Fakty o świecie
Moderator: Łukasz
Re: Fakty z zagranicy
Krótka zapowiedź FzZ z Piotrem Kraśko: http://tvn24.pl/redirect/piotr-krasko-n ... 36199.html
Wczoraj oglądałem FzZ pierwszy raz od kiedy zostały wydłużone i muszę przyznać, że całkiem nieźle im to wyszło. Na plus komentarze w trakcie programu.
Świetny ruch, że stacje wreszcie nie konkurują, a uzupełniają się między sobą w magazynach geopolitycznych. Przed 20.00 "Fakty z zagranicy", o 21.00 "To był dzień na świecie", a po 22.00 w TVP Info "Studio Świat".
Część publicystyczna co prawda nie porywa w FZZ, te rozmowy są minimalnie za długie i ciągle przewijają się te same nazwiska, nie mniej zgadzam się, że całkiem nieźle wyszło. Do Kraśki w tym studiu trzeba się tylko przyzwyczaić.
Część publicystyczna co prawda nie porywa w FZZ, te rozmowy są minimalnie za długie i ciągle przewijają się te same nazwiska, nie mniej zgadzam się, że całkiem nieźle wyszło. Do Kraśki w tym studiu trzeba się tylko przyzwyczaić.

A obecnie pani Monika nie prowadzi fakty z zagranicy w tvn24 bis ?
-
- Fan Forum
Obecnie FZZ prowadzą na zmianę P. Kraśko z J. Pieńkowską.
To tylko moje skromne zdanie
Fakty z zagranicy z Kraśką i Pieńkowską zyskały 52 tys. widzów: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fa ... aly-widzow
Jutro o 18.00 specjalne wydanie programu.
Do ekipy prowadzących dołącza Katarzyna Kolenda-Zaleska.
Debiut już dziś.
A wśród gości Jolanta Pieńkowska.
Debiut już dziś.
A wśród gości Jolanta Pieńkowska.
Odnoszę dziwne wrażenie, że Fakty z Zagranicy są dużo miej dynamiczne gdy prowadzi je Kolenda-Zalewska. Chyba nie czuję się w tym programie za dobrze.
Dziś program prowadzony w parze - dawny prowadzący Michał Sznajder i Kamila Kalińczak.
-
- Fan Forum
Włączyłem i jest tylko Michał Sznajder. Ale może Kamila była wcześniej.
Sznajder prowadzi cześć publicystyczną, a Kalińczak informacyjną z drugiego stołu bliżej walla.
Dzisiaj od razu wydanie specjalne Fzz.
-
- Fan Forum
W związku z wydarzeniami w Berlinie konwencja chyba trochę się "posypała".