Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Nie tylko nie ma Âżadnych newsĂłw, ale takÂże Anity w Faktach popoÂłudniowych brak. Redo zapraszaÂła na jutro w swiom imieniu. A wiĂŞc Anity nie bĂŞdzie.
Czy ktoÂś wie, czy byÂła dziÂśw Poranku
Bo zdaje siĂŞ, Âże w poniedziaÂłem Porada powiedziaÂł Zubilewiczowi, Âże bĂŞdzie miaÂł w ÂśrodĂŞ dyÂżur. Ja przeÂżyÂłem strasznÂą tragediĂŞ :sad:.
No wiĂŞc byÂła dziÂśw Poranku, czy nie
Czy ktoÂś wie, czy byÂła dziÂśw Poranku

No wiĂŞc byÂła dziÂśw Poranku, czy nie

Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 14:24 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
He he - ''naciskaÂłem'' goÂścia do tego stopnia, Âże oddaÂł mi go juÂż dziÂś i to wczeÂśnie rano! Ale nie cieszĂŞ siĂŞ wcale, bo niewiadomo, kiedy znowu sprzĂŞt mi padnie, nie cieszĂŞ siĂŞ bo w Poranku byÂł Porada, w dodatku zapowiedziaÂł siĂŞ na jutro.yotomasz pisze:Serwisy lubiÂą oddawaĂŚ sprzĂŞt Âśrednio po miesiÂącu ...
Teraz ju¿ wiadomo dlaczego w zesz³ym tygodniu Anita prowadzi³a dwa razy Poranek - musia³a odrobiÌ wczorajsz¹ nieobecnoœÌ. No i wszystko wskazuje na to, ¿e ma urlop (oby to nie by³a choroba, np. grypa!).
A popoÂłudniowe

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
Od kiedy to naszej Anity ni widu, ni sÂłychu
Chyba od piÂątku 11 marca. A dziÂś jest 21 marca
Czy oby nie zbyt dÂługi ten urlop
MiaÂłem dziÂś nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w Poranku: klapa! byÂł Porada. MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w faktach: klapa! byÂła Redo!
Co najgorsze, Âżadne znaki na niebie i ziemi, nie wskazujÂą na to, Âże Anita w najbliÂżym czasie pojawi siĂŞ na wizji. ZarĂłwno Porada w Poranku, jak i Redo w popoÂłudniowych zapowiedzieli siĂŞ na jutro

Nachodzi mnie dziwne i smutne przeÂświadczenie, Âże niedÂługo zabraknie nam zapasĂłw nadziei na to, Âże Anita kiedykolwiek pojawi siĂŞ na wizji :sad:

MiaÂłem dziÂś nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w Poranku: klapa! byÂł Porada. MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże Anita pojawi siĂŞ w faktach: klapa! byÂła Redo!
Co najgorsze, Âżadne znaki na niebie i ziemi, nie wskazujÂą na to, Âże Anita w najbliÂżym czasie pojawi siĂŞ na wizji. ZarĂłwno Porada w Poranku, jak i Redo w popoÂłudniowych zapowiedzieli siĂŞ na jutro

Nachodzi mnie dziwne i smutne przeÂświadczenie, Âże niedÂługo zabraknie nam zapasĂłw nadziei na to, Âże Anita kiedykolwiek pojawi siĂŞ na wizji :sad:
-
- Fan Forum
Wreszcie
W koĂącu 'spĂŞdziÂłem' wspĂłlnie z AnitÂą Poranek w TVN24
Có¿ za niespodzianka 
I w tym miejscu chcia³bym przeprosiÌ wszystkich tych, którzy przeze mnie nie w³¹czyli dziœ o 6.30 telewizora, ale ja naprawdê podczas wczorajszego po¿egnania Porady zrozumia³em, ¿e bêdzie on tak¿e dziœ. No ale mimo wszystko w³¹czy³em dla œwiêtego spokoju rano punkt 6.30 TVN24 i rzuci³em k¹tem oka na monitor i praktycznie rzecz bior¹c w biegu stwierdzi³em: Cholera, przecie¿ Porada nie ma tak d³ugich nóg
OkazaÂło siĂŞ, Âże to Anita
Nie jestem nawet w stanie wyraziĂŚ sÂłowami jak siĂŞ ucieszyÂłem na jej widok, bo po pierwsze wrĂłciÂła po dÂługiej przerwie, a po drugie po raz pierwszy mogÂłem jÂą zobaczyĂŚ w Poranku.
A wiĂŞc wraÂżenia. ByÂło niezwykle miÂło. Trudno zachwycaĂŚ siĂŞ poziomem merytorycznym programu, ale to juÂż wszyscy stwierdzili, wiĂŞc pozachwycam siĂŞ AnitÂą. OdniosÂłem dziwne wraÂżenie, Âże nogi Anity sÂą jeszcze dÂłuÂższe, niÂż mi siĂŞ kiedyÂś wydawaÂło
A ten kostium... czy oby Anicie nie byÂło trochĂŞ za ciepÂło
ZresztÂą ciÂągle powtarzaÂła i wskazywaÂła gestem rĂŞki za okno, Âże juÂż tak ciepÂło i sÂłonecznie
UÂśmiech nie schodziÂł mi z twarzy podczas spotkaĂą z Wasilewskim i spotkania z JabÂłoĂąskim
Trzeba byĂŚ naprawdĂŞ zrĂłwnowaÂżonym psychicznie, Âżeby zachowaĂŚ zimnÂą krew podczas takich wydarzeĂą
Dzisiaj daÂło siĂŞ wyczuĂŚ znacznie milszÂą atmosferĂŞ w studio. Anita nie wcina siĂŞ w zdanie kolegom, pozwala wypowiedzieĂŚ ich kwestie, nie narzuca swoich interpretacji, a Porada czĂŞsto tak robi. No ale to juÂż caÂła nasza Anita, za to jÂą m.in. lubimy
Podczas ³¹czeù z reporterami te¿ by³o spox, zadawa³a konkretne pytania.
I zgadzam siĂŞ z tym, Âże przeglÂądu prasy jest zbyt wiele, przynajmniej procentowo jest chyba najwiĂŞcej. Jedynie tutaj Anicie przytrafiÂło siĂŞ kilka przejĂŞzyczeĂą, ale nic to
OgĂłlnie - moim zdaniem - byÂło super
I mimo iÂż Poranek trwa aÂż 3 godz., to Anity jest zdecydowanie za maÂło
Ale tak jak siĂŞ spodziewaÂłem to jest coÂś nowego, nowa - jak dla mnie - odsÂłona Anity 

I w tym miejscu chcia³bym przeprosiÌ wszystkich tych, którzy przeze mnie nie w³¹czyli dziœ o 6.30 telewizora, ale ja naprawdê podczas wczorajszego po¿egnania Porady zrozumia³em, ¿e bêdzie on tak¿e dziœ. No ale mimo wszystko w³¹czy³em dla œwiêtego spokoju rano punkt 6.30 TVN24 i rzuci³em k¹tem oka na monitor i praktycznie rzecz bior¹c w biegu stwierdzi³em: Cholera, przecie¿ Porada nie ma tak d³ugich nóg

A wiĂŞc wraÂżenia. ByÂło niezwykle miÂło. Trudno zachwycaĂŚ siĂŞ poziomem merytorycznym programu, ale to juÂż wszyscy stwierdzili, wiĂŞc pozachwycam siĂŞ AnitÂą. OdniosÂłem dziwne wraÂżenie, Âże nogi Anity sÂą jeszcze dÂłuÂższe, niÂż mi siĂŞ kiedyÂś wydawaÂło
A ten kostium... czy oby Anicie nie byÂło trochĂŞ za ciepÂło

UÂśmiech nie schodziÂł mi z twarzy podczas spotkaĂą z Wasilewskim i spotkania z JabÂłoĂąskim

Dzisiaj daÂło siĂŞ wyczuĂŚ znacznie milszÂą atmosferĂŞ w studio. Anita nie wcina siĂŞ w zdanie kolegom, pozwala wypowiedzieĂŚ ich kwestie, nie narzuca swoich interpretacji, a Porada czĂŞsto tak robi. No ale to juÂż caÂła nasza Anita, za to jÂą m.in. lubimy
Podczas ³¹czeù z reporterami te¿ by³o spox, zadawa³a konkretne pytania.
I zgadzam siĂŞ z tym, Âże przeglÂądu prasy jest zbyt wiele, przynajmniej procentowo jest chyba najwiĂŞcej. Jedynie tutaj Anicie przytrafiÂło siĂŞ kilka przejĂŞzyczeĂą, ale nic to