Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

A czemu nie mog³a powiedzieÌ : Zapraszam na wydanie g³ówne na 19 a my siê spotkamy jutro tak¿e o 19. Zapraszam, mi³ego wieczoru. Do zobaczenia!

------------------------------------------
ÂŁukasz czemu w tym filmiku zacina siĂŞ gÂłos a obraz idzie dalej i trzeba caÂły czas play > i pauza || ??
Żartowałem.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

DziĂŞkuje seredznie ÂŁukaszku za ten prezencik :D :D :D
PodobaÂło mi siĂŞ jak powiedziaÂła "miÂłego wieczoru... i weekendu". SzczegĂłlnie to "wieczoru", fajnie zaakcentowane.
Mi teÂż siĂŞ -podpobaÂło ale byÂło troche dziwne i inne jak zawsze :?: :!:
ChociaÂż niestety uÂśmiechaĂŚ siĂŞ juÂż nie ma jak :cry:

Wczoraj byÂła w tej marynarce w ktĂłrej 8 maja czytaÂła list redakcji do "SE" w sprawie Waldka Milewicza :cry:
Pamiêtam jak¹ wtedy mia³¹ koùcówkê :!: :cry: To by³o mistrzowskie i zrobi³o to na mnie takie wra¿enie, ¿e ogl¹da³em to kilkadziesi¹t razy i ca³y czas nie mog³em siê nadziwiÌ jak tak wzruszaj¹co i szczerze mo¿na siê poêgnac. To ju¿ sa zdaplnoœci które maj¹ tylko "wybitni" :!: Z tym tzreba siê urodziÌ :!:

Obrazek

A pamiĂŞtasz black te fakty kiedy byÂłeÂś w pracy :?: :cry: (ja to pamiĂŞtam dokÂładnie :cry: )

Obrazek
Ostatnio zmieniony sobota 15 sty 2005, 12:40 przez michos, łącznie zmieniany 2 razy.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

kwiatek pisze:ÂŁukasz czemu w tym filmiku zacina siĂŞ gÂłos a obraz idzie dalej i trzeba caÂły czas play > i pauza || ??
U mnie wszystko jest okej. Przy okazji: zmiêù te emblemat na DU¯O mniejszy, bo Ci w koùcu wy³¹cze mo¿lwioœÌ posiadania emblematu.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A czemu nie mog³a powiedzieÌ : Zapraszam na wydanie g³ówne na 19 a my siê spotkamy jutro tak¿e o 19. Zapraszam, mi³ego wieczoru. Do zobaczenia!
Tez bym tak chciaÂł ale o 19 w tvn-nie nie ma dla niej miejsca :cry: :cry: :cry:
Tam sÂą inni(wedÂług tvn-u lepsi :twisted: )a Anitka tam ma wstĂŞp wzrbprniony :cry:
U mnie wszystko jest okej. Przy okazji: zmiêù te emblemat na DU¯O mniejszy, bo Ci w koùcu wy³¹cze mo¿lwioœÌ posiadania emblematu.
U mnie takÂże wszystko jest okej a jak chcesz to mogĂŞ ci wysÂłaĂŚ to przez gg i moÂże bĂŞdzie lepiej chodziÂło.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Cholera, ile tego ÂżeÂś wyszperaÂł :shock: SpisaÂłeÂś siĂŞ na medal :!:
ÂŚwietne artykuÂły, Âświetne zdjĂŞcia :!: :smile:
Szkoda jednak, Âże to tylko archiwalne materiaÂły :sad:
Ale kolejne dowody na to, jakÂą popularnÂą i cenionÂą osobÂą jest Anita :!:
Telewizja daje mi o wiele wiĂŞksze moÂżliwoÂści rozwoju i realizacji.
Te artykyÂły jeszcze bardziej obrazujÂą, jak silnym Âżyciowym motorem napĂŞdowym dla Anity jest praca :!:
Teraz ju¿ chyba nikomu nie przyjdzie do g³owy, by napisaÌ, ¿e Anita sama zrezygnowa³a z g³ównych faktów, bo chcia³a odpocz¹Ì :!:
Wtedy to byÂło nidorzecznoÂściÂą, a teraz jest niÂą jeszcze bardziej :!:

