Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
PrĂłbowaÂłem wczoraj jakoÂś wczoraj przesÂłaĂŚ na forum ''mĂłj twĂłr'',
ale nie mam jej na serwerze, wiĂŞc kombinowaÂłem jak mogÂłem.
PrzesÂłaÂłem sam sobie mailem (Tobie ÂŁukasz teÂż wyÂślĂŞ), ale
nie wyÂświetliÂły siĂŞ wszystkie elementy, poza tym ruchomym
tekstem ala TVN24, a miaÂło byĂŚ tak:
logo:

ramka:

kolejne odnoÂśniki w menu:

MyÂślaÂłem rĂłwnieÂż nad tym, aby daĂŚ (po uzyskaniu Twojej zgody ÂŁukasz
) link do forum:

i dodatek z lewej strony:

aaaa i jeszcze tÂło:

Ca³oœÌ prezentowa³a siê nie tak Ÿle, szkoda, ¿e mie siê nie uda³o :sad:
ale nie mam jej na serwerze, wiĂŞc kombinowaÂłem jak mogÂłem.
PrzesÂłaÂłem sam sobie mailem (Tobie ÂŁukasz teÂż wyÂślĂŞ), ale
nie wyÂświetliÂły siĂŞ wszystkie elementy, poza tym ruchomym
tekstem ala TVN24, a miaÂło byĂŚ tak:
logo:

ramka:

kolejne odnoÂśniki w menu:

MyÂślaÂłem rĂłwnieÂż nad tym, aby daĂŚ (po uzyskaniu Twojej zgody ÂŁukasz

i dodatek z lewej strony:

aaaa i jeszcze tÂło:

Ca³oœÌ prezentowa³a siê nie tak Ÿle, szkoda, ¿e mie siê nie uda³o :sad:
Ostatnio zmieniony czwartek 20 sty 2005, 12:07 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
oto co myÂślĂŞ na temat wÂątku na gazecie ...
1.Po co niektórym internet ? Debila mo¿na z siebie robiÌ w ró¿nych miejscach...
2.Jak ktoœ nie ma co robiÌ to poprawia czyjeœ b³êdy ortograficzne a , jak nie ma w³asnych przemyœleù to podszywa siê pod inne osoby i wypisuje g³upoty...
Tobie Michos radzĂŞ siĂŞ zalogowac tak jak ja i po sprawie
oczywiÂście napisaÂłam prawie to samo tym debilom... [/quote]
1.Po co niektórym internet ? Debila mo¿na z siebie robiÌ w ró¿nych miejscach...
2.Jak ktoœ nie ma co robiÌ to poprawia czyjeœ b³êdy ortograficzne a , jak nie ma w³asnych przemyœleù to podszywa siê pod inne osoby i wypisuje g³upoty...
Tobie Michos radzĂŞ siĂŞ zalogowac tak jak ja i po sprawie

oczywiÂście napisaÂłam prawie to samo tym debilom... [/quote]
Android <3
-
- Fan Forum
Okay, Ty masz o robieniu stron o wiele wiĂŞksze pojĂŞcie, wiĂŞc czekam z niecierpliwoÂściÂą na TwĂłj - i Kasi - projektÂŁukasz pisze:W przyszÂłym tygodniu przedstawie Wam mĂłj projekt zrobiony z KasiÂą.![]()
![]()
A tak na marginesie, jeszcze tylko zapomniaÂłem dodaĂŚ, Âże na samym wstĂŞpie planowaÂłem daĂŚ intro:

a u doÂłu ekranu pasek z przewijajacym siĂŞ tekstem:
***Nieoficjalna strona o Anicie Werner * Biografia * ArtykuÂły prasowe * Galeria * Forum * NajpeÂłniejszy obraz najwiĂŞkszej nadziei polskiego dziennikarstwa! ***
Jeszcze pytanie, ÂŁukasz poÂświĂŞcasz siĂŞ tak:
- dla nas

- dla Kasi

- dla Anity

- z powodu rywalizacji wÂątkĂłw

- czy z jakiegoÂś innego powodu

Ostatnio zmieniony czwartek 20 sty 2005, 13:33 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Sam sobie Black odpoiwedziaÂłeÂś :-)Black Jack '62 pisze: - z powodu rywalizacji wÂątkĂłw
ÂŁukasz mam pytanie: Czmu tak nabijasz siĂŞ z TVNManiaka

-
- Fan Forum
Kwiatek, o kapsach to Marcin, a nie ja. A dzisiaj szymcio ÂśmiaÂł siĂŞ z jego ostatniego newsa, bo my o tym juÂż na forum pisaliÂśmy miesiÂąc temu, podobnie w samym TVNie o tym od dawna mĂłwiÂą. I dopiero teraz maniak to odkryÂł. Ja siĂŞ nie nabijam. Ja siĂŞ tylko Âśmieje. Bo z kaÂżdym kolejnym dniem coraz bardziej nas to Âśmieszy. A ciekawe co Ci maniak powie na gg za kilka dni, gdy na jego seriĂŞ plagiatĂłw, sam odpowiem plagiatem. Ci, ktĂłrzy majÂą dostĂŞp do strefy zamkniĂŞtej, dobrze wiedzÂą co szykujemy. 
Black, odpowiem Ci póŸniej - muszê to przemyœleÌ.

Black, odpowiem Ci póŸniej - muszê to przemyœleÌ.

-
- Fan Forum
Nie, to jest przegiĂŞcie
WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita 
Ona jest sadystkÂą, Âżeby przy 182 centymetrach wzrostu zakÂładaĂŚ buty na 10-cio centymerowym obcasie

Wczoraj mia³a inne buty, ale wyskoœÌ korka podobna
WyskoczyÂła definitywnie ze sportowych, pÂłaskich bucikĂłw 
Ciekawe co na to Eryk

Ona jest sadystkÂą, Âżeby przy 182 centymetrach wzrostu zakÂładaĂŚ buty na 10-cio centymerowym obcasie

Wczoraj mia³a inne buty, ale wyskoœÌ korka podobna

Ciekawe co na to Eryk

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ale Anitkja dzisiaj w ogĂłle jakaÂś inna jest
Taka oÂżywiona ÂświeÂża i jakiejÂś takiej lekkoÂści nabraÂła.
Dzisiaj to byÂło gdzie 8 cm ale jakbym miaÂł zliczyĂŚ te wszytkie jej buty to by tego wyszo bardzo duÂżo. Raz widziaÂłem nawet jÂą w biaÂłych obcasach.
Cholera ja mierze 180cm a przy tych obcasach to tylko doktporek moÂże siĂŞ rĂłwmnaĂŚ. Ale eryk w koĂącu ma chyba ze 170cm.
No wÂłaÂśnie co na to Eryk
A widziaÂłem teÂż, Âże Anitka musiaÂła mieĂŚ chyba dzisiaj spĂłdniczkĂŞ do kolan lub trochĂŞ poza bo widziaÂłem jÂą w jasnych rajstopach
Nagrywam sobie te wszytkie fakty i jak kupiĂŞ sobie karte tv to to wszytko pozgrywam na kompa. JakoÂśc jest bardzo dobra bo nagrywam z cyfry.
No to teraz musimy dokÂładnie obserwowaĂŚ obuwie Anitki.
A tak mĂłwiÂąc szczrze to z Anitki naprawdĂŞ jest niezÂła modelka bo czujĂŞ, Âże ubiera siĂŞ niesamowicie.

Taka oÂżywiona ÂświeÂża i jakiejÂś takiej lekkoÂści nabraÂła.
WidziaÂłem zawsze obserwuje buciki Anitki i powiem szczerze Âże zawsze patrze na to z ogromnÂą ciekawoÂściÂą. Anitka w ogĂłle ostatmnio z obcasem trochĂŞ przesadzaNie, to jest przegiĂŞcie WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita

Cholera ja mierze 180cm a przy tych obcasach to tylko doktporek moÂże siĂŞ rĂłwmnaĂŚ. Ale eryk w koĂącu ma chyba ze 170cm.
No wÂłaÂśnie co na to Eryk

A widziaÂłem teÂż, Âże Anitka musiaÂła mieĂŚ chyba dzisiaj spĂłdniczkĂŞ do kolan lub trochĂŞ poza bo widziaÂłem jÂą w jasnych rajstopach

Nagrywam sobie te wszytkie fakty i jak kupiĂŞ sobie karte tv to to wszytko pozgrywam na kompa. JakoÂśc jest bardzo dobra bo nagrywam z cyfry.
No to teraz musimy dokÂładnie obserwowaĂŚ obuwie Anitki.

A tak mĂłwiÂąc szczrze to z Anitki naprawdĂŞ jest niezÂła modelka bo czujĂŞ, Âże ubiera siĂŞ niesamowicie.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wszystkiego nie nagrywam. Mam jednÂą kasetĂŞ 240min gdzie sÂą fakty o 19 z AnitkÂą ponagrywane i jeszcze na kilku po 2-3 faktĂłw. Mam jednÂą kasetĂŞ do porankĂłw ktĂłre nagrywam bo czĂŞsto nie mogĂŞ ich oglÂądaĂŚ.Tak siĂŞ zastanawiam, nagrywacie i nagrywacie to ile wy tych nagranych kaset macie?
Teraz zdajke siê, ¿e Anitka ju¿ mo¿e nie prowadziÌ poranków wiêc mam na szczêœcie du¿¹ czêœÌ ostatniego poranka.
Ciekawe czy jutro bĂŞdzie w faktach

Jak jÂą wyrzucili z porankĂłw to zostajÂą nam tylko fakty o 16.45

Czy praca 3 razy w tygodniu to jest dla niej szczyt

MiaÂła nowÂą marynarkĂŞ i bluzkĂŞdzisiaj Anitka jest w popoÂłudniowych i wyglÂąda Âślicznie

[/quote]A mi siĂŞ wydawaÂło, Âże lepsze byÂłyby niebiesko-ciemne barwy. I moÂże bardziej nowoczesne, do tego drobne elementy flasha. PamiĂŞtajcie teÂż, Âże nie moÂżna wszystkiego robiĂŚ graficznie, bo to siĂŞ bĂŞdzie dÂługo ÂładowaÂło... W przyszÂłym tygodniu przedstawie Wam mĂłj projekt zrobiony z KasiÂą.
Ale buciki byÂły Âśliczne
Jestem podobnego zdania i ta strona musi byĂŚ zajebista i wyjÂątkowa. Musi zaskakiwac swojÂą orginalnoÂściÂą i pomysÂłowoÂściÂą.
Trzeba teÂż zrobiĂŚ dobrÂą reklamĂŞ i moÂże w przyszÂłoÂści rozmiarami bĂŞdzie podobna do tvn.tivi.pl![]()
![]()
lub przynajmiej w poÂłowie.
WidzieliÂście jakie dzisiaj buty miaÂła Anita

Dlaczego Anitka ktĂłra jest tak rzadko nie mogÂła teraz przysÂłuchiwaĂŚ siĂŞ zaprzysiĂŞÂżeniu Busha i potem rozmawiaĂŚ z amerykanistÂą

Tylko caÂły czas "non stop" jest ta cholerna a*utomatka(oczywiÂście niestety moÂżna siĂŞ domyÂśleĂŚ dlaczego

Ta jĂŞdrzejowska jest od poniedziaÂłku(ostatmni raz byÂła w piÂątek) i w przeciwieĂąstwie do Anitki pracuje chyba ponad 10h dziennie

Co by nie mĂłwiĂŚ teraz na niÂą to moÂżna powiedzieĂŚ, Âże pracuje naÂłogowo a Anitka caÂły czas odpoczywa.

Pati w tym tyg tylko 3 razy FAKTY. Pewnie dostanie weekend w TVN24.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl