michal pisze:Tak robiÂł teÂż, ale dopiero po kilku miesiÂącach emisji, sam Hubert w Milionerach, mimo Âże program byÂł nagrywany sporo tygodni wczeÂśniej i wszystko siĂŞ mogÂło przecieÂż zmieniĂŚ. Potem wycinali to w popoÂłudniowych i wakacyjnych powtĂłrkach.
Dok³adnie. Hubert mia³ to oczywiœcie napisane na prompterze (by³em kiedyœ na nagraniu ), czasem mówi³ np. "za chwilê w TVN Wielki Brat". Tak by³o, ale ju¿ nie w ostatniej edycji "Milionerów" - nie wiem dlaczego. Szkoda, bo to by³o ca³kiem fajne, tak samo jak po pewnym czasie Hubert przesta³ ju¿ mówiÌ na pocz¹tku programu jak siê nazywa, potem przesta³ nawet podawaÌ numer do "Milionerów". Swoj¹ drog¹, pamiêtacie to "zero siedddemset i szeœÌ ósemek..."? To by³o fenomenalne.
KRYMINALNI jest bardzo dobrze zrobionym serialem
Podobny trochĂŞ do W11 WydziaÂł Âśledczy
ale wolĂŞ Kryminalnych
ogl¹dn¹³em jak dot¹d wszystkie odcinki
szkoda, ze tylko raz w tygodniu leci - w soboty
no ale za to duÂże emocje towarzyszÂą przy oglÂądaniu
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ja niestety przegapiÂłem ze 2 odcinki, kiepska jest ta pora emisji, sobotni wieczĂłr to raczej czas na wyjÂście a nie siedzenie przed tv, lepiej by dali Kryminalnych w Âśrodku tygodnia o 20, ale serial jest sooper, w11 z resztÂą teÂż
Kryminalni lec¹ w sobotê i niedzielê[powtórka] o tej samej porze - czasami nie uda mi sie ogl¹dn¹Ì w sobotê to powtarzaj¹ o tej samej porze w niedziele
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Jestem zdruzgotana i za³amana:!: Przed chwil¹ skoùczyli siê "Kryminalni" i uœmiercili Zawadê! To wstrz¹saj¹ce! Nie spodziewa³am siê takiego rozwoju wypadków. To œwietny film i obawiam sie, ze na tym mo¿e siê skoùczyÌ. Chyba, ¿e w kolejnej serii bêd¹ go reanimowaÌ i prze¿yje. Ja chcê nadal ogl¹daÌ ten genialny film i to z ca³¹ trójk¹ policjantów, a przede wszystkim z Zawad¹!!!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
nie spodziewaÂłem sie tego. To jest genialny serial- szczegolnie II seria (i te ostatnie odcinki). Zreszta nic dziwnego - firma MTL mowi sama za siebie :-). A dzis odcinek byÂł wspaniaÂły - widaĂŚ, ze ktos sie nauczyl krecic kryminalny serial w Polsce!
PS. Czy wy tez sadzice, ze najlepsze telenowele to seriale kryminalne?
Kamil musisz to zobaczyÌ i wszyscy którzy dziœ nie ogl¹dali to by³o .. œwietnie NAJLEPSZY ODCINEK z c¹³ej serii !! a nawet dwóch CZY¯BY TO BY£ KONIEC ?? ?? mam nadzieje ¿e nie !!
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
MoÂże. Oby Ale jak na rzie jestem zrozpaczona! Bo "Kryminalni" naprawdĂŞ sÂą NAJLEPSZYM serialem, jaki kiedykolwiek widziaÂłam (no moÂże na rĂłwni z MjM - ktĂłrego po prostu kocham)
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)