Nie jestem zwolennikiem kopiowania postow/zdjec z innych portali spolecznosciowych w tym przypadku Instagram i dodawania na forach itd. Jezeli ktos ma zgode na kopiowanie materialow to ok ale jezeli nie to nie mozna tego robic. Bo byc moze osoba, o ktorej piszemy zwyczajnie tego nie chce. Szanujmy prywatnosc innych. Tak jak jest zakaz pisania o nogach i kolorach rajstop prezenterek tak moze warto przestac kopiowac materialy z innych portali. Tak mi sie wydaje. Ja np nie chcialbym aby bez mojej wiedzy ktos, gdzies przeklejal moje foty. Taka moja maly dygresja. Pozdr. ☺
ukrytaprawda pisze: piątek 14 cze 2019, 12:07
Nie jestem zwolennikiem kopiowania postow/zdjec z innych portali spolecznosciowych w tym przypadku Instagram i dodawania na forach itd. Jezeli ktos ma zgode na kopiowanie materialow to ok ale jezeli nie to nie mozna tego robic. Bo byc moze osoba, o ktorej piszemy zwyczajnie tego nie chce. Szanujmy prywatnosc innych. Tak jak jest zakaz pisania o nogach i kolorach rajstop prezenterek tak moze warto przestac kopiowac materialy z innych portali. Tak mi sie wydaje. Ja np nie chcialbym aby bez mojej wiedzy ktos, gdzies przeklejal moje foty. Taka moja maly dygresja. Pozdr. ☺
Przepraszam, że to napiszę, ale kurw... masz rację! "chapeau bas"
Szanujmy prywatność innych, nie kopiujmy tego co jest już dostępne w sieci.
Okey wiem, że łamie regulamin, ale kurwa gdzie Wy Admini, Moderatorzy jesteście?!
@epsztajnek, @nouze, "Brakuje mi waszych rozmów na "poziomie"
ukrytaprawda pisze: piątek 14 cze 2019, 12:07
Przepraszam, że to napiszę, ale kurw... masz rację! "chapeau bas"
Szanujmy prywatność innych, nie kopiujmy tego co jest już dostępne w sieci.
Okey wiem, że łamie regulamin, ale kurwa gdzie Wy Admini, Moderatorzy jesteście?!
@epsztajnek, @nouze, "Brakuje mi waszych rozmów na "poziomie"
Popieram w całej rozciągłości. Po co kopiować fotki z portali społecznościowych?
Niektórzy nie znają znaczenia słowa "prywatność"....
BTW -Nie wiecie co sie stało z Wojtkiem o 1000 nickow?
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź