[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
jestem za tym zeby znikneÂły rozmowy w toku...to zaÂłosny program...a wtym czasie mogÂłobybyĂŚ najsÂłabsze ogniwo, 18 to dobra pora na teleturniejPaweÂł:) pisze:ja jestem za lecz mogli by emitowaĂŚ ten program(od wrzesnia) np od poniedzialku do Âśrody zamiast rozmow w toku.rozmowy w toku zlikwidowac

ma byĂŚ!!