30.07.2017 | Niedziela na Żywo

Moderator: Łukasz
Wiesz, Małgosia często ma "weekend" w środku tygodnia i zazwyczaj przypada on właśnie na środę i czwartek, bo od piątku do poniedziałku zazwyczaj walczy na antenieTrzeciak pisze: środa 02 sie 2017, 23:15 A to wywiad dla tygodnika "Tele Świat". Nawet w newsroomie dba o formę: http://film.interia.pl/wywiady/news-mal ... Id,2423671
Ciekawy wywiad, w sumie czekałem aż komuś uda się porozmawiać z Małgosią. Jak dla mnie z treści wynika, że jak to się mówi, nie zadziera nosa, w pewien sposób czeka na kolejne szanse. Swoją drogą to oglądałem ten poranek, gdy wypowiedziała słynną kwestię o kotach i coś podskórnie mi mówiło, że części widzów się narazi, choć nie myślałem że spotka się to z taką reakcją. Niestety wywnioskowałem też, że raczej mało prawdopodobne jest to, że będę mógł kiedyś zobaczyć Ją na żywo...wojtek_neymar pisze: środa 02 sie 2017, 23:14 A według mnie pojawienie się Małgosi w dzisiejszym DNŻ to nie była niespodzianka, biorąc pod uwagę urlop Asi i to, że A. Seremak teraz rzadko już pojawia się w tym paśmie i niedługo odejdzie na macierzyński.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], marcin3usb i 28 gości