Moderator: Łukasz
Objawów choroby u Anity w zesz³y pi¹tek widaÌ nie by³o, ale mo¿na pójœÌ dalejarrow pisze:(...)a mo¿e jest chora i wziê³a L4
Ja takÂże nic takiego nie zauwaÂżyÂłem a w poranku w ÂśrodĂŞ i czwartek byÂła aÂż za bardzo wesoÂłaObjawĂłw choroby u Anity w zeszÂły piÂątek widaĂŚ nie byÂło,
Raczej ona tych urlopów od siebie braÌ nie mo¿e a po prostu oni ca³y czas j¹ wysy³aj¹ na p³atne(tzn.pensje ma zapewnieon¹ jakby prowadzi³a program-mo¿e tak ma zapisane w jakimœ konmtrakcie czy umowie z tvn-em. Eureka olœni³o mnieale mo¿na pójœÌ dalej
tokiem Twoich przypuszczeĂą i zasugerowaĂŚ, Âże np. Anita nie mogÂąc juÂż wytrzymaĂŚ
tego niesprawiedliwego traktowania, poszÂła faktycznie na urlop (oby nie na roczny, tzw. dla podratowania zdrowia ).
Tak tylko jakby tak byÂło to na pewno by juÂż nie odpisywaÂła na kwestionariusz wysÂłany przez maniakaIdÂąc dalej, moÂże niedÂługo upÂłwa termin zatrudnienia zatwierdzony w jej umowie, umowie, ktĂłrej albo tvn albo sama Anita przedÂłuÂżaĂŚ nie chcÂą
No có¿ Lis mia³ tak przez pó³ rokuI jak mo¿naby siê w kontekœcie zaistnia³ych faktów domyœlaÌ, Anita umili³a sobie ostatnie dni pracy w tvn, spêdzaj¹c je na urlopie
Brawo ÂŁukaszi dla twej pamiĂŞci.PamiĂŞtam jak w Faktach na Âżywo przez kilka minut pokazywali obraz z kamer w helikopterach nad pochodem ludzi, ktĂłrzy sprzeciwiali siĂŞ atakom. TVN pokazywaÂł pochĂłd, a Anita caÂły czas mĂłwiÂła albo raczej "szyÂła z gÂłowy", jak to kiedyÂś okreÂśliÂła w wywiadzie dla Press. I ani razu nie zdarzyÂło sie, Âże nie wiedziaÂła, co powiedzieĂŚ.
Nie ÂŁukaszu tutaj siĂŞ pomyliÂłeÂśOna wtedy chyba prowadziÂła program przez caÂły tydzieĂą.
Pe³na wigoru. œwie¿oœci, nowatorstwa i innowacyjnoœci. POjawienie siê jej by³o absolutnym prze³ommem i kogoœ takiego ju¿ nigdy nie bêdzie. Anitka jest jedyna i nie powtarzalna. Nie da siê jej kopiowaÌ ani na niej siê wzorowac i d¹¿yÌ do perfekcji na jej przyk³adzie. Próby zawsze bêd¹ nieudane i skoùcza siê fiaskiemOna wtedy chyba prowadzi³a program przez ca³y tydzieù.
ÂŻaÂłuj black i to bardzoI pomyÂśleĂŚ, Âże dla mnie w marcu fakty jeszcze nie istniaÂły
OÂż tuy w mordĂŞ jeÂża.ÂŁukasz pisze:Jako ciekawostkĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże ta strona, z ktĂłrej masz fotki i ktĂłrej juÂż nie ma, to byÂła strona mojej Kasi. Ona ma 3 strony i 9 blogĂłw.Tak jak maÂłe dziewczynki. I te wszystkie fotki, ktĂłre tu zamieszczasz to wÂłaÂśnie ona robiÂła. I nawet ja przez dÂługi czas nie wiedziaÂłem, Âże to jej strona. PowiedziaÂła mi dopiero po kilku miesiÂącach. A gdy spytaÂłem czemu mi nie powiedziaÂła wczeÂśniej, to usÂłyszaÂłem, Âże "to taka beznadziejna strona i nie ma siĂŞ czym chwaliĂŚ". TrochĂŞ Kasi pomagaÂłem przy innej stronie (o czym innym) i teraz zastanawiam siĂŞ, czy pomĂłc jej przy tej. JeÂśli chciaÂło jej siĂŞ robiĂŚ te wszystkie zdjĂŞcia i przepisywaĂŚ wywiady to moÂże wyszÂłoby nam coÂś fajnego razem + wasze materiaÂły.
I na pocz¹tku to by³o tak, ¿e t¹ stronê zrobi³a dlatego bo Anity bardzo nie lubi³a. Wiêc zrobi³a na z³oœÌ o niej stronê.A dopiero potem j¹ polubi³a. Dziwna dziewczynka?
I dlatego tylko ja jÂą rozumiem.
I chwa³a jej za to. Pamiêtam jak kiedyœ siê wacha³a ale w koùcu stanê³o ¿e j¹ lubiWiêc zrobi³a na z³oœÌ o niej stronê. A dopiero potem j¹ polubi³a.
Ze mnÂą teÂż siĂŞ wahaÂła rok temu. Taka juÂż jest. Ale teraz nie ma wÂątpliwoÂści kto jest najfajnijeszym chÂłopczykiem na Âświecie.michos pisze:PamiĂŞtam jak kiedyÂś siĂŞ wachaÂła ale w koĂącu stanĂŞÂło Âże jÂą lubi![]()
![]()
Tym bardziej nie rozumiem tego stwierdzenia jak wiem, Âże odpisaÂła na to w piÂątek wieczorem czyli kiedy byÂła juÂż po pracy i musiaÂła to pisac przed domowym kompemNaÂłogowo... pracujĂŞ.
To brzmi conajmniej nieprawdopodobnieÂŁukasz pisze:Jako ciekawostkĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże ta strona,
z ktĂłrej masz fotki i ktĂłrej juÂż nie ma, to byÂła strona mojej Kasi.
Ona ma 3 strony i 9 blogĂłw. Tak jak maÂłe dziewczynki.
I te wszystkie fotki, ktĂłre tu zamieszczasz to wÂłaÂśnie ona robiÂła.
I nawet ja przez dÂługi czas nie wiedziaÂłem, Âże to jej strona.
PowiedziaÂła mi dopiero po kilku miesiÂącach
ByÂłoby fantastycznieÂŁukasz pisze:Jak siĂŞ Kasia zgodzi to zrobimy nowÂą szatĂŞ graficznÂą, wprowadzimy stare materiaÂły, dodamy nowe, napiszemy newsa o stronie na tvn.tivi.pl etc. Partnera strategicznego dla strony mamy, materiaÂły takÂże, layout zrobiĂŞ, tylko niech siĂŞ Kasia zgodzi.
To mamy znowu do myÂślenia :sad:michos pisze:Anitki znĂłw nie ma w poranku ani w dniu na Âżywo.
Cos mi siĂŞ zaczyna wydawaĂŚ, Âże Anitka moÂże juz nie wrĂłciĂŚ do poranku
a w dniu na Âżywo nie ma dla niej miejsca wiĂŞc juÂż cholera wie co z niÂą dalej bĂŞdzie
TeÂż w to nie mogÂłem uwierzyĂŚ.To brzmi conajmniej nieprawdopodobnie I dopiero teraz o tym piszesz
To mamy znowu do myÂśleniaTeÂż myslaÂłem nad uruchomieniem stronki o Anitce ale takiej z prawdziwego zdarzenia a teraz moÂże nawet moje marzenie siĂŞ speÂłni![]()
![]()
![]()
OsobiÂście o robieniu stron internotywych nie mam pojĂŞciaTylko proste z gotowymi projektami umiem zrobiĂŚ
![]()
Ciekawe czy dzisiaj troszkĂŞ siĂŞ rozjasni ale nawet jakby byÂła to w koĂącu wychodzi tylko 3 dni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni chyba juÂż zapomnieli, Âże Anitka tam w ogĂłle pracuje i omijajÂą jÂą przy rozpisywaniu grafiku![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], marcin3usb i 17 gości