http://www.tab-multimedia.de/rtl/rtl7/rtl7_logo_01.wmv
Czo³ówka wejœcia RTL 7 na antene

Moderator: Łukasz
W ogóle siê na tym nie znam. Potrzeba jest chyba Karta TV czy jak? Kolega coœ mi kiedyœ wspomina³, ¿e zamierza kupiÌ, ale ci¹gle nie kupowa³. D³ugo siê z nim nie widzia³em, wiêc mo¿e spytam. Ale proszê nie robiÌ sobie zbytnich nadziei. Na kasetach to mam i nie skasujê, wiêc prêdzej czy póŸniej mo¿e to ujrzy œwiat³o dzienne.karstar pisze:Pytanie do Micha³a:
NaprawdĂŞ nie masz moÂżliwoÂści przegrania Jingli z VHS na kompa bo fajnie by byÂło je znĂłw zobaczyĂŚ. OsobiÂście nie widzĂŞ innej moÂżliwoÂści aby ktĂłrekolwiek z nas - forumowiczĂłw - miaÂło jeszcze takÂą szansĂŞ.![]()
W tobie jedyna nadzieja
Nie wiedziaÂłem, ale na pewno jest drogo. U nas samo otwarcie sesji komputera w Auchan kosztuje chyba 5 zÂł, a co dopiero usÂługi...Abe pisze:MichaÂł idÂź do jakiegoÂś KODAK-a, tam takie usÂługi prowadzÂą. (moÂże o tym nie wiedziaÂłeÂś wiĂŞc mĂłwie)
Jeœli zale¿y Wam na samym dŸwiêku to mo¿na podpi¹c (bardzo ³atwo - jednym kabelkiem, który wszyscy maj¹) magnetowid do jakiegoœ sprzêtu audio. NagraÌ na kasetê magnetofonow¹, a potem podpi¹Ì to do PC (te¿ w prosty sposób): przy "wie¿y" wk³adamy kabelek do wejœcia na s³uchawki, a przy PC w miejsce mikrofonu. Ja tak nagrywa³em pliki na stronê JakoœÌ idealna.michal pisze:W ogóle siê na tym nie znam. Potrzeba jest chyba Karta TV czy jak? Kolega coœ mi kiedyœ wspomina³, ¿e zamierza kupiÌ, ale ci¹gle nie kupowa³.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości