To nic nie dało. Robiłem w trybie incognito. Player ma jakaś awarię strony. Dziwna sprawa. Nigdy takiego czegoś nie było.Klaus pisze: piątek 24 lis 2023, 19:24 To może usuń ciasteczka albo historię przeglądania. Inaczej nie jestem w stanie pomóc.
Małgorzata Prokopiuk
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Małgorzata Prokopiuk
Zdaje się, że to faktycznie jakaś aktualizacja zabezpieczeń serwisów streamingowych - nie działa ani screenshotowanie, ani nagrywanie (w moim przypadku OBS-em), nagrywa się jedynie czarny ekran. Nie wydaje mi się by to była jakaś awaria. Są dwie opcje:Hubert-2020 pisze: piątek 24 lis 2023, 20:12To nic nie dało. Robiłem w trybie incognito. Player ma jakaś awarię strony. Dziwna sprawa. Nigdy takiego czegoś nie było.Klaus pisze: piątek 24 lis 2023, 19:24 To może usuń ciasteczka albo historię przeglądania. Inaczej nie jestem w stanie pomóc.
- zmieniono zabezpieczenia DRM serwisów streamingowych (bardziej prawdopodobne)
- coś się zmieniło w przeglądarkach (mniej prawdopodobne)
Efekt jest ten sam we wszystkich serwisach do których mam dostęp (player, PolsatBoxGo, TVN24GO, CanalPlus Online).
Pozostaje czekać czy coś się zmieni. Na ten moment u mnie też ogranicza do minimum możliwość nagrywania czegokolwiek, bo mogę co prawda nagrywać na dekoder, ale już zgranie, obróbka i wrzucenie zajmuje dużo więcej czasu, którego ostatnio mi notorycznie brakuje niestety.
Jeśli komuś działa nagrywanie, to niech się podzieli informacją na czym nagrywa, z jakiej przeglądarki, systemu, oprogramowania korzysta.
Dodam jeszcze, że jeśli coś się zmieniło, to musiało to nastąpić wczoraj popołudniu - w nocy, bo wczorajszego poranka wszystko działało normalnie.
U mnie niestety też jest tak samo, robię screeny via Player i widocznie jakaś większa awaria, więc na razie wrzucę tylko to co mam w swojej screenowej zamrażarce.
-
- Początkujący
Photoscape też nic nie daje, na Firefoxie i na Chrome to samo. No trudno.
Możliwe, że znalazłem rozwiązanie problemu jeśli chodzi o nagrywanie. Na razie testuje, żeby nikogo w błąd nie wprowadzić.
Niestety wygląda na to, że nie wpływa to na brak możliwości robienia screenów.
Gdy będę pewny co i jak to opisze w tym wątku viewtopic.php?t=6989
Dobre wieści w powyższym wątkuMastrokan pisze: sobota 25 lis 2023, 19:51 Możliwe, że znalazłem rozwiązanie problemu jeśli chodzi o nagrywanie. Na razie testuje, żeby nikogo w błąd nie wprowadzić.

-
- Początkujący
Super ujęcia pięknej Małgosi. Czy można prosić video z tego dnia

-
- Początkujący
Ja mam za wolny internet na przesyłanie filmów w 1080 px
Nie obiecuje na 100%, ale spróbuje na jutro ogarnąćdasiek pisze: środa 29 lis 2023, 08:19Super ujęcia pięknej Małgosi. Czy można prosić video z tego dniaDziękuję
![]()
Wielkie DziękiMastrokan pisze: czwartek 30 lis 2023, 17:43 Małgosia w Expressie TTV - 23.11.2023
https://youtu.be/PpP5YfJz1mg
![]()

Fajna sprawa, jak zawsze powtórzę dobra praca