Ja się stęskniłem za panią Kasią jaka ona jest śliczna i urocza przyciąga wzrok dzisiaj jak oglądałem Dzień Dobry Tvn była przez chwilę i mordka się cieszy od razu gdy ją widzę
Minął prawie tydzień, a ja liczę na to, że stęskniliście się za Kasią
Dziś mówiła m.in. o dyskusji w Parlamencie Europejskim o praworządności w Polsce i w Senacie o ustawie kagańcowej, o polskich problemach z dekarbonizacją, zmianach w Rosji na stanowisku szefa rządu i tajemniczym wirusie w Chinach.
15/01/2020, Serwis informacyjny / "Polska i Świat" (screeny/streaming)
Za nami kolejny wieczór z Kasią , która mówiła m.in. o echach wczorajszej burzliwej dyskusji dot. praworządności w Parlamencie Europejskim, o odwołaniu posłanki Magdaleny Biejat (Lewica) z funkcji przewodniczącej sejmowej komisji rodziny, o podwójnej pensji byłego marszałka Senatu i związanych z tym wątpliwościami, nawet natury prawnej. Oprócz polityki było też o trudnościach zagranicznych lekarzy z nostryfikacją (uznaniem ich dyplomów) w Polsce, o najwyższym od wielu lat poziomie inflacji i trudnej, choć ważnej dla środowiska, sztuce sortowania odpadów, w której pomagają nawet aplikacje mobilne.
Choć jestem w swoistej delegacji to składam Kasi serdecznie życzenia, sukcesów w pracy i powodzenia, by nie brakowalo Jej uśmiechu na twarzy, niech spełni sie to o czym marzy.
Coś czułem, że to ostatnie zdjęcie się Wam spodoba. Dziś może bez takiego przytupu, ale screeny z Kasią zawsze dobre, prawda
I oczywiście dziękuję za życzenia