Capsy itp.
Moderator: Łukasz
No tak,ale jednak logo tvnmeteo jest trochĂŞ lepsze od tej, poÂżal siĂŞ BoÂże, ryby. Skoro program koĂączy siĂŞ o 20:00 i potem nie ma juÂż nic, to zdaje siĂŞ, Âże zakÂładajÂą, Âże dzieci do ktĂłrych jest adresowana ta stacja (do lat 3?) idÂą o tej porze spaĂŚ. Dlatego ta plansza adresowana jest bardziej do rodzicĂłw, ktĂłrzy wtedy mogÂą sobie zobaczyĂŚ jakiÂś film juÂż nie dla dzieci, wiĂŞc powinn daĂŚ jakiÂś wypeÂłniacz bardziej na poziomie. Sensu tej ryby nie rozumiem.
???????????? ???? ???????? ??????????? 

Prezenterki DwĂłjki:

Ewelina Kopic

Katarzyna Obara
Podczas "Teleexpressu" po ekranie przechadzaÂła siĂŞ kurka z maÂłymi:

Martynka Wojciechowska

Prowadz¹cy program TVP3 "Muzyka ³¹czy pokolenia":

A na koniec coœ mi³êgo dla oka. Œliczna Sandra Bullock:

Ewelina Kopic

Katarzyna Obara
Podczas "Teleexpressu" po ekranie przechadzaÂła siĂŞ kurka z maÂłymi:

Martynka Wojciechowska

Prowadz¹cy program TVP3 "Muzyka ³¹czy pokolenia":

A na koniec coœ mi³êgo dla oka. Œliczna Sandra Bullock:

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Kolejna dawka capsĂłw. Od dziÂś dodaje je jako miniaturki ktĂłre po klikniĂŞciu moÂżna powiekszyĂŚ, a to przez to, Âże temat siĂŞ potem otwiera bardzo dÂługo jak sÂą duze.
Na poczÂątek "Panorama" i Joanna Racewicz:

"Teleexpress" z MaĂŚkiem OrÂłosiem:

ÂŚwiÂąteczne studio Jedynki z Tomaszem Kammelem:

Stysia Pochanke z wczorajszych "FaktĂłw":

A na koniec dalszy plan ÂświÂątecznych "WiadomoÂści":

Na poczÂątek "Panorama" i Joanna Racewicz:

"Teleexpress" z MaĂŚkiem OrÂłosiem:

ÂŚwiÂąteczne studio Jedynki z Tomaszem Kammelem:

Stysia Pochanke z wczorajszych "FaktĂłw":

A na koniec dalszy plan ÂświÂątecznych "WiadomoÂści":

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Tak, fajnie to studio zrobili (jeÂśli to jest faktycznie to studio od rozmĂłw). Musieli siĂŞ przygotowaĂŚ do FaktĂłw, zazwyczaj w tym czasie w tvn24 nie ma Âżadnych wiadomoÂści, a dzisiaj, aby mĂłc caÂły czas nadawaĂŚ wiadomoÂści, musieli uruchomiĂŚ dodatkowe studio.
P.S, fajnie by byÂło, gdyby komuÂś udaÂło siĂŞ zrobiĂŚ capsa tej grafiki "Pilne", albo jeszczze lepiej jakby udaÂło siĂŞ to nagraĂŚ... Ostatnio byÂła o 23:30 (wczoraj) i 18:58 (dzisiaj), mnie siĂŞ niestety nie udaÂło
P.S, fajnie by byÂło, gdyby komuÂś udaÂło siĂŞ zrobiĂŚ capsa tej grafiki "Pilne", albo jeszczze lepiej jakby udaÂło siĂŞ to nagraĂŚ... Ostatnio byÂła o 23:30 (wczoraj) i 18:58 (dzisiaj), mnie siĂŞ niestety nie udaÂło

No tak, Lis znowu w Faktach... eeee.... w Wydarzeniach ? ? ? WÂłaÂśnie zauwaÂżyÂłem, Lis i Smoktunowicz sÂą teÂż w tv4 (nie tvn4) i polsacie2...
Ja mam innego capsa:

TVN24 - pierwsza polska telewizja informacyjna, w ktĂłrej mĂłwi siĂŞ nie o tym, co juÂż siĂŞ staÂło, a o tym, co wÂłaÂśnie siĂŞ dzieje.
To zdaje siĂŞ juÂż przestaÂło obowiÂązywaĂŚ. Teraz tvn24 to telewizja informacyjna, w ktĂłrej mĂłwi siĂŞ nie o tym, co siĂŞ dzieje, a o tym, co siĂŞ dopiero stanie. Co wiĂŞcej, program nadawany jest z 5-cio minutowym wyprzedzeniem! To dopiero telewizja informacyjna!
(spĂłjrzcie na godzinĂŞ na zdjĂŞciu i na czas napisania tego posta (+1 h, bo ten czas na forum, to zdaje siĂŞ teraz jest zimowy)
)
Ja mam innego capsa:

TVN24 - pierwsza polska telewizja informacyjna, w ktĂłrej mĂłwi siĂŞ nie o tym, co juÂż siĂŞ staÂło, a o tym, co wÂłaÂśnie siĂŞ dzieje.
To zdaje siĂŞ juÂż przestaÂło obowiÂązywaĂŚ. Teraz tvn24 to telewizja informacyjna, w ktĂłrej mĂłwi siĂŞ nie o tym, co siĂŞ dzieje, a o tym, co siĂŞ dopiero stanie. Co wiĂŞcej, program nadawany jest z 5-cio minutowym wyprzedzeniem! To dopiero telewizja informacyjna!
(spĂłjrzcie na godzinĂŞ na zdjĂŞciu i na czas napisania tego posta (+1 h, bo ten czas na forum, to zdaje siĂŞ teraz jest zimowy)

???????????? ???? ???????? ???????????