TVN rusza do jesiennego ataku z hasÂłem "Programowo najlepsi" i juÂż wystrojem studia zamierza zrobiĂŚ mocne wraÂżenie. Fakty bĂŞdÂą (od 6 bm.) prezentowane we wnĂŞtrzu ultra nowoczesnym. TVN stawia na poziom informacji i klasĂŞ prezenterĂłw. NajmocniejszÂą obecnie pozycjĂŞ ma Anita Werner , ktĂłra z powodzeniem zastÂąpiÂła Tomasza Lisa.
I to pewnie JustyÂś zabolaÂło najbardziej :!:
Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie :shock: :!: :!:
Âłodzianka Anita Werner, moÂże liczyĂŚ na 6 - 8 tysiĂŞcy zÂłotych.
Eeee... pocz¹tkowo mo¿e i tyle, al pó¿niej chyba wiêcej zarabia³a, skoro kupi³a sobie Alfê Romeo :?:
michos pisze:24 grudnia 2003 i kolejny dowĂłd na to Âże Anitka jeĂŚdziÂła peugotem 206(Black macie podobne gusta) :lol:
Nie mĂłwiÂąc juÂż o czarnej Alfie z AnitÂą w ''wyposaÂżeniu'' :lol:

PS Na pm'sa mimo wszystko moÂżesz mi to jeszcze podesÂłaĂŚ :smile:
Ostatnio zmieniony piątek 17 mar 2006, 18:11 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Problem kwiatka polega na tym, ¿e zamiast "zapisaÌ element docelowy jako" i ogl¹daÌ z dysku, to on klikn¹³ w link i czeka³ na buforowanie a¿ siê z netu za³aduje. Wiêc œci¹gnij sobie po prostu film na dysk.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Ok tak zrobie ja mówisz, ale jak sci¹gn¹³em sobi film z 15-lecia "Wiadomosci" i mam go na dysku, problem jes taki sam!!

--------------------------
Emblemat zmieniony :-)
Żartowałem.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Cholera, ile tego ÂżeÂś wyszperaÂł SpisaÂłeÂś siĂŞ na medal
ÂŚwietne artykuÂły, Âświetne zdjĂŞcia
No postaraÂłem siĂŞ :D A doszÂłem do tego wszytkiego od jednego zdania w liÂście wynikĂłw google.
Szkoda jednak, Âże to tylko archiwalne materiaÂły
Dzisiaj to jest bardzo smutny materiaÂł do czytania :cry: :cry: :cry:

[/quote]Te artykyÂły jeszcze bardziej obrazujÂą, jak silnym Âżyciowym motorem napĂŞdowym dla Anity jest praca
Teraz ju¿ chyba nikomu nie przyjdzie do g³owy, by napisaÌ, ¿e Anita sama zrezygnowa³a z g³ównych faktów, bo chcia³a odpocz¹Ì
Wtedy to byÂło nidorzecznoÂściÂą, a teraz jest niÂą jeszcze bardziej
Niech kaÂżdy to uwaÂżnie przeczyta i wyciÂągnie z tego wnioski.
W tych tekstach jest jeszcze sporo do interpretacji. MoÂżna siĂŞ tu dowiedzieĂŚ wiele o niej ale rĂłwnieÂż o tym co wtedy myÂślaÂła i jak sobie to wyobraÂżaÂła.
Jest tu wyÂłoÂżone "kawa na ÂławĂŞ" kÂłamstwa tvn-u(szczegĂłlnie 1 cytat)
Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie
Black jest jeszcze takich osĂłb wiele tylko, ze nie kaÂżdy tutaj piszĂŞ i wyraÂża opiniĂŞ na jej temat. Wielu woli przeÂżywaĂŚ to w ciszy.

Eeee... pocz¹tkowo mo¿e i tyle, al pó¿niej chyba wiêcej zarabia³a, skoro kupi³a sobie Alfê Romeo
Na pewno tak byÂło ale jak jest teraz to juÂż nie wiemy :?:

PS Na pm'sa mimo wszystko moÂżesz mi to jeszcze podesÂłaĂŚ
Ok w najbliÂższym czasie ci to wyÂślĂŞ tylko sam muszĂŞ z tym wszystkim zrobiĂŚ porzÂądek :!: :lol:
Ok tak zrobie ja mówisz, ale jak sci¹gn¹³em sobi film z 15-lecia "Wiadomosci" i mam go na dysku, problem jes taki sam!!
MoÂże brak ci jakiegoÂś kodeka :?: lub sprĂłbuj odtwarzaĂŚ we wszytkich 3 najpopularniejszych odtwarzaczach multimrdialnych.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Po przeczytaniu tych artyku³ów jedno szokuje jeszcze bardziej ni¿ dotychczas, to w jak szybkim trybie pozbyli siê Anity :!:
No ale wobec takich stwierdzeĂą:
(...)mĂłwiÂło siĂŞ, Âże Tomasza Lisa powinna nabyĂŚ TVP. UwaÂżaÂłem wĂłwczas i uwaÂżam dzisiaj, Âże kaÂżde pieniÂądze TVP powinna daĂŚ nie za nieobiektywnego Lisa, lecz wÂłaÂśnie za AnitĂŞ W.
Przez czas trwania "FaktĂłw" perfekcyjna i - co dla mnie najbardziej istotne - do wszystkiego na dystans.
Gdzieœ wyczyta³em, ¿e "ma z³e oczy" i mog³aby siê czasem uœmiechn¹Ì. To pisali œlepi, którzy albo nie dostrzegaj¹, albo nie rozumiej¹ tego leciutkiego uœmieszku na zakoùczenie ka¿dego programu, podkreœlaj¹cego - niczym autograf - jej dyskretn¹ obojêtnoœÌ wobec tego, co wczeœniej przedstawi³a. Wiktor zas³u¿ony jak najbardziej.
musieli zadzia³aæ speedem, usun±æ Anitê, ¿eby przypadkiem nie okaza³o siê, ¿e ludzie wol± ANITÊ :!: :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Przemek
Bywalec
Bywalec

Bez problemĂłw wchodzi mi na Media Playerze i Real Playerze, jedynie na ALL Player sÂą te zacinania.
Żartowałem.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Bo to format zapisu, ktĂłry najlepiej obsÂługujĂŞ Windows Media Player - jeÂśli moÂżna tak niefachowo powiedzieĂŚ. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

U mnie teÂż wszystko z filmem ok :!: :smile:
michos pisze:
Black Jack '62 pisze:Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie :?:
Black jest jeszcze takich osĂłb wiele tylko, ze nie kaÂżdy tutaj piszĂŞ i wyraÂża opiniĂŞ na jej temat.
Wiem :!: To moje pytanie, byÂło ironiÂą, kontrargumentem w kwestii posÂądzania nas o ''fanatyzm'' :!:
Nasz pogl¹d na usuniêcie Anity z g³ównych faktów, nie wynika tylko z emocjonalnego podejœcia do sprawy :!:
To jest g³os w sprawie niesprawiedliwoœci jaka spotka³a Anitê, tylko dlatego, ¿e opinia publiczna dostrzeg³a jej niebywa³¹ wyj¹tkowoœÌ i niepowtarzalnoœÌ, która wkrótce mog³aby siê przerodziÌ w przeciwnika nie do pokonania przez ¿adn¹ si³ê :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

wow :) ile tego wyszperaÂłeÂś :) niesamowite aÂż szkoda ze nie mam czasu teraz na czytanie :cry: :cry: ale kiedyÂś nadrobiĂŞ
trochĂŞ toprzejrzaÂłam i powiem jedno.... nie mam juÂż Âżadnych absolutnie Âżadnych wÂątpliwoÂści co do tego czemu sie jej pozbyli.... Poprostu Anitka byÂła za dobra ;( tylko ktĂłra normalna stacja uznaÂła by to za zagroÂżenie ??? odp... TVN

haha a z tym bĂŞdĂŞ pierwsza ANITKA W PRESS co prawda tylko maÂłe zdjĂŞcie ale zawsze coÂś.... i dostaÂła aÂż 5 gÂłosĂłw w press'ach czyli ktoÂś jednak jÂą ceni :) :!: :!: :!:
Android <3
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

MyÂśle Âże to dobre miejsce do zaprezentowania nowej emotki :D
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

B³êdny tok myœlenia Grzesioo :!: Pod ka¿dym wzglêdem b³êdny :smile:

Kamuii powiedz coÂś wiĂŞcej o ,,Press''. Kto przyznaÂł Anicie te 5 gÂłosĂłw :?:
To duÂżo, czy maÂło :?:
ÂŁukasz pisze:PodobaÂło mi siĂŞ jak powiedziaÂła "miÂłego wieczoru... i weekendu".
He, he, he, £ukasz chcia³ nas ''dobiÌ'' nagrywaj¹c zakoùczenie faktów w nadziei, ¿e Anita znów zaprosi na g³ówne ''w imieniu ...''
Zrobi³a Ciê w konia :lol: :lol: a nam przyjemnoœÌ podczas zakoùczenia :smile:

CzyÂżbyÂś miaÂł na wczorajszy wieczĂłr jakieÂś powaÂżne plany, Âże tak Ci siĂŞ spodobaÂło to wyszczegĂłlnienie gÂłosowe Anity sÂłowa ''wieczĂłr'' :?:
ODPOWIEDZ