Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

michos pisze: Zawszre jak zostaje wymienione "Justyna Pochanke" czy "Bogdan Rymanowski" to pisze Âże w nawiasie (TVN, TVN24) a u Anitki pisze tylko (TVN24) czyli wedÂług nich Anitka nie pracuje w tvn-nie :!: i fakty popoÂłudniowe lecÂą tylko na tvn24 :!: (..)
Po prostu tylko ci co prowadzÂą fakty o 10 sÂą godni aby wymieniaĂŚ ich jako pracownikĂłw tvn-u a inni to juÂż nie :twisted: :cry:
Przykre :cry: Taki ma³y szczegó³ a tak wiele daje do myœlenia :cry
I tak samo jak na oficjalnej stronie TVN nie jest wymieniona wÂśrĂłd prowadzÂących FAKTY TVN Patrycja Redo.
A robi to od ponad 6 lat.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2005, 22:10 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Michos coœ Ciê zbyt mocno ten pesymizm ogarn¹³ Jakbyœ powoli traci³
wiarĂŞ w AnitĂŞ.
Ja po prostu tracĂŞ wiarĂŞ w to Âże ona jeszcze kimÂś w tym tvn-nie bĂŞdzie.
Wszystkie znaki wskazujÂą jednak, Âże nie :cry: Tvn mnie teÂż tego nauczyÂł aby nie mieĂŚ zbyt duÂżo nadziei bo potem spotka mnie wiĂŞksze rozczarowanie.

Chyba w koĂącu czegoÂś siĂŞ od tvn-u nauczyÂłeÂś
:lol: :lol: :lol:
Tvn niech sobie umniejsza osiÂągniĂŞcia Anity - ich strata, ale my musimy je nagÂłaÂśniaĂŚ i przedtawiaĂŚ w jak najlepszym, odpowiednim Âświetle CzyÂż nie tak
Tak ale zawsez pisze to co myœlê. Niestety i tak wszsytko co tu piszemy trafia w pró¿niê bo tvn ma nas w dupi. :!:
No to moÂże faktycznie, gdy jej nie ma na wizji, zajmuje siĂŞ tÂłumaczeniem doniesieĂą ze Âświata
MogĂŞ siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ o wszystko, Âże ona wtedy po prostu nie pracuje i nie ma jej w pracy wiĂŞc wychodzi, Âże o wiele mnie pracuje niÂż kiedyÂś. :!:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

michos pisze:(...) a zobaczenioe nĂłg Anitki i jej caÂłej bĂŞdzie wielkim przeÂżyciem :D :?:
BÂądÂż tak Âłaskaw i nie oceniaj jej przez pryzmat wyglÂąda, bo zmienie o Tobie zdanie.Ja ceniĂŞ jÂą za caÂłoksztaÂłt a nie nogi czy wÂłosy. To co napisaÂłeÂś moÂże ÂświadczyĂŚ o Tobie Âże coÂś z TobÂą nie tak. SÂą takie specjalne miejsca gdzie moÂżesz speÂłniĂŚ swoje fascynacje :lol:

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A macie jeszcze gdzieÂś zdjĂŞcia Anity z tego serialu? Co nawet ja kiedyÂś zamieÂściÂłem jedno. :D Macie, macie, macie? PokaÂżcie. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

BÂądÂż tak Âłaskaw i nie oceniaj jej przez pryzmat wyglÂąda, bo zmienie o Tobie zdanie.Ja ceniĂŞ jÂą za caÂłoksztaÂłt a nie nogi czy wÂłosy. To co napisaÂłeÂś moÂże ÂświadczyĂŚ o Tobie Âże coÂś z TobÂą nie tak. SÂą takie specjalne miejsca gdzie moÂżesz speÂłniĂŚ swoje fascynacje
Mylnie to odebraÂłeÂś. Nigdy nie oceniam ludzi tylko przez pryzmat wyglÂądu. Anitka jest dla mnie kobietÂą idealnÂą i uwaÂżam jÂą za piĂŞkÂą, mÂądrÂą i inteligentnÂą kobietĂŞ. Anitka to 8 cud Âświata jak ktoÂś kiedyÂś powiedziaÂł.
Anitka jest dla mnie wybitnÂą osobowoÂściÂą i jedynÂą w swoim rodzaju pod kaÂżdym wzglĂŞdem kobietÂą.
A macie jeszcze gdzieÂś zdjĂŞcia Anity z tego serialu? Co nawet ja kiedyÂś zamieÂściÂłem jedno. Macie, macie, macie? PokaÂżcie.
Na 5 stronie wÂątku kras kilka umieÂściÂł.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2005, 22:33 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

ZapomniaÂłeÂś dodaĂŚ, Âże wg Ciebie "Anitka to skarb narodowy". :D :D :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ZapomniaÂłeÂś dodaĂŚ, Âże wg Ciebie "Anitka to skarb narodowy".
Przepraszam za to przeoczenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ci co majÂą ze mnÂą kontakt wiedzÂą o co chodzi :lol: )

A teraz trochĂŞ historii. Okres kiedy na poczÂątku Anitka prowadziÂła fakty popoÂłudniowe. Dopiero w faktach o 19 nasza Anitka w peÂłni wypÂłynĂŞÂła ale teraz w popoÂłudniowych tonie. :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2005, 22:39 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A macie te zdjĂŞcia w mini albo w samym biustonoszu, co kiedyÂś? :D
tobi
Zbanowany
Zbanowany

JakaÂś peÂłniejsza na twarzy i w ogĂłle inna

Jednak ostatni okres w jej ¿yciu du¿o mieni³ i to widaÌ. Nie mówiê ¿e na gorsze. Wci¹¿ ten sam g³os i dykcja oraz perfekcujna prezencja.

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Jednak ostatni okres w jej ¿yciu du¿o mieni³ i to widaÌ. Nie mówiê ¿e na gorsze. Wci¹¿ ten sam g³os i dykcja oraz perfekcujna prezencja.
To byÂł okres wzlotĂłwe i upadkĂłw.
Okres chwaÂły Anitki i gardzenia niÂą przez szefĂłw za to Âże jest za dobra.
Okres smutku i radoÂści.
Praktycznie przez ten rok poznaliÂśmy wszystkie warianty jej grafiku.
Fakty o 19 daÂły jej nieprawdopodobnego kopa do dalszej pracy ale to co jest dzisiaj moÂże jÂą tylko zniechĂŞciĂŚ do dalszej pracy.
Ja uwaÂżnie i bacznie obserwowaÂłem ten rok i widziaÂłem praktycznie AnitkĂŞ we wszystkich stanach emocjonalnych.
Jakby tylko dano jej szanse na dalszy rozwĂłj swoich umiejĂŞtnoÂści i geniuszu dziennikarskiego to naprawdĂŞ dzisiaj Anitka mogÂłaby byĂŚ bardzo daleko.
Teraz ona siĂŞ zatrzymnaÂła i stoi w miejscu. :cry:

Ta fotka pochodzi chyba zlutego kiedy zaczĂŞÂła prowadziĂŚ fakty o 19

Obrazek
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Fajnie siĂŞ ubraÂła

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

W faktach o 19 co program miaÂła innÂą kreacjĂŞ i we wszytkim wyglÂądaÂła cudownie. Zawsze oczekiwanie na fakty o 19 to byÂła zgadywanka jak dzisiaj Anitka bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ :?:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Napisy i koniec faktĂłw :cry: i wielka psutka pozostaÂła :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Anity ni widu ni sÂłychu :?: :sad:

Michos powspominaÂł obrazkowo, a ja troszkĂŞ inaczej... :wink:

Obrazek
Gdy zobaczyÂłem tĂŞ fotkĂŞ, wyobraziÂłem sobie AnitĂŞ, jej tatĂŞ (i byĂŚ moÂże dziadka) siedzÂących w poniedziaÂłkowe wieczory przed telewizorem, wpatrujÂących siĂŞ w program Auto Moto DwĂłjki :lol:
Przynajmniej u mnie w domu tak byÂło: ja i mĂłj tato caÂły tydzieĂą czekaliÂśmy na ten program :smile:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anity ni widu ni sÂłychu
Dzisiaj rĂłwenieÂż jej niegdzie nia ma :cry: i malejÂą szansĂŞ Âże zobaczymy jÂą jeszcze w poranku bo dzisaj nastÂąpiÂły kolejne zmiany. Po raz pierwszy poranek wraz z poradÂą prowadziÂła Kuligowska :!: :!: :!:
Jedyna nadzieja to dzisiejsza obecnoœÌ Anitki w faktach o 16.45 :?:
Jak znĂłw dzisiaj jej nie bĂŞdzie to juÂż 4 dni wolnego wychodzÂą od piÂątku :!: :cry:
Michos powspominaÂł obrazkowo, a ja troszkĂŞ inaczej...
UmieÂściÂłem tÂą fotkĂŞ wczeÂśniej ale chyba troszkĂŞ kolory zmieniÂłeÂś :lol: :?:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A takÂą juÂż wklejaliÂście?

Obrazek
ODPOWIEDZ