Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

A zauwaÂżyliÂście, Âże potem poranek zawsze byÂł krĂŞcony inaczej :!: :?:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

PrzeglÂąd prasy tylko podobnie:

Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

arrow pisze:(...)a moÂże jest chora i wziĂŞÂła L4
Objawów choroby u Anity w zesz³y pi¹tek widaÌ nie by³o, ale mo¿na pójœÌ dalej
tokiem Twoich przypuszczeĂą i zasugerowaĂŚ, Âże np. Anita nie mogÂąc juÂż wytrzymaĂŚ
tego niesprawiedliwego traktowania, poszÂła faktycznie na urlop (oby nie na roczny, tzw. dla podratowania zdrowia :lol:).
IdÂąc dalej, moÂże niedÂługo upÂłwa termin zatrudnienia zatwierdzony w jej umowie, umowie, ktĂłrej albo tvn albo sama Anita przedÂłuÂżaĂŚ nie chcÂą :wink:
I jak moÂżnaby siĂŞ w kontekÂście zaistniaÂłych faktĂłw domyÂślaĂŚ, Anita umiliÂła sobie ostatnie dni pracy w tvn, spĂŞdzajÂąc je na urlopie :lol: :?:

A wtedy zostanÂą nam tylko miÂłe wspomnienia, te tony capsĂłw i zajechane taÂśmy wideo :sad:

I moÂże jeszcze pointa: Zanim przekroczysz prĂłg gmachu TVN w poszukiwaniu pracy, zastanĂłw siĂŞ, czy warto :?: :wink: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

DzieĂą po atakach 11 marca w Madrycie:

Obrazek

Obrazek

PamiĂŞtam jak w Faktach na Âżywo przez kilka minut pokazywali obraz z kamer w helikopterach nad pochodem ludzi, ktĂłrzy sprzeciwiali siĂŞ atakom. TVN pokazywaÂł pochĂłd, a Anita caÂły czas mĂłwiÂła albo raczej "szyÂła z gÂłowy", jak to kiedyÂś okreÂśliÂła w wywiadzie dla Press. I ani razu nie zdarzyÂło sie, Âże nie wiedziaÂła, co powiedzieĂŚ.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

I pomyÂśleĂŚ, Âże dla mnie w marcu fakty jeszcze nie istniaÂły :sad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

A tu znalazÂłem jeszcze jednÂą fajnÂą fotkĂŞ z tych dni. Ona wtedy chyba prowadziÂła program przez caÂły tydzieĂą.

Obrazek

MÂłodo wyglÂąda. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ObjawĂłw choroby u Anity w zeszÂły piÂątek widaĂŚ nie byÂło,
Ja takÂże nic takiego nie zauwaÂżyÂłem a w poranku w ÂśrodĂŞ i czwartek byÂła aÂż za bardzo wesoÂła :!: :?: Zazwyczaj podczas spotkania z reporterami pogody czy sportu ale kilka razy nawet widziaÂłem jak Anitka siĂŞ ÂśmiaÂła czy moÂże podÂśmiewywaÂła. Ale juz na koniec ostatniego dyÂżuru w czwartek juÂż taka wesoÂła nie byÂło i poÂżegnaÂła siĂŞ chÂłodno bez wiĂŞkszych uczuĂŚ. ZresztÂą jak moÂżan cokolwiek nawet zaimpromizowaĂŚ jak zapowiada siĂŞ jĂŞdrzejowskÂą :twisted:
ale mo¿na pójœÌ dalej
tokiem Twoich przypuszczeĂą i zasugerowaĂŚ, Âże np. Anita nie mogÂąc juÂż wytrzymaĂŚ
tego niesprawiedliwego traktowania, poszÂła faktycznie na urlop (oby nie na roczny, tzw. dla podratowania zdrowia ).
Raczej ona tych urlopów od siebie braÌ nie mo¿e a po prostu oni ca³y czas j¹ wysy³aj¹ na p³atne(tzn.pensje ma zapewnieon¹ jakby prowadzi³a program-mo¿e tak ma zapisane w jakimœ konmtrakcie czy umowie z tvn-em. Eureka olœni³o mnie :!: Przecie¿ s³ysz³¹em, ¿e ka¿dy teraz kiedy obie redakcje siê po³¹czy³y i kiedy by³a przeprowadzka podpisa³ now¹ omowê wraz z nowymi warunkami tylko nie wiadomo do koùca czy to objê³o wszystkich czy tylko elitê czyli ekipê faktów :?: )

IdÂąc dalej, moÂże niedÂługo upÂłwa termin zatrudnienia zatwierdzony w jej umowie, umowie, ktĂłrej albo tvn albo sama Anita przedÂłuÂżaĂŚ nie chcÂą
Tak tylko jakby tak byÂło to na pewno by juÂż nie odpisywaÂła na kwestionariusz wysÂłany przez maniaka :!: :!: :!:
I jak moÂżnaby siĂŞ w kontekÂście zaistniaÂłych faktĂłw domyÂślaĂŚ, Anita umiliÂła sobie ostatnie dni pracy w tvn, spĂŞdzajÂąc je na urlopie
No có¿ Lis mia³ tak przez pó³ roku :!:

PamiĂŞtam jak w Faktach na Âżywo przez kilka minut pokazywali obraz z kamer w helikopterach nad pochodem ludzi, ktĂłrzy sprzeciwiali siĂŞ atakom. TVN pokazywaÂł pochĂłd, a Anita caÂły czas mĂłwiÂła albo raczej "szyÂła z gÂłowy", jak to kiedyÂś okreÂśliÂła w wywiadzie dla Press. I ani razu nie zdarzyÂło sie, Âże nie wiedziaÂła, co powiedzieĂŚ.
Brawo £ukaszi dla twej pamiêci. :!: Na mnie te¿ te fakty zrobi³y ogromne wra¿nie a szycie Anitki by³o wspnia³e. Nawet chwili zaj¹kniêcia czy niedmówienia nie by³o tylko ca³y czas z g³ówki piêknie mówi³a tak jakby mówi³a wyuczony wiersz a wiemmy ¿e to wszystko lecia³o na ¿ywca.
Pamiêtam jak¹ niesamowit¹ atmosferê potrafi³a wytworzyÌ podczas tych faktów. ZachowaÌ dystans ale równoczeœnie oddac atmosferê i ¿³obê dla ofiar tragedii.
Takie umiejĂŞtnoÂści posiadajÂą tylko "ArtyÂści" a nie rzemieÂślnicy. To sÂą cechy z ktĂłrymi czÂłowiek siĂŞ rodzi i nauczyĂŚ siĂŞ tego tak aby byÂło to szczere i prawdziwe siĂŞ nie da. Tutaj musisz byĂŚ elastycznym i musisz umiec wyczuĂŚ sytuacje i znaleÂźc siĂŞ w kaÂżdej sytuacji.
To wydanie by³o trochê i prze³omowym bo odkry³o jeszcze bardziej osobowoœÌ i umiejêtnoœci Anitki.

Dalej mam te fakty przez oczyma i siĂŞgam wyobraÂźniÂą do tamtych chwil.
Chwil piĂŞknych i wzruszajÂących ale teÂż tragicznych. :cry:

Pamiêtam rozpoczecie kiedy Anitka nie czyta³a forszpanu tylko od razu zaczê³a mówiÌ. Pojawi³ siê widok z helikoptera a ona ca³y czas mówi³a. Piêknie to wygl¹da³o. Potem jeszcze kilka materia³ów i odpowiednie zakoùczenie programu. Wyczucie i styl œwietne jak zawsze. Bezb³êdnie wszytko wykonane.

Umieszczê teraz co mam w swojej kolekci a co pochodzi w³¹snie z tamtego okresu. Takie uzupe³ninie tego co £ukasz da³. Uzupe³ninie pochodz¹ce z dawnej ju¿ nie istniej¹cej stronie o Anitce.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ona wtedy chyba prowadziÂła program przez caÂły tydzieĂą.
Nie £ukaszu tutaj siê pomyli³eœ :!: Prowadzi³a wtedy fakty od pt.-niedz. i myœla³em i mia³em szczer¹ nadzieje, ze tak zostanie a wiktor dla Anitki utwierdzi³ mnie w tym ale niestety w przewa¿aj¹cej wiêkszoœci wydaù faktów musieliœmy ogl¹daÌ rymana a szkoda bo jej geniusz by posun¹³ siê jeszcze dalej ale teraz to i tak nie wa¿ne :cry:

Te fakty z ktĂłrych daÂłeÂś fotkĂŞ pochodzÂą z soboty 13 marca :!:
Te fakty pamiêtam a w szczególnoœci utn¹³ mi w g³owie fragment pytania do reportera "obywatelskiego kaca". Zada³a to w taki sposób i z tak¹ eksplozj¹ jej osobowoœci, ¿e czoweik by³ w szoku ¿e taki geniusz jest i go widzimy :!: To by³o dok³adnie tu¿ przed gal¹ wiktorów :!:
Ona wtedy chyba prowadziÂła program przez caÂły tydzieĂą.
Pe³na wigoru. œwie¿oœci, nowatorstwa i innowacyjnoœci. POjawienie siê jej by³o absolutnym prze³ommem i kogoœ takiego ju¿ nigdy nie bêdzie. Anitka jest jedyna i nie powtarzalna. Nie da siê jej kopiowaÌ ani na niej siê wzorowac i d¹¿yÌ do perfekcji na jej przyk³adzie. Próby zawsze bêd¹ nieudane i skoùcza siê fiaskiem :!:

A teraz potwierdznie tej mÂłodoÂści:

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fotki z niedzieli czyli z 14 marca dam za jakiÂś czas.

I pomyÂśleĂŚ, Âże dla mnie w marcu fakty jeszcze nie istniaÂły
ÂŻaÂłuj black i to bardzo :cry: Anitka od zawsze byÂła wpsaniaÂła. Ona jest taka z natury.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Jako ciekawostkĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże ta strona, z ktĂłrej masz fotki i ktĂłrej juÂż nie ma, to byÂła strona mojej Kasi. Ona ma 3 strony i 9 blogĂłw. :D Tak jak maÂłe dziewczynki. I te wszystkie fotki, ktĂłre tu zamieszczasz to wÂłaÂśnie ona robiÂła. I nawet ja przez dÂługi czas nie wiedziaÂłem, Âże to jej strona. PowiedziaÂła mi dopiero po kilku miesiÂącach. A gdy spytaÂłem czemu mi nie powiedziaÂła wczeÂśniej, to usÂłyszaÂłem, Âże "to taka beznadziejna strona i nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ". TrochĂŞ Kasi pomagaÂłem przy innej stronie (o czym innym) i teraz zastanawiam siĂŞ, czy pomĂłc jej przy tej. JeÂśli chciaÂło jej siĂŞ robiĂŚ te wszystkie zdjĂŞcia i przepisywaĂŚ wywiady to moÂże wyszÂłoby nam coÂś fajnego razem + wasze materiaÂły.

I na pocz¹tku to by³o tak, ¿e t¹ stronê zrobi³a dlatego bo Anity bardzo nie lubi³a. Wiêc zrobi³a na z³oœÌ o niej stronê. :D A dopiero potem j¹ polubi³a. Dziwna dziewczynka? :D I dlatego tylko ja j¹ rozumiem. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŁukasz pisze:Jako ciekawostkĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże ta strona, z ktĂłrej masz fotki i ktĂłrej juÂż nie ma, to byÂła strona mojej Kasi. Ona ma 3 strony i 9 blogĂłw. :D Tak jak maÂłe dziewczynki. I te wszystkie fotki, ktĂłre tu zamieszczasz to wÂłaÂśnie ona robiÂła. I nawet ja przez dÂługi czas nie wiedziaÂłem, Âże to jej strona. PowiedziaÂła mi dopiero po kilku miesiÂącach. A gdy spytaÂłem czemu mi nie powiedziaÂła wczeÂśniej, to usÂłyszaÂłem, Âże "to taka beznadziejna strona i nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ". TrochĂŞ Kasi pomagaÂłem przy innej stronie (o czym innym) i teraz zastanawiam siĂŞ, czy pomĂłc jej przy tej. JeÂśli chciaÂło jej siĂŞ robiĂŚ te wszystkie zdjĂŞcia i przepisywaĂŚ wywiady to moÂże wyszÂłoby nam coÂś fajnego razem + wasze materiaÂły.

I na pocz¹tku to by³o tak, ¿e t¹ stronê zrobi³a dlatego bo Anity bardzo nie lubi³a. Wiêc zrobi³a na z³oœÌ o niej stronê. :D A dopiero potem j¹ polubi³a. Dziwna dziewczynka? :D I dlatego tylko ja j¹ rozumiem. :D
OÂż tuy w mordĂŞ jeÂża.
Czemu dopiero teraz o tym mĂłwisz :!: :?: i dlaczego ta strona juÂż nie dziaÂła.
Niech siĂŞ tutaj zjawi kasia jak najszybciej i obgadamy wszystko.

Niesamowit,Âą niespodziankĂŞ mi zrobiÂłeÂś. :D :D :D
Wiêc zrobi³a na z³oœÌ o niej stronê. A dopiero potem j¹ polubi³a.
I chwaÂła jej za to. PamiĂŞtam jak kiedyÂś siĂŞ wachaÂła ale w koĂącu stanĂŞÂło Âże jÂą lubi :D :lol: :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nom miÂło mi. :D Jak siĂŞ Kasia zgodzi to zrobimy nowÂą szatĂŞ graficznÂą, wprowadzimy stare materiaÂły, dodamy nowe, napiszemy newsa o stronie na tvn.tivi.pl etc. Partnera strategicznego dla strony mamy, materiaÂły takÂże, layout zrobiĂŞ, tylko niech siĂŞ Kasia zgodzi. NamĂłwcie jÂą. :D Jutro pewnie bĂŞdzie dopiero wieczorem, bo ma duÂżo lekcji i jeszcze angielski po poÂłudniu...
michos pisze:PamiĂŞtam jak kiedyÂś siĂŞ wachaÂła ale w koĂącu stanĂŞÂło Âże jÂą lubi :D :lol: :!:
Ze mnÂą teÂż siĂŞ wahaÂła rok temu. Taka juÂż jest. Ale teraz nie ma wÂątpliwoÂści kto jest najfajnijeszym chÂłopczykiem na Âświecie. :D :D :D
Ostatnio zmieniony wtorek 18 sty 2005, 23:47 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anitki znĂłw nie ma w poranku ani w dniu na Âżywo.
Cos mi siĂŞ zaczyna wydawaĂŚ, Âże Anitka moÂże juz nie wrĂłciĂŚ do poranku :?: :cry: a w dniu na Âżywo nie ma dla niej miejsca :cry: wiĂŞc juÂż cholera wie co z niÂą dalej bĂŞdzie :?: :cry:
Przez tych pieprzone gremie a*utomatĂłw ktĂłre teraz zawÂładnĂŞÂło wszystkim nie moÂżan nawet 1 serwisu obejrzeĂŚ w spokoju.
Blokada tego kanaÂłu byÂło jedynym rozwiÂązaniem. :twisted:

MoÂże bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych :?: Jakby jej znĂłw nie byÂło to juÂż caÂłkowicie przestaje rozumieĂŚ powĂłd dla ktĂłrego ona tam jeszcze siedzi :?: :cry: Anitko dlaczego :?:

Dobrze, Âże mam nagrany prawie w caÂłoÂści ostatni poranek z AnitkÂą wiĂŞc gdybyÂśmy juÂż jej nie zobaczyli w poranku to mam to na kasecie i jak bĂŞde mĂłgÂł przegrac to zrobiĂŞ to.
NaÂłogowo... pracujĂŞ.
Tym bardziej nie rozumiem tego stwierdzenia jak wiem, Âże odpisaÂła na to w piÂątek wieczorem czyli kiedy byÂła juÂż po pracy i musiaÂła to pisac przed domowym kompem :!: :?: PrzecieÂż ona wiedziaÂła jaki grafik ma na nastĂŞpny tydzieĂą a mimo to napisaÂła takie bzdury :!: :?: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŁukasz pisze:Jako ciekawostkĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże ta strona,
z ktĂłrej masz fotki i ktĂłrej juÂż nie ma, to byÂła strona mojej Kasi.
Ona ma 3 strony i 9 blogĂłw. Tak jak maÂłe dziewczynki.
I te wszystkie fotki, ktĂłre tu zamieszczasz to wÂłaÂśnie ona robiÂła.
I nawet ja przez dÂługi czas nie wiedziaÂłem, Âże to jej strona.
PowiedziaÂła mi dopiero po kilku miesiÂącach
To brzmi conajmniej nieprawdopodobnie :shock: I dopiero teraz o tym piszesz :shock: :?:
ÂŁukasz pisze:Jak siĂŞ Kasia zgodzi to zrobimy nowÂą szatĂŞ graficznÂą, wprowadzimy stare materiaÂły, dodamy nowe, napiszemy newsa o stronie na tvn.tivi.pl etc. Partnera strategicznego dla strony mamy, materiaÂły takÂże, layout zrobiĂŞ, tylko niech siĂŞ Kasia zgodzi.
ByÂłoby fantastycznie :smile: Tym bardziej, Âże ja nosiÂłem siĂŞ z zamiarem
zrobienia takiej strony, kupiÂłem nawet fajny programik, ktĂłry nie wymaga sporej wiedzy na temat konstruowania stron, sam podobno wprowadza kody.
Wszystko szÂło piĂŞknie do momentu, w ktĂłrym chciaÂłem umieÂściĂŚ efekty mojej pracy, okazaÂło siĂŞ, Âże strona jest zbyt wielka, a ja mam zbyt wolny komputer i modem, by to wszystko skopiowaĂŚ na serwer w przyzwoitym czasie :sad:
michos pisze:Anitki znĂłw nie ma w poranku ani w dniu na Âżywo.
Cos mi siĂŞ zaczyna wydawaĂŚ, Âże Anitka moÂże juz nie wrĂłciĂŚ do poranku
a w dniu na Âżywo nie ma dla niej miejsca wiĂŞc juÂż cholera wie co z niÂą dalej bĂŞdzie :?:
To mamy znowu do myÂślenia :sad:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nom to pogadam z KasiÂą, a Wy powiedzcie, czy macie juÂż jakieÂś plany co do wyglÂądu tej strony. Jakie dziaÂły, jakie rozmieszczenie, kolory, wyglÂąd? ChociaÂż i tak decydujÂący gÂłos bĂŞdzie miaÂła pewna maÂła dziewczynka. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To brzmi conajmniej nieprawdopodobnie I dopiero teraz o tym piszesz
TeÂż w to nie mogÂłem uwierzyĂŚ.

[/quote]ByÂłoby fantastycznie Tym bardziej, Âże ja nosiÂłem siĂŞ z zamiarem
zrobienia takiej strony, kupiÂłem nawet fajny programik, ktĂłry nie wymaga sporej wiedzy na temat konstruowania stron, sam podobno wprowadza kody.
Wszystko szÂło piĂŞknie do momentu, w ktĂłrym chciaÂłem umieÂściĂŚ efekty mojej pracy, okazaÂło siĂŞ, Âże strona jest zbyt wielka, a ja mam zbyt wolny komputer i modem, by to wszystko skopiowaĂŚ na serwer w przyzwoitym czasie
TeÂż myslaÂłem nad uruchomieniem stronki o Anitce ale takiej z prawdziwego zdarzenia a teraz moÂże nawet moje marzenie siĂŞ speÂłni :D :D :D
OsobiÂście o robieniu stron internotywych nie mam pojĂŞcia :lol: Tylko proste z gotowymi projektami umiem zrobiĂŚ :)

To mamy znowu do myÂślenia
Ciekawe czy dzisiaj troszkĂŞ siĂŞ rozjasni ale nawet jakby byÂła to w koĂącu wychodzi tylko 3 dni :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Oni chyba juÂż zapomnieli, Âże Anitka tam w ogĂłle pracuje i omijajÂą jÂą przy rozpisywaniu grafiku :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ja miaÂłem plan, by nazwaĂŚ tĂŞ stronĂŞ ''anitawerner_tv'', Âżeby byÂło inaczej niÂż tamta.

Wieczorem, przeÂślĂŞ, to co na tej stornie umieÂściÂłem, teraz nie mam czasu.
Ale juÂż teraz mogĂŞ napisaĂŚ, Âże nic rewelacyjnego w tym moim projekcie nie byÂło :lol:
chodzi³o mi g³ównie o to, ¿eby umieœciÌ wszystkie materia³y: wywiady artyku³y, ¿eby nie przepad³y, ¿eby ktoœ kto chce siê czegoœ wiêcej o Anicie dowiedzieÌ, móg³ znaleŸÌ to bez problemu :smile:
ODPOWIEDZ