Kreację Asi w piątek oceniam 11/10! Do tego jeszcze ta asymetryczna fryzura, która akurat Jej pasuje. Jakie dobre capsy można było robić
10/02/2017, "Dzień na żywo"
A tu już dzisiejsza - niektórzy się zasmucą, bo ujęć z boku nie było, podobnie jak w pozycji stojącej pod koniec. Sporo programu "zjadły" konferencje prasowe. Aż tyle uśmiechu, co w piątek nie było, ale źle nie jest
[quote="Maciek_POZ"]Kreację Asi w piątek oceniam 11/10! Do tego jeszcze ta asymetryczna fryzura, która akurat Jej pasuje. Jakie dobre capsy można było robić
A tu już dzisiejsza - niektórzy się zasmucą, bo ujęć z boku nie było, podobnie jak w pozycji stojącej pod koniec. Sporo programu "zjadły" konferencje prasowe. Aż tyle uśmiechu, co w piątek nie było, ale źle nie jest [quote]
Stylizacja z piatku ok, ja jednak wole ""tradycyjna" Krynie
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Nie mówię, że "tradycyjnej" fryzurze Asi czegoś brakuje, ale asymetryczne lub krótkie włosy nie każdej kobiecie pasują. Osobiście trudno mi sobie wyobrazić np. Martę Kuligowską w długich włosach, albo Małgosię w krótkich
Walka ze snem, kilkadziesiąt nieudanych ujęć, kilka wyczerpanych baterii, cztery godziny przed TV - oddanie Wam galerii z uśmiechniętą Asią - jak zawsze BEZCENNE