Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anitka bĂŞdzie w faktach :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Toboi powiedziaÂł, Âże AnitkĂŞ jĂŞdrzejowska zapowiedziaÂła w serwisie o 16 :!: :!: :!:
Trudno mi jest oglÂądac teraz AnitkĂŞ po tych cyrkacjh co oni z niÂą odprawiajÂą. I jeszcze do tego Anitka kilka razy skÂłamaÂła :!:

Trudno siĂŞ cieszyĂŚ z gnojenia Anitki :cry:
Tego co ona teraz robi trudno nazwaĂŚ prawdziwym dziennikarstwem to raczej sÂą wystĂŞpy od czasu do czasu na chwilĂŞ. :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

No to widze Âże znowu Anitki nie ma a my mamy nad czym siĂŞ zastanawiaĂŚ ;? Tylko czy my mamy jakiekolwiek poszlaki ? cokolwiek ? przecieÂż my nic nie wiemy a sama Anita wypowiadajÂąc takie debilizmy jak u Maniaka nie uÂłatwia nam sprawy.tak poza tym to ostsatnio wogĂłle nie podoba mi siĂŞ zachowanie Anitki mam na niÂą niestety jeszcze coÂś ale czeka to na lepsze czasy... bo nie chcĂŞ jej teraz dobijaĂŚ ;/
Jednak te szopki które odwala teraz nie umniejszaj¹ jej zas³óg i tego co kiedyœ zrobi³a :)

dzisiaj Anitka w popo³ódniowych :) sooper ;)

a co do strony to Black to jakim program robiÂłes ? ja w edytorze znacznikĂłw i nigdy mi siĂŞ nie zdarzyÂło zeby przekroczyÂła transfer...
bp kopiujesz wszystko osobmo :)
Android <3
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

kamuii pisze:przecieÂż my nic nie wiemy a sama Anita wypowiadajÂąc takie debilizmy jak u Maniaka nie uÂłatwia nam sprawy
no Âładnie, Âładnie, tak o idolce mĂłwiĂŚ? lepiej jej dajcie juÂż spokĂłj :wink: :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ja bym raczej nie podejrzewaÂł Anity o kÂłamstwa, tylko konkurencjĂŞ o manipulacje. :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

z dzisiejszych fucktĂłw :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

arrow nie moÂżna byĂŚ bezkrytycznym :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anitka ostatnio jest chaotyczna i trochĂŞ rozgarniĂŞta. Nie czuje siĂŞ tak lekko i pewnie przed kamerÂą niÂż kiedyÂś.
GÂłos miaÂła dziwny i taki troszkĂŞ zachrypniĂŞty jakby z nerwĂłw. Nie byÂło w tym gÂłosie tej czystoÂści co kiedyÂś. :cry:
MogÂła teÂż siĂŞ bardziej wysiliĂŚ intelektualnie niÂż 3 razy odmieniaĂŚ czasownik "byĂŚ" w jednej zapowiedzi :!:
No to widze Âże znowu Anitki nie ma a my mamy nad czym siĂŞ zastanawiaĂŚ ;?
Mnóstwo jest do rzeczy do analizowania :!: Jeszcze jest mnóstwo niejasnoœci i wewnêtrznie sprzeczych s³ów i niedomówieù.
Jeszcze kamuii nie zapominaj, ze nie napisaÂłaÂś posta ktĂłry obiecywaÂłaÂś po przeczytaniu tego wszystkiego co daÂłem na stronkĂŞ. :!:
przecieÂż my nic nie wiemy a sama Anita wypowiadajÂąc takie debilizmy jak u Maniaka nie uÂłatwia nam sprawy.tak poza tym to ostsatnio wogĂłle nie podoba mi siĂŞ zachowanie Anitki
Mi coraz czĂŞÂściej teÂż :cry: SÂłowa Anitki sÂą wewnĂŞtrznie sprzeczne :!:
CoÂś dziwnego siĂŞ z niÂą ostatnio dzieje :!: :cry: :?:
mam na niÂą niestety jeszcze coÂś ale czeka to na lepsze czasy... bo nie chcĂŞ jej teraz dobijaĂŚ ;/
I tak niedÂługo bĂŞdziesz musiaÂła to powiedzieĂŚ ale na razie trezba siĂŞ jeszcze wstrzymaĂŚ :!:
Jednak te szopki ktĂłre odwala teraz
Dobre okreÂślenie :cry: Jeszcze moÂżna by dodaĂŚ cyrk, kabaret. :cry:
no Âładnie, Âładnie, tak o idolce mĂłwiĂŚ? lepiej jej dajcie juÂż spokĂłj
Ten w¹tek bêdzie dalej rós³ w si³ê i bêdziemy dalej o niej dyskutowaÌ :!:
Ja bym raczej nie podejrzewaÂł Anity o kÂłamstwa, tylko konkurencjĂŞ o manipulacje.
Niestety to prawda :cry: Maniak nie ma w tym Âżadnego interesu :!:
arrow nie moÂżna byĂŚ bezkrytycznym
Kamuii dobrze wie, Âże ja nie podchodzĂŞ do Anitki bezkrytycznie i zawsze jak coÂś mi siĂŞ w niej nie podobaÂło to pisaÂłem o tym szczerze.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Ten w¹tek bêdzie dalej rós³ w si³ê i bêdziemy dalej o niej dyskutowaÌ
no oczywiÂście, dyskutujcie sobie, tylko mnie zadziwiacie bo powoli zaczynacie mieĂŚ do niej pretensje o to, ze nie zachowuje sie tak jakbyÂście wy tego chcieli :? :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

no oczywiÂście, dyskutujcie sobie, tylko mnie zadziwiacie bo powoli zaczynacie mieĂŚ do niej pretensje o to, ze nie zachowuje sie tak jakbyÂście wy tego chcieli
Anitka jest ostatnio bardzo dziwna i trudno czasami jÂą zrozumieĂŚ. :?:
POwiedzia³a kilka niepotrzebnych s³ów które siê nie zgadzaj¹ z rzeczywistoœci¹ któr¹ widzimy.
"Sprawa Anitki" jest bardzo skomplikowana i nie mo¿na jej wyt³umaczyÌ w jednym prostym zdaniu. Na dtym trzeba ca³y czas dyskutowaÌ aby do czegoœ sensownego i konkretnego dojœÌ.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no oczywiÂście, dyskutujcie sobie, tylko mnie zadziwiacie bo powoli zaczynacie mieĂŚ do niej pretensje o to, ze nie zachowuje sie tak jakbyÂście wy tego chcieli
a to takie dziwine ze chcemy zeby sie znowu zachowywaÂła jak dawniej ????
Przecie¿ my nie mamy o to do niej pretensji zreszt¹ tylko o pare nierozwa¿nych s³ów których na przysz³oœÌ powinna unikaÌ
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

a to takie dziwine ze chcemy zeby sie znowu zachowywaÂła jak dawniej ????
TĂŞsknimy za tym bardzo ale to moÂże wĂłciĂŚ dopiero jak jÂą w tvn-nie doceniÂą i zacznÂą traktowaĂŚ tak jak na to zasÂługuje czyli chyba nigdy :cry: :cry: :cry: :?:
Przecie¿ my nie mamy o to do niej pretensji zreszt¹ tylko o pare nierozwa¿nych s³ów których na przysz³oœÌ powinna unikaÌ
S³owa musz¹ odzwierciedlaÌ rzeczywistoœÌ a nie jej przeczyÌ. :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

kamuii pisze:Obrazek
A zauwa¿yliœcie, czy Anita ma zawsze taki sam d³ugopis, czy ró¿ne? Czy ka¿dy prezenter ma jakiœ swój w³asny, który nosi przy sobie, czy te¿ d³ugopisy s¹ wspólne? :D
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Anita na pewno zawsze ma inny, bo dajÂą jej taki jaki akurat jest pod rĂŞkÂą. CiĂŞÂżka jej dola... :lol: :arrow:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

