Moderator: Łukasz
Nie chcę wywoływać kolejnej burzliwej dyskusji (nawiązuje do postu kolegi Wojtka), tylko podzielić się takim oto spostrzeżeniem, że @WojtekPL mógł trafić ze swoimi domysłami. Może zrobił ktoś screeny z wczorajszej relacji Olgi (przeprowadzała rozmowę z małżeństwem, które podróżuje z osiołkami z Francji do Polski). Z szerszych ujęć wyglądało tak, że to mogą być - niestetyWojtekPL pisze: niedziela 30 cze 2019, 09:51 Szczerze mówiąc, przez pewien czas myślałem że Olga może jest w ciąży skoro tak długo jej nie było na antenie. Ale dobrze że wróciła![]()
Panowie, nie róbcie z tego forum jakiegoś "Pudelka?" czy innych pomponików...Mr _X_ pisze: środa 24 lip 2019, 11:24Nie chcę wywoływać kolejnej burzliwej dyskusji (nawiązuje do postu kolegi Wojtka), tylko podzielić się takim oto spostrzeżeniem, że @WojtekPL mógł trafić ze swoimi domysłami. Może zrobił ktoś screeny z wczorajszej relacji Olgi (przeprowadzała rozmowę z małżeństwem, które podróżuje z osiołkami z Francji do Polski). Z szerszych ujęć wyglądało tak, że to mogą być - niestetyWojtekPL pisze: niedziela 30 cze 2019, 09:51 Szczerze mówiąc, przez pewien czas myślałem że Olga może jest w ciąży skoro tak długo jej nie było na antenie. Ale dobrze że wróciła![]()
- ostatnie relacje ślicznej Pani reporter przed dłuuugim urlopem. Oczywiście to tylko moje obserwacje, może ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 15 gości