A wiĂŞc jak z tym abonamentem pÂłaciĂŚ czy nie pÂłaciĂŚ ???
Ja jestem za "nie" i sama nie mam zamiaru pÂłaciĂŚ, jak juÂż mĂłwiÂłam uwaÂżam ze TVP nie wywiÂązuje siĂŞ ze swojej misji wiĂŞc i ja nie muszĂŞ...
Nie podoba mi siĂŞ fakt Âże ciĂŞÂżko zarobione prze polakĂłw pieniÂądze sÂą trwonione na gwiazorskie kontrakty w wiĂŞkszosci dla debili i pozerĂłw... takich jak Kammel Âładnych metroseksualnych chÂłopcĂłw ktĂłrzy myÂślÂą ze sa asami... zamiast na programy kulturalne. TVP zamiast telewizji edukacyjnej (jak to drzewiej bywaÂło) zapodaje odpowiednik TVN-owskiego "Ciao Debil" czyli Telepeerele ... poza tym jaies reality show siĂŞ nam szykuje.
Dowodem na to ze TVP schodzi i dalej ma zamiar schodziĂŚ na psy jest teÂż to Âże tworzÂą specjalny kanaÂł "kultura". Po jakÂą cholerĂŞ ? CzyÂżby doszli do wniosku Âże na 1 i 2 nie ma miejsca na kulturĂŞ ? A no tak zapomniaÂła lepiej czas zapeÂłniĂŚ MÂłynarskÂą i "Moda na hajs"... :?
Dla dzieici teÂż nie ma nic poÂżytecznego.Zniszczyli Ziarno, zamienili 5,10,15 w teleturniej i teÂż zniszczyli, za to zapodajÂą kurs angielskiego dla rĂłwnych sobie debili czyli Lippy and Messy

No i kolejny pomysÂł czyli kanaÂł tematyczny , religijny.... pytam jakim prawem ? Ja jestem katoliczka ale to nie paĂąstwo wyznaniowe i inni ludzie teÂż tu mieszkajÂą dlaczego ktoÂś ma pÂłaciĂŚ za tego typu telewizjĂŞ jeÂśli nie jest katolikiem ?
To tak jak by nam kazali pÂłaciĂŚ za telewizjĂŞ dla muzuÂłmanĂłw w ktĂłrej caÂły czas leciaÂły by nawoÂływania do modlitwy... przecieÂż to ta sama nieuczciwa praktykÂą ktĂłrÂą stosuje Rydzykowa propaganda wprowadzajÂąc telewizjĂŞ Trwam do kablĂłwek...
No i oczywiÂście nie zapominamy o pensyjkach dla szefĂłw czyli Warakomskie i ska...
Ale nie ma siê dziwiÌ ¿e zarz¹d idzie w t¹ strone w koùcu wybory wygra prawica... wiêc musza siê nachapaÌ bo czeœÌ sk³adu bêdzie na innych znajomych wymieniona a poza tym trzeba mieÌ odpowiedni¹ opcjê przecie¿...No ale jak do rz¹du wejdzie partia demokratyczna to przecie¿ Frasyniuk zamknie radyjko Rydzyka wiêc jak to pogodziÌ hmm ?