Też mam zdjęcia, gdy Małgosia była nad poznańską Maltą przy plaży i wypatrywała amatorów kąpieli, zarówno tych wodnych jak i słonecznych. Później mówiła też o kleszczach. Żebym wiedział, to bym tam poszedł pogadać, tak blisko domu była
Też to uchwyciłem i z kronikarskiego obowiązku - Małgosia mówiła o sukcesie poznańskiego oddziału "łowców cieni", bowiem złapano więźnia, który tydzień temu uciekł ze szpitala i od tego czasu ukrywał się.
Małgosia informowała o policyjnym pościgu w Pogorzeli koło Gostynia (nie Gostynina, jak pisali w paskach!). Kierowca uciekał kradzionym autem, w dodatku był na podwójnym gazie, a swój rajd zakończył na słupie.
Chodzi o wczorajszy występ pod koniec "15 na żywo" na temat upałów w mieście.
Pani Małgorzatka ubrana w krótką sukienkę przysiadła na chwilę na brzegu fontanny ( o ile dobrze pamiętam ) i wystawiła kolanka do słoneczka
Myślałem, że ktoś wrzuci capsy z tego materiału.
kokos pisze: środa 21 cze 2017, 16:24
@Maciek_POZ Czy masz capsy wczorajszego 15 na żywo pani Małgorzaty która była przy fontannie ?
Niestety nie mam i dobrze że Meteor był na posterunku
Za to dziś będą zdjęcia z dwóch występów Małgosi - wczorajszego, gdy opowiadała o skutkach deformy edukacji w Poznaniu, wskutek której prace ma stracić 750 nauczycieli, a w dzisiejszym przestrzegała przed obcowaniem z barszczem Sosnowskiego, kontakt z tą rośliną może powodować bolesne oparzenia, a wdychanie pyłku może doprowadzić nawet do wstrząsu anafilaktycznego.