus jego brat, Jacek.
Podobało mi się stwierdzenie Jarosława Kurskiego na manifestacji KOD: "Nie wszyscy Kurscy są źli"

Nieoficjalny fanklub Agnieszki Cegielskiej - o pogodzie i nie tylko

Nie zapominajmy wtedy, że Popek "obronił" jej partner z programu - Michał Olszański.prze_kw pisze:Dziękuję, że poprawiłeś mi humor w to piątkowe popołudnie, zapomniałem już jaka ta pani była żałosnaCamilo pisze:O przepraszam, raz wzięli ją do "Tańca z gwiazdami", ale na odchodne narobiła wiochy.Przypomnę tylko, że pani Ania, wywalona z PnŚ przyszła na konferencję prasową TVP, popłakała się publicznie i wróciła do programu

"Wprost" opisując historię czystek w TVP powołuje się na 3 raporty NIK, z których wynika, że zwolnienia w latach 2006-2010 kosztowały TVP ponad 22 mln zł.
-
- Fan Forum
"Michał Rachoń zostanie z-cą dyrektora TAI ds. publicystyki" - spekuluje press.pl
-
- Fan Forum
I pomyśleć że Ziemca od zwolnienia w 2011r. obronili koledzy z "Wiadomości".Trzeciak pisze:Nie zapominajmy wtedy, że Popek "obronił" jej partner z programu - Michał Olszański.prze_kw pisze:Dziękuję, że poprawiłeś mi humor w to piątkowe popołudnie, zapomniałem już jaka ta pani była żałosnaCamilo pisze:O przepraszam, raz wzięli ją do "Tańca z gwiazdami", ale na odchodne narobiła wiochy.Przypomnę tylko, że pani Ania, wywalona z PnŚ przyszła na konferencję prasową TVP, popłakała się publicznie i wróciła do programu
Dzisiejszy wieczór w TVP1 dosyć znamienny. Po "Wiadomościach" orędzie Beaty Szydło, następnie powtórka "Ojca Mateusza" zamiast debaty eksperckiej Małgorzaty Serafin.
A Krzysztof Szczerski z Kancelarii Prezydenta dziś zarówno w "Polityce przy kawie", jak i w "Dziś wieczorem".
A Krzysztof Szczerski z Kancelarii Prezydenta dziś zarówno w "Polityce przy kawie", jak i w "Dziś wieczorem".
Ostatnio zmieniony wtorek 12 sty 2016, 20:38 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
Władze jedynki mówiły w jednym z wywiadów, że muszą jeszcze popracować nad ostateczną formułą Debaty, która ma wystartować za tydzień.
Szymon Majewski w TVP? http://niezalezna.pl/74907-szymon-majew ... ej-sprawie
Liczą się tylko Fakty.