MATERIAŁ SPECJALNY
Małgosia dyżurowała w naszym sztabie, który był największy w Poznaniu. Rozmawiała z przedstawicielami, pokazywała ich pracę - od przekazywania pakietów wolontariuszom, po przeliczanie puszek i pokazywanie rosnącego stanu zebranych pieniędzy. Miałem okazję z Nią porozmawiać i bardzo Jej dziękuje za poświęcony mi czas. Była jedną z osób, która pogratulowała mi dobrego wyniku zbiórki. Oczywiście przekazałem pozdrowienia w imieniu naszego forum.
Mam też ważną informację i możecie ją potraktować jako oficjalną: Małgosia jest już warszawską reporterką, a w Poznaniu zagościła jedynie okazyjnie z powodu finału WOŚP. Życzyłem Jej sukcesów w pracy w stolicy, by godnie reprezentowała nasze miasto
Maciek_POZ pisze: niedziela 12 sty 2020, 23:36Mam też ważną informację i możecie ją potraktować jako oficjalną: Małgosia jest już warszawską reporterką, a w Poznaniu zagościła jedynie okazyjnie z powodu finału WOŚP. Życzyłem Jej sukcesów w pracy w stolicy, by godnie reprezentowała nasze miasto
To chyba w miejsce Siekluckiej, która długo już nie jest reporterką, czy też Kasi Gozdawa-Litwińskiej, również nieobecnej od dłuższego czasu.