CzytajÂąc to co ktoÂś wypisuje na forum gazety podpisujÂąc siĂŞ na gazecie moim nikiem byÂłem wÂściekÂły i przeraÂżony ludzkÂą podÂłoÂściÂą i nienawiÂściÂą do mnie.
Nie mam pojĂŞcia kto to mĂłgÂł napisac ale byÂła to osoba ktĂłra mnie ostentacyjnie zwalcza. Wpierw ronbiÂła to pod newsami na stronce a teraz przeniosÂła siĂŞ na forum gazety.
Nie wiem co z tym problemem zrobiĂŚ :?: i oÂświadczam z caÂła stanowczoÂściÂą, Âże z tymi idiotyzmami na gazecie nie mam nic wspĂłlnego.
Rozumiem, Âże ktoÂś moÂże siĂŞ nie zgadzaĂŚ z tym co pisze ale niech nie bĂŞdzie tchĂłrzem i zaloguje siĂŞ na forum :!: ale wiem Âże jest to niemoÂżliwe bo to zwykÂły cham i prostak. Oosba ktĂłra uwielbia obraÂżaĂŚ wszystkie osoby.

Na forum bĂŞdzie nowy system komentarzy i bĂŞde mieĂŚ tam zastrzeÂżony nick "michos" ale co zrobiĂŚ z gazetÂą :?: i czy coÂś w ogĂłlew da siĂŞ zrobiĂŚ :?:
Jedyne co mi pozostaÂło to nadzieja, Âże Anitka tamtych podÂłoÂści i pomyj na swĂłj temat nie przeczyta i jak bĂŞdzie sprawdzaÂła komentarze na swĂłj temat to zaufa tvn.tivi.pl a nie tym szmatom z gazety :?: :twisted:

To co piszĂŞ jest zawsze szsczere i prawdziwe. Nigdy nie zamierzaÂłem i nie zmaierzam kpiĂŚ sobie z Anity Werner :!: Ona sama jak czytaÂła przynajmiej artykuÂł na swĂłj temat wie, Âże piszĂŞ to wszystko w jakimÂś celu a nie dla jaj.

Ktoœ teraz œmieje siê z tego wszystkiego co napsia¹³ a ja musze siê tu broniÌ i zaprzeczaÌ wszystkiemu.

Mam nadzieje, Âże to nie jest nikt z forum :!: :?:

MoÂże klikajcie na kosz aby ten wÂątek zostaÂł usuniĂŞty. :?:

Co tu duÂżo mĂłwiĂŚ. PO prostu ktoÂś jest chory na umyÂśle.
Najgorsze, ¿e sukinsyn ma kilka ³¹czy :twisted: :twisted:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=19626513

[quote]BoÂże zaÂłamiĂŞ siĂŞ !!!
Anitki znĂłw nie ma w poranku ani w dniu na Âżywo.
Cos mi siĂŞ zaczyna wydawaĂŚ, Âże Anitka moÂże juz nie wrĂłciĂŚ do poranku a w
dniu na Âżywo nie ma dla niej miejsca wiĂŞc juÂż cholera wie co z niÂą dalej
bĂŞdzie
Przez tych pieprzone gremie a*utomatĂłw ktĂłre teraz zawÂładnĂŞÂło wszystkim nie
moÂżan nawet 1 serwisu obejrzeĂŚ w spokoju.
Blokada tego kanaÂłu byÂło jedynym rozwiÂązaniem.

MoÂże bĂŞdzie w faktach popoÂłudniowych Jakby jej znĂłw nie byÂło to juÂż
caÂłkowicie przestaje rozumieĂŚ powĂłd dla ktĂłrego ona tam jeszcze siedzi
Anitko dlaczego ???? MoÂże gdzie indziej ciĂŞ doceniÂą ??

Dobrze, Âże mam nagrany prawie w caÂłoÂści ostatni poranek z AnitkÂą wiĂŞc
gdybyÂśmy juÂż jej nie zobaczyli w poranku to mam to na kasecie i jak bĂŞde mĂłgÂł
przegrac to zrobiĂŞ to. Sam oglÂądam go codziennie od rana do nocy i upajam sie
piĂŞknem Anitki, jej cudownym gÂłosem, klasÂą i prodesjonalizmem.

Cytat:
NaÂłogowo... pracujĂŞ.

Tym bardziej nie rozumiem tego stwierdzenia jak wiem, Âże odpisaÂła na to w
piÂątek wieczorem czyli kiedy byÂła juÂż po pracy i musiaÂła to pisac przed
domowym kompem PrzecieÂż ona wiedziaÂła jaki grafik ma na nastĂŞpny tydzieĂą a
mimo to napisaÂła takie bzdury !!!!

Moja propozycja jest taka, wystosujmy pismo do Waltera, a jak to nie pomoÂże
to do prezydenta KwaÂśniewskiego w obronie Anitki !!!!!

Ja to tak koham AnitkĂŞ,ze nie mogĂŞ znieÂśc jak jÂą tam gnojÂą !!!!
OplakatowaÂłem caÂły pokĂłj jej fotkami, przed jednÂą zbudowaÂłem oÂłtarz i
codziennie rano zapalam przed nim Âświeczki. Jak mam chwile to siĂŞ czajĂŞ pod
TVN, aby choÌ na ni¹ zrerkn¹Ì jak bendzie wchodzi³a czy wychodzi³a z
budynku !!!! Jej faceta to najchĂŞtniej bym zajebaÂł, a sam zajol jego
miejsce !!!!
Anitka, ach Anitka ty moja faworytka !!! KOCHAM cIÊ !!!!!

Kto siĂŞ pode mnie podszywa??? Co za parszywa gnida szydzi z mojej miÂłoÂści do
Anitki i z niej samej. I jeszcze bzdury opowiada: nie mam oÂłtarza tylko wielkÂą
fototapetĂŞ z czwaretgo wydania FaktĂłw o 19 prowadzonych przez AnitkĂŞ (byÂł to
pamiĂŞtny sierpniowy dzieĂą, miaÂła na sobie Âśliczny beÂżowy zakiecik). Nie ÂżyczĂŞ
sobie, Âżeby ktoÂś podszywaÂł siĂŞ pode mnie, raz jeszcze o tym przypominam!!
Dobra, idĂŞ pod MBC na Wiertniczej, moÂże jeszcze zobaczĂŞ jak wyjeÂżdÂża swojÂą AlfÂą
z garaÂżu...

Ej Ty, spadaj xeroboju, ja jestem prawdziwy Michos i Anitka jest moja !!!!
ZapamiĂŞtaÂłeÂś to sobie ??? DziÂś staÂłem pod TVN 12 godzin i widziaÂłem jÂą !!!
WidziaÂłem jÂą !!! MiaÂła na sobie bezowy pÂłaszcz a z jej piĂŞknej twarzy biÂła
pogoda ducha , urok i profesjonalizm !!! Jak oni mogli jej to zrobiĂŚ ,Âże jÂą
odsunĂŞli na bok !!! Anitko nie daj siĂŞ i walcz o swoje !!!! Ja juÂż napisaÂłem do
Kwacha, jak trzeba bĂŞdzie to i Busha zaangaÂżujĂŞ w twojÂą obronĂŞ !!!!

Anitko wracaj Fakty bez ciebie umierajÂą !!
[quote]

¯adne ze s³ów tu napisanych nie jest mojego autortwa i nie mam z tym nic wspólnego. :!: :!: :!:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No có¿, pod³oœÌ ludzka nie zna granic. Ludzie, którzy maj¹ chyba problem
z akceptacjÂą samych siebie, nie sÂą w stanie zaakceptowaĂŚ innych, zrozumieĂŚ, Âże inni widzÂą coÂś inaczej, widzÂą wiĂŞcej. Forum gazety czym prĂŞdzej powinno wprowadziĂŚ jakieÂś zabezpieczenia, ja juÂż jakiÂś czas temu zrezygnowaÂłem z pisaniny na tamtym forum, m. in. z tego powodu, a poza tym to bardzo aroganckie forum.
A jeœli nie chce siê paœÌ ofiar¹ szyderstw, trzeba byÌ chyba przeŸroczystym, nie rzucaÌ siê w oczy, nie wyra¿aÌ swoich opinii, fascynacji, a ju¿ najlepiej ''jechaÌ'' po czym siê da!
Wtedy bĂŞdzie siĂŞ tam mile widzianym!
Ale czy warto - z ludzkim chamstwem siĂŞ nie wygra :!:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dok³¹dnie Black. Facet ma problem ze sob¹ i powinien czym prêdzej zg³osiÌ siê do psychiatryka. ¯a³osne to strsznie i przera¿aj¹co g³upie i prymitywne. :twisted: :twisted: :twisted:
Dorzuce jeszcze kilka wypowiedzi tego imbecyla i bezmĂłzga prowadzÂącego dialog sam ze sobÂą.
Dalej jazda mi stÂąd. To ja jestem prawdziwy Michos i ja kocham AnitkĂŞ. RzuciÂłem
szko³ê, bo zabiera³a mi mój cenny czas, który móg³bym poswiêciÌ na pog³êbianie
mojej wiedzy o Anitce !!! W domu mam nie tylko fototapetĂŞ i fotki na Âścianie,
ale takÂże dmuchanÂą lalĂŞ o twarzy Anitki !!! PoniewaÂż moja ukochana Anitka
rzadko pokazuje siĂŞ teraz na wizji, lala siedzi na telewizorze. PatrzĂŞ na niÂą i
wyobraÂżam sobie ostatnie Fakty z AnitkÂą. PamiĂŞtacie miaÂła na sobie czerwonÂą
marynarkĂŞ , gÂładko spiĂŞte wÂłosy a w rĂŞku trzymaÂła niebieski dÂługopis marki Bic.
UpajaÂłem siĂŞ jej gÂłosem, nikt nie umiaÂł stworzyĂŚ tak cudownej atmosfery jak
ona !!!! PatrzyÂłem na niÂą i aÂż mi stawaÂł !!!! A teraz co ???? WÂłasna rĂŞka i
fotka Anitki !!!!!!

PS. Do Busha teÂż juÂż wysÂłaÂłem petycjĂŞ o jej przywrĂłcenie, teraz siĂŞ jeszcze
zastanawiam nad pismem do Putina, przecieÂż to dwa najwaÂżniejsze mocartswa na
Âświecie, oni muszÂą pomĂłc mojej Anitce !!!!

A to jest kamuii1

Paszli mi stond. Ja koham AnitkĂŞ, ona bendzie moja !!!
Michos, oprĂłcz Busha i Putina, trzeba bendzie wyslac petycje do parlamentu
europejskiego !!!

Kamuii ja juÂż wysÂłaÂłem do Busha, Kwacha i Putina ale faktycznie trzeba jeszze
napisaĂŚ do parlamentu europejskiego, a najlepiej do trybunaÂłu w Hadze !!! Niech
oni siĂŞ zajmom co ten TVN wyprawia z mojom Anitkom !!! Anitko- rzuĂŚ TVN,
przyjedŸ do mnie, ja cie bede na rêkach nosiÌ i œniadanie robiÌ do ³ózka !!!
Bêdziemy dniami i nocami le¿eÌ w ³ó¿ku i oglondaÌ wszystkie Fakty z Tobom !!!
I dasz mi siĂŞ przejechaĂŚ swojÂą AlfÂą Romeo !!!

Michos, ja jestem Michos i Anitka zostanie mojÂą zonÂą !!! ObiecaÂła mi to
publicznie w ostatnim wydaniu Faktów, kiedy by³a ubrana w bia³¹ bluzeczkê !!!

Anitko !! Zawsze z Tobom chciaÂłbym byĂŚ przez caÂłe lato, zawsze z Tobom
chciaÂłbym byĂŚ kochaj mnie za to !!!

Aha i alfa teÂż bedzie moja !!!
Na kamuii teÂż swego czasu zaczĂŞÂła siĂŞ nagonka io byÂła coraz to bardziej wulgarnie obraÂżna i mieszana z bÂłotem.
Ale mimo wszystko muszĂŞ broniĂŚ tego forum bo w jednym wÂątku o Anitce zaÂłoÂżonym przez "boss" toczy siĂŞ bardzo kulturalna i merytoryczna dyskuja. Nikt tam nie wyzywa siebie od oszoÂłomĂłw czy innych. SÂą ludzie ktĂłrzy skupili siĂŞ w jedym miejscu a prostaki aby nie byĂŚ gorszymi muszÂą przebiĂŚ swoim ewidentnym brakiem kultury.

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 43&v=2&s=0
Tylko siemiankowska jak zawsze wtrÂąciÂła swoje 3 grosze. :twisted:
A zauwa¿yliœcie, czy Anita ma zawsze taki sam d³ugopis, czy ró¿ne? Czy ka¿dy prezenter ma jakiœ swój w³asny, który nosi przy sobie, czy te¿ d³ugopisy s¹ wspólne?
Anitka tych dÂługopisĂłw to chyba miaÂła kilkaset czy nawet wiĂŞcej. Zawsze jakiÂś inny :!:

W rzeczpospolitej znalazÂłem maÂły fragmencik artykuÂłu bo caÂły jest dostĂŞpny za opÂłatÂą.
... Schymalla, GraÂżyna Torbicka, MaÂłgorzata Domagalik oraz Maciej OrÂłoÂś, ktĂłry w alfie teÂż zyskuje na urodzie. JeÂździ tym samochodem rĂłwnieÂż Anita Werner z TVN, nogi ma dÂługie jak dwie koszykarki, ale siĂŞ mieÂści. Takie byÂłyby dwa sÂłowa o tym, co ...
Nogi rzeczywiÂście Anitka ma dÂługie ale to jest kolejna czĂŞsc jej doskonaÂłoÂści i perfekcji we wszystkim. :D

A ca³oœÌ jest z 18 maja 2004r.
A caÂły artykuÂł jest autorstwa Jerzego Iwaszkiewicza z ktĂłrym miaÂła fotkĂŞ z presa i ktĂłry prowadziÂł "auto moto dwĂłjki"

Jeszcze we "Wprost" w sumie pisano o niej 3 razy tzn.wyminienao jÂą w jednym zdaniu. Ostatni raz niedanwo jak zamieÂścili jej fotkĂŞ malutk Âą z rozdania wiktorĂłw.
PamiĂŞtam, jak niegdyÂś robiÂła to Anita Werner, ktĂłra dzisiaj prowadzi weekendowe "Fakty";
ÂŻadna inna stacja nie wykreowaÂła tylu gwiazd. TVN 24 to juÂż nie tylko twarz Justyny Pochanke, ale takÂże Anity Werner (wczeÂśniej pracowaÂła w Wizji Sport, zagraÂła teÂż w filmie "SÂłodko-gorzki" WÂładysÂława Pasikowskiego),
Ten artykuÂł jest z wrzeÂśnia 2003

Dzisiaj Anitki znĂłw nie ma w poranku :cry: Nie jestem pewien czy dzisiaj bĂŞdzie w faktach bo Anitka nie powiedziaÂła "do zobaczenia jutro o 16.45" :!:
Jak siĂŞ nie pojawi juÂż w tym tygodniu w tvn24 to bĂŞdzie to oznaczaÂło Âże juÂż tam nie pracuje :!: :!: :!: i zostaÂły jej tylko fakty :!:
MoÂże Anitka znĂłw dzisiaj ma wolne :?:
ODPOWIEDZ