WiĂŞc na poczÂątek musze powiedziĂŚ ze z lekka siĂŞ zdenerwowaÂłam jak siĂŞ okazaÂło Âże 1/2 h drogi ode mnie szusowaÂł na nartach Kamil Krzysiu

i Jarek Kret... a ja nic nie wiedziaÂłam

powiedziaÂła mi wczoraj koleÂżanka ktĂłra razem z nimi obsÂługiwaÂła te zawody i caÂły czas byÂła z ekipÂą telewizyjnÂą.
A wiĂŞc miaÂła okazjĂŞ poznaĂŚ wszystkich dziennikarzy.

PowiedziaÂła ze najbardziej interesujÂący z caÂłej ekipy byÂł Jarek Kret, do pogadania i sympatyczny byÂł teÂż Kamil a reszte okreÂśliÂła jako bandĂŞ snobĂłw, i ludzi raczej maÂło sympatycznych...
A teraz co do moich wÂłasnych spostrzeÂżeĂą w tivi

To oczywiœcie jak tylko zobaczy³am ze to Tvp 1 i Radiowa 3 to pomyœ³ama "WYSOCKA"

i niestety siĂŞ nie pomyliÂłam....
OczywiÂście oprĂłcz rewelacyjnego jarka Kreta

który sypa³ ¿artami i robi³ ró¿ne zwariowane rzeczy... promowana by³a prezenterka profesjonalna inaczej... :?
Nie wiem czy ona jest tak ÂświetnÂą aktorkÂą czy udawaÂła Âże nie umie jeÂździĂŚ niemniej jednak wystĂŞpowaÂła w roli osoby uczÂącej....Niezwykle prystojny trener (musze kumpelĂŞ zapytaĂŚ kto to

) chyba uczÂący dzieci potraktowaÂł Dode jak osobĂŞ specjalnej troski
-A teraz Dorotko zjerzdÂżamy
-bieÂżemy kijeczki i odpychamy siĂŞ bioderkami....
GÂłoÂśno i wyraÂźnie aby Dorotka zrozumiaÂła

Pod koniec juÂż nawet rzeczywiÂście zjerÂżdÂżaÂła....Musze przyznac Âże pierwszy raz zrobiÂła na mnie nawet sympatyczne wraÂżenie

iNa poczÂątku oczywisice siĂŞ wkurzyÂłam ze znowu jÂą tam wcisnĂŞli ale w soomie nawet to dobrze. Bo po pierwsze fajnie wypadaÂła caÂłkiem sypatycznie, a po 2 gie dziĂŞki temu ze Kamil ,Dorota i Krzysiu byli w Sczyrku WaramoÂści prowadziÂła Garyluk

Ca³a impreza ogólnie z lekka bez sensu bo górka z której zjer¿d¿ali raczej do stromych nie nalezy... tzn tak by³a skadowana bo tak naprawdê wzniesienie jest doœÌ strome....jednak wtivi nie wygl¹da³o to jkoœ porywaj¹co.Ale ca³kiem sympatycznie i fajna okazja do zebrania autografów... oczywiœcie TVP nie pozwoli³o siê wypowiedzieÌ Kamilowi ca³y czas promuj¹c jego nowych kolegów... :? Porz¹dek musi byÌ...