Anita Werner
Moderator: Łukasz
A czemu nie mog³a powiedzieÌ : Zapraszam na wydanie g³ówne na 19 a my siê spotkamy jutro tak¿e o 19. Zapraszam, mi³ego wieczoru. Do zobaczenia!
------------------------------------------
ÂŁukasz czemu w tym filmiku zacina siĂŞ gÂłos a obraz idzie dalej i trzeba caÂły czas play > i pauza || ??
------------------------------------------
ÂŁukasz czemu w tym filmiku zacina siĂŞ gÂłos a obraz idzie dalej i trzeba caÂły czas play > i pauza || ??
Żartowałem.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
DziĂŞkuje seredznie ÂŁukaszku za ten prezencik
ChociaÂż niestety uÂśmiechaĂŚ siĂŞ juÂż nie ma jak
Wczoraj byÂła w tej marynarce w ktĂłrej 8 maja czytaÂła list redakcji do "SE" w sprawie Waldka Milewicza
Pamiêtam jak¹ wtedy mia³¹ koùcówkê
To byÂło mistrzowskie i zrobiÂło to na mnie takie wraÂżenie, Âże oglÂądaÂłem to kilkadziesiÂąt razy i caÂły czas nie mogÂłem siĂŞ nadziwiĂŚ jak tak wzruszajÂąco i szczerze moÂżna siĂŞ poĂŞgnac. To juÂż sa zdaplnoÂści ktĂłre majÂą tylko "wybitni"
Z tym tzreba siĂŞ urodziĂŚ

A pamiĂŞtasz black te fakty kiedy byÂłeÂś w pracy
(ja to pamiĂŞtam dokÂładnie
)

Mi teÂż siĂŞ -podpobaÂło ale byÂło troche dziwne i inne jak zawszePodobaÂło mi siĂŞ jak powiedziaÂła "miÂłego wieczoru... i weekendu". SzczegĂłlnie to "wieczoru", fajnie zaakcentowane.

ChociaÂż niestety uÂśmiechaĂŚ siĂŞ juÂż nie ma jak
Wczoraj byÂła w tej marynarce w ktĂłrej 8 maja czytaÂła list redakcji do "SE" w sprawie Waldka Milewicza
Pamiêtam jak¹ wtedy mia³¹ koùcówkê

A pamiĂŞtasz black te fakty kiedy byÂłeÂś w pracy

Ostatnio zmieniony sobota 15 sty 2005, 12:40 przez michos, łącznie zmieniany 2 razy.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tez bym tak chcia³ ale o 19 w tvn-nie nie ma dla niej miejscaA czemu nie mog³a powiedzieÌ : Zapraszam na wydanie g³ówne na 19 a my siê spotkamy jutro tak¿e o 19. Zapraszam, mi³ego wieczoru. Do zobaczenia!
Tam sÂą inni(wedÂług tvn-u lepsi

U mnie tak¿e wszystko jest okej a jak chcesz to mogê ci wys³aÌ to przez gg i mo¿e bêdzie lepiej chodzi³o.U mnie wszystko jest okej. Przy okazji: zmiêù te emblemat na DU¯O mniejszy, bo Ci w koùcu wy³¹cze mo¿lwioœÌ posiadania emblematu.
-
- Fan Forum
Cholera, ile tego ÂżeÂś wyszperaÂł
SpisaÂłeÂś siĂŞ na medal
ÂŚwietne artykuÂły, Âświetne zdjĂŞcia

Szkoda jednak, Âże to tylko archiwalne materiaÂły :sad:
Ale kolejne dowody na to, jakÂą popularnÂą i cenionÂą osobÂą jest Anita

Teraz ju¿ chyba nikomu nie przyjdzie do g³owy, by napisaÌ, ¿e Anita sama zrezygnowa³a z g³ównych faktów, bo chcia³a odpocz¹Ì
Wtedy to byÂło nidorzecznoÂściÂą, a teraz jest niÂą jeszcze bardziej
Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie

PS Na pm'sa mimo wszystko moÂżesz mi to jeszcze podesÂłaĂŚ

Szkoda jednak, Âże to tylko archiwalne materiaÂły :sad:
Ale kolejne dowody na to, jakÂą popularnÂą i cenionÂą osobÂą jest Anita

Te artykyÂły jeszcze bardziej obrazujÂą, jak silnym Âżyciowym motorem napĂŞdowym dla Anity jest pracaTelewizja daje mi o wiele wiĂŞksze moÂżliwoÂści rozwoju i realizacji.

Teraz ju¿ chyba nikomu nie przyjdzie do g³owy, by napisaÌ, ¿e Anita sama zrezygnowa³a z g³ównych faktów, bo chcia³a odpocz¹Ì

I to pewnie JustyÂś zabolaÂło najbardziejTVN rusza do jesiennego ataku z hasÂłem "Programowo najlepsi" i juÂż wystrojem studia zamierza zrobiĂŚ mocne wraÂżenie. Fakty bĂŞdÂą (od 6 bm.) prezentowane we wnĂŞtrzu ultra nowoczesnym. TVN stawia na poziom informacji i klasĂŞ prezenterĂłw. NajmocniejszÂą obecnie pozycjĂŞ ma Anita Werner , ktĂłra z powodzeniem zastÂąpiÂła Tomasza Lisa.

Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie

Eeee... pocz¹tkowo mo¿e i tyle, al pó¿niej chyba wiêcej zarabia³a, skoro kupi³a sobie Alfê Romeo³odzianka Anita Werner, mo¿e liczyÌ na 6 - 8 tysiêcy z³otych.

Nie mĂłwiÂąc juÂż o czarnej Alfie z AnitÂą w ''wyposaÂżeniu''michos pisze:24 grudnia 2003 i kolejny dowĂłd na to Âże Anitka jeĂŚdziÂła peugotem 206(Black macie podobne gusta)

PS Na pm'sa mimo wszystko moÂżesz mi to jeszcze podesÂłaĂŚ
Ostatnio zmieniony piątek 17 mar 2006, 18:11 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No postaraÂłem siĂŞCholera, ile tego ÂżeÂś wyszperaÂł SpisaÂłeÂś siĂŞ na medal

Dzisiaj to jest bardzo smutny materiaÂł do czytaniaSzkoda jednak, Âże to tylko archiwalne materiaÂły
[/quote]Te artykyÂły jeszcze bardziej obrazujÂą, jak silnym Âżyciowym motorem napĂŞdowym dla Anity jest praca
Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o AnicieNiech kaÂżdy to uwaÂżnie przeczyta i wyciÂągnie z tego wnioski.
W tych tekstach jest jeszcze sporo do interpretacji. MoÂżna siĂŞ tu dowiedzieĂŚ wiele o niej ale rĂłwnieÂż o tym co wtedy myÂślaÂła i jak sobie to wyobraÂżaÂła.
Jest tu wyÂłoÂżone "kawa na ÂławĂŞ" kÂłamstwa tvn-u(szczegĂłlnie 1 cytat)
Eeee... pocz¹tkowo mo¿e i tyle, al pó¿niej chyba wiêcej zarabia³a, skoro kupi³a sobie Alfê RomeoBlack jest jeszcze takich osób wiele tylko, ze nie ka¿dy tutaj piszê i wyra¿a opiniê na jej temat. Wielu woli prze¿ywaÌ to w ciszy.
PS Na pm'sa mimo wszystko moÂżesz mi to jeszcze podesÂłaĂŚNa pewno tak byÂło ale jak jest teraz to juÂż nie wiemy![]()
MoÂże brak ci jakiegoÂś kodekaOk w najbliÂższym czasie ci to wyÂślĂŞ tylko sam muszĂŞ z tym wszystkim zrobiĂŚ porzÂądek![]()
Ok tak zrobie ja mówisz, ale jak sci¹gn¹³em sobi film z 15-lecia "Wiadomosci" i mam go na dysku, problem jes taki sam!!

-
- Fan Forum
Po przeczytaniu tych artyku³ów jedno szokuje jeszcze bardziej ni¿ dotychczas, to w jak szybkim trybie pozbyli siê Anity 
No ale wobec takich stwierdzeĂą:

No ale wobec takich stwierdzeĂą:
musieli zadziaÂłaĂŚ speedem, usun¹Ì AnitĂŞ, Âżeby przypadkiem nie okazaÂło siĂŞ, Âże ludzie wolÂą ANITĂ(...)mĂłwiÂło siĂŞ, Âże Tomasza Lisa powinna nabyĂŚ TVP. UwaÂżaÂłem wĂłwczas i uwaÂżam dzisiaj, Âże kaÂżde pieniÂądze TVP powinna daĂŚ nie za nieobiektywnego Lisa, lecz wÂłaÂśnie za AnitĂŞ W.
Przez czas trwania "FaktĂłw" perfekcyjna i - co dla mnie najbardziej istotne - do wszystkiego na dystans.
Gdzieœ wyczyta³em, ¿e "ma z³e oczy" i mog³aby siê czasem uœmiechn¹Ì. To pisali œlepi, którzy albo nie dostrzegaj¹, albo nie rozumiej¹ tego leciutkiego uœmieszku na zakoùczenie ka¿dego programu, podkreœlaj¹cego - niczym autograf - jej dyskretn¹ obojêtnoœÌ wobec tego, co wczeœniej przedstawi³a. Wiktor zas³u¿ony jak najbardziej.

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
U mnie teÂż wszystko z filmem ok
To moje pytanie, byÂło ironiÂą, kontrargumentem w kwestii posÂądzania nas o ''fanatyzm'' 
Nasz pogl¹d na usuniêcie Anity z g³ównych faktów, nie wynika tylko z emocjonalnego podejœcia do sprawy
To jest g³os w sprawie niesprawiedliwoœci jaka spotka³a Anitê, tylko dlatego, ¿e opinia publiczna dostrzeg³a jej niebywa³¹ wyj¹tkowoœÌ i niepowtarzalnoœÌ, która wkrótce mog³aby siê przerodziÌ w przeciwnika nie do pokonania przez ¿adn¹ si³ê

Wiemmichos pisze:Black jest jeszcze takich osĂłb wiele tylko, ze nie kaÂżdy tutaj piszĂŞ i wyraÂża opiniĂŞ na jej temat.Black Jack '62 pisze:Cholera aÂż dziw, Âże ktoÂś, poza nami, ma takie zdanie o Anicie

Nasz pogl¹d na usuniêcie Anity z g³ównych faktów, nie wynika tylko z emocjonalnego podejœcia do sprawy

To jest g³os w sprawie niesprawiedliwoœci jaka spotka³a Anitê, tylko dlatego, ¿e opinia publiczna dostrzeg³a jej niebywa³¹ wyj¹tkowoœÌ i niepowtarzalnoœÌ, która wkrótce mog³aby siê przerodziÌ w przeciwnika nie do pokonania przez ¿adn¹ si³ê

wow
ile tego wyszperaÂłeÂś
niesamowite aÂż szkoda ze nie mam czasu teraz na czytanie
ale kiedyÂś nadrobiĂŞ
trochĂŞ toprzejrzaÂłam i powiem jedno.... nie mam juÂż Âżadnych absolutnie Âżadnych wÂątpliwoÂści co do tego czemu sie jej pozbyli.... Poprostu Anitka byÂła za dobra
tylko ktĂłra normalna stacja uznaÂła by to za zagroÂżenie ??? odp... TVN
haha a z tym bĂŞdĂŞ pierwsza ANITKA W PRESS co prawda tylko maÂłe zdjĂŞcie ale zawsze coÂś.... i dostaÂła aÂż 5 gÂłosĂłw w press'ach czyli ktoÂś jednak jÂą ceni

trochĂŞ toprzejrzaÂłam i powiem jedno.... nie mam juÂż Âżadnych absolutnie Âżadnych wÂątpliwoÂści co do tego czemu sie jej pozbyli.... Poprostu Anitka byÂła za dobra

haha a z tym bĂŞdĂŞ pierwsza ANITKA W PRESS co prawda tylko maÂłe zdjĂŞcie ale zawsze coÂś.... i dostaÂła aÂż 5 gÂłosĂłw w press'ach czyli ktoÂś jednak jÂą ceni

Android <3
-
- Fan Forum
B³êdny tok myœlenia Grzesioo
Pod ka¿dym wzglêdem b³êdny 
Kamuii powiedz coÂś wiĂŞcej o ,,Press''. Kto przyznaÂł Anicie te 5 gÂłosĂłw
To duÂżo, czy maÂło
ZrobiÂła CiĂŞ w konia
a nam przyjemnoœÌ podczas zakoùczenia 
CzyÂżbyÂś miaÂł na wczorajszy wieczĂłr jakieÂś powaÂżne plany, Âże tak Ci siĂŞ spodobaÂło to wyszczegĂłlnienie gÂłosowe Anity sÂłowa ''wieczĂłr''

Kamuii powiedz coÂś wiĂŞcej o ,,Press''. Kto przyznaÂł Anicie te 5 gÂłosĂłw

To duÂżo, czy maÂło

He, he, he, £ukasz chcia³ nas ''dobiÌ'' nagrywaj¹c zakoùczenie faktów w nadziei, ¿e Anita znów zaprosi na g³ówne ''w imieniu ...''£ukasz pisze:Podoba³o mi siê jak powiedzia³a "mi³ego wieczoru... i weekendu".
ZrobiÂła CiĂŞ w konia

CzyÂżbyÂś miaÂł na wczorajszy wieczĂłr jakieÂś powaÂżne plany, Âże tak Ci siĂŞ spodobaÂło to wyszczegĂłlnienie gÂłosowe Anity sÂłowa ''wieczĂłr''