Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Mówi¹c o Polsacie mia³em na myœli Lisa, Skowroùskiego, program pt "O naszych dzieciach póŸn¹ noca" (mówi¹ tam o pedofilach, wychowaniu etc - powa¿ne, czasami puszczaj¹ nam to na psychologii), oraz ich Raporty specjalne.
Chyba wola³bym s³uchaÌ wielebnego Rydzyka ni¿ ogl¹daÌ wiêkszoœÌ propozycji TVNu. Przynajmniej mo¿na poœmiaÌ siê do ³ez z jego hase³.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

ArO pisze: Wieczorynke oglÂąda elektorat Samoobrony :?: Totalne przegiĂŞcie i gÂłupota.
Ju¿ polityki do tego nie mieszajmy, ale wiêksza ogl¹dalnoœÌ Wieczorynki na "prowincji" ma sens, przecie¿ tam ma³o kto ma satelitê albo kablówkê i dzieci, inaczej ni¿ w duzych miastach, nie maj¹ dostêpu do kana³ów gdzie nonstop mo¿na ogl¹daÌ kreskówki, dlatego Wieczorynka jest tam obowi¹zkow¹ pozycj¹, a Fakty w tym czasie przegrywaj¹ :arrow:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Ale z kolei wydaje mi sie, ze na wsi tak duÂżo dzieciakĂłw nie ma. Przy tym niÂżu demograficznym :?: No chyba, Âże faktycznie te wsie majÂą po 99 tysiĂŞcy mieszkaĂącĂłw bo dalej nie wiemy co oznacza wieÂś w tych badaniach.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Arrow s¹dzê, ¿e nie mo¿na porównywaÌ Wieczorynki z kana³ami typu Cartoon Network czy dawny Fox Kids. Oczywiscie wiêkszoœÌ rodziców nie zdaje sobie z tego sprawy, ¿e puszczane tam filmy animowane s¹ zazwyczaj z³e, Ÿle wp³ywaj¹ na rozwój etc. Wiem, wiem pewnie s¹dzicie, ¿e mówiê jak jakaœ dewotka etc. Ale jednak mam racje. S¹dzê, ¿e dzieci poni¿ej 10 lat w ogóle nie powinny ogl¹daÌ stacji z bajkami przez ca³a dobê.
W porĂłwnaniu z wieszoÂściÂą bajek wieczorynka to cudo, ktĂłre trzeba chroniĂŚ - piĂŞkna polszczyzna, odpwiedna akcja etc.
Owszem jest jeszcze Mini Mini i Fox Kids Play, ale nawet w UPC ich nie ma, a w Cyfrze dostĂŞne sÂą chyba w droÂższych pakietach.
Ostatnio zmieniony sobota 29 sty 2005, 18:07 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

jak nie ma duÂżo dzieci? przecieÂż to wieÂś zawsze przodowaÂła w dzidzinie prokreacji i to na wsi jest najwiĂŞcej wielodzietnych rodzin :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Faustusie, z ka¿dym dniem masz coraz bardziej prymitywne argumenty. Przed chwil¹ podwa¿y³eœ wiarygodnoœÌ ostatnich badaù AGB i badaù OBOPu. A za wzór poda³eœ swoj¹ w³asnê opinie na temat programów. Ja ogl¹dam TVN i wiem, ¿e licz¹ siê tylko FAKTY ( :D :D :D ), a FAKTY s¹ takie, ze i AGB i OBOP nieustannie twierdz¹, ¿e Wiadomoœci TVP ogl¹daj¹ ludzie mieszkajacy na wsi, rolnicy, emeryci, komuniœci. Faktów nie podwa¿ysz w³asn¹ opini¹ i to faktów podawanych przez dwa najwiêksze oœrodki badawcze w tym kraju. Mo¿e przy nastepnych wyborach bêdzie tak, ¿e dla TVP pracowaÌ bêdzie OBOP, dla TVN AGB, a dla Polsatu, doktorfaustus, który wie wszystko najlepiej, jest w stanie podwa¿yÌ wszystkie dowody na rzecz w³asnych z³udzeù.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

£ukaszu wyra¿nie napisa³em, ze pogrubionym kolorem zaznaczone s¹ programy, które zainteresuj¹ widzów miast. Reszta to ju¿ zwyk³e nic. Chyba mi nie powiesz, ¿e po³owa studentów czeka na Ewê Drzyzgê lub Telegrê, a druga po³owa z wielkim podnieceniem w ka¿dy weekend œledzi program Si³¹cze. Równie¿ wyraŸnie napisa³em, ¿e s¹ to moje subiektywne pogl¹dy.

WidzĂŞ, Âże widocznie masz kÂłopot ze zrozumieniem czytanego tekstu, ewentualnie wybierasz sobie z niego tylko to, co Ci pasuje. Te same badania na ktore tak czĂŞsto siĂŞ powoÂłujsze mĂłwiÂą. ze blisko poÂłowa widzĂłw Wiadomosci ma wyÂższe wyksztaÂłcenie.

Wybacz, ale zÂłudzenia to chyba twopja mocna strona. Ja ich nie posiadam.

PS widzê równie¿, ¿e noe odró¿niasz ludzi o lewicowcyh pogl¹dach od komunistów. Podobno zdajesz maturê z WOSu wiec radzê zacznij dostrzegaÌ ró¿nice.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

A skÂąd Ty jesteÂś taki mÂądry, Âże wiesz na co czeka kilkadziesiÂąt milionĂłw ludzi? To wcale nie jest tak jak mĂłwisz, Âże tylko Fakty i NO bo inaczej nie byÂłoby tych wynikĂłw, Âże TVN to telewizja typowo wielkomiejska. A wyniki sÂą. MoÂże tak bardziej w okolicach prime time'u zobaczmy:
16:45 Fakty
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga!
20:10 NajsÂłabsze ogniwo
21:00 Na WspĂłlnej
21:30 Dowody zbrodni
22:30 Granice
I tu wszystko od gĂłry do doÂłu jest dla widzĂłw z miast. Ale nie, Ty wiesz lepiej, a badanie OBOPu i AGB sÂą gĂłwno warte, bo Faustus tak mĂłwi.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

rozwĂłj etc. Wiem, wiem pewnie sÂądzicie, Âże mĂłwiĂŞ jak jakaÂś dewotka etc.
Ja tak nie uwaÂżam... popieram w 100 % cartoon network nie jest dla dzieci...
Dla dzieci nadaje siĂŞ wieczorynka :)
a jeszcze co do tego programu o dzieciach na polsacie to prowadzi go Jolanta Krysowata z Rdaia WrocÂław... to naprawde dobry program
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukaszu bardzo szybko tracisz panowanie nad sobÂą.
Powtarzam jeszcze raz - to byÂł mĂłj subiektywny przeglÂąd i mam do niego peÂłne prawo. Nie oglÂądam Âżadnego z seriali (takÂże w TVP i Polsacie - kaÂżdy z nich jest poniÂżej mojej normy). Podobnie sytuacja wyglÂąda z wymuszonymi telenowelami dokumentalnymi, ktĂłre tutaj umieÂściÂłeÂś. Jeszcze z nikim o nich nie rozmawiaÂłem - czĂŞÂściej sÂłyszĂŞ rozmowy o durnowatych serialach, niÂż o ktĂłrejkolwiek telenoweli dokumentalnej TVNu. ÂŻÂądna z nich zresztÂą nie cieszy siĂŞ takim powodzeniem jak np Serce z wĂŞgla czy Ballada o erotycznym zabarwieniu. To nie sÂą filmy o ktĂłrych mĂłwi caÂła Polska.
A moÂże wymienisz coÂś nadawanego przed 19.00?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

W11 WydziaÂł ÂŚledczy, Rozmowy w toku :twisted: To rĂłwnieÂż sÂą popularne programy.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Marcinie aleÂż nie przeczĂŞ, zwracam jednak uwagĂŞ na ich poziom.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

zwracam jednak uwagĂŞ na ich poziom
ZwróÌ :?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

O W11 pisaÂłem stornĂŞ wczĂŞsniej. Nie wiem skÂąd biorÂą "aktorĂłw" i w jaki sposĂłb przygotowujÂą nagrania, ale wygÂłaszane przez nich partie tekstu brzmiÂą jak na konkursie recytatorskim w podstawĂłwce. Zero naturalnoÂści.

Drzyzga juÂż blisko piĂŞĂŚ lat siedzi w RwT i najwyÂższy czas, Âżeby skĂłnczyÂła. MĂłze powinna poszukaĂŚ sobie innego programu? Wszak ile jeszcze moÂżna? To juz jest nudne i zimne jak odgrzewany kotlet.
JeÂżeli dobrze poszukasz na forum, to znajdziesz teamt mojego autorstwa poÂświĂŞcony E. D. (Nie chce mi siĂŞ powtarzaĂŚ - zapraszam do lektury postu nr.1 w tamtejszym temacie).
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Nie zmienia to faktu, ¿e te programy s¹ doœÌ chêtnie ogl¹dane, a Ewa Drzyzga dosta³a nie dawno Telekamerê :twisted:
ODPOWIEDZ