No właśnie, jeśli dobrze mówię to obecnie najdłuższy okres kiedy jej nie ma w TV. A taka ciekawostka: najdłuższy okres kiedy pojawiała się dzień w dzień w TEX-ie trwał 6 dni - od 27 lipca do 1 sierpnia '15
Też to zauważyłem. Jeśli któregoś prezentera nie ma dosyć długo (najczęściej jest to właśnie Pani Danusia) to jak tylko wróci do pracy, to zaczyna się maraton. Nawet 7 dni prowadzenia Teleexpressu pod rząd. Trzeba nadrobić nieobecności, żeby grafik wyrównać
Jej Fani nigdy nie gniewają się z takiego stanu rzeczy, ponieważ każdy jej występ na wizji to uczta dla oczu i muzyka dla uszu
Szukam zdjęć, a także filmików z Panią Danutą Dobrzyńską z Teleexpressu z 2011 roku, a także z Panoramy kiedy tam pracowała.
Być może pan Kurski razem z prezesem Kaczyńskim coś zauważyli dotyczące ich zagrożenia i postanowili wyrzucić Dobrzyńską, uważając, że nie odpowiada tej tzw. dobrej zmianie.
Pogodziłbym się z "wyrzuceniem" tej Pani z TEX-u gdyby znalazła robotę w innym programie TVP, bo z TVP Info to raczej też została tak jakby "wyrzucona" bo też jej od połowy marca nie widziałem.
No bo, ktoś zdążył dzisiejszego dnia zedytować artykuł o tym programie, każdy przecież może to zrobić, a poza tym zapomniał ktoś tam napisać że od 21 kwietnia br. program nadawany jest w HD. A czy poprzedniczka pani Danusi, Kasia Trzaskalska też w jakiś sposób pożegnała się przed kamerami?
Mam nadzieję, że jeszcze zobaczę ją na wizji. Jeśli nie w TVP to w innej stacji.
Trzeba jeszcze poczekać na jakiś oficjalny komunikat. Jak na razie żadne serwisy nie piszą czy Pani Danusia sama odeszła czy została zwolniona.
Szukam zdjęć, a także filmików z Panią Danutą Dobrzyńską z Teleexpressu z 2011 roku, a także z Panoramy kiedy tam pracowała.
Na koniec dzisiejszego wydania Teleexpressu Orłoś podał, że jutrzejsze wydanie poprowadzi Katarzyna Trzaskalska...
W takim razie historia Pani Danusi z Teleexpressem zakończyła się na dobre
To wielka strata dla tego programu