Mam jednÂą fotkĂŞ z tego samego wydania tylko w innym momencie caps zostaÂł zrobiony.A takÂą juÂż wklejaliÂście?

Jeszcze znalazÂłem takÂą. Fajnie Anitka wyglÂąda na tym zdjĂŞciu.

Moderator: Łukasz
Jak ona uwa¿a, ¿e praca 3 razy w tygodsniu to na³óg no to Anitka zdoby³a u mnie minusaNa³ogowo... pracujê.
u mnie równie¿... albo bierze nas za debili albo uwa¿a ¿e pracuj¹c pare dni w tygodniu siê niezwykle przepracowuje... :? Rzeczywiœcie.... tragedia niech popracuje na budowie albo w na kasie w hipermarkecie....Jak ona uwa¿a, ¿e praca 3 razy w tygodniu to na³óg no to Anitka zdoby³a u mnie minusa
Tak to juÂż te L4 braÂła kilka a moÂże nawet juÂż kilkanaÂście razymoÂże po prostu siedzi w redakcji, zbiera newsy... nie wiem, moze jest leniwa i sama tak grafik sobie ustawia, a moÂże jest chora i wziĂŞÂła L4
Ja teÂż to pamiĂŞtamA pamiĂŞtam jeszcze jak dawniej gdy TVN24 miaÂło stare studio, to zdarzaÂło siĂŞ, Âże ktoÂś inny prowadziÂł serwis, a szÂły tylko materiaÂły Anity. Tzn. w sumie to nie byÂły materiaÂły, tylko takie "zlepki" agencyjnych niusĂłw. Anita czytaÂła tekst do obrazkĂłw.
To byÂł pierwszy odmieniony poranekJeden z pierwszych, jeÂśli nie pierwszy, odmienionych porankĂłw.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 23 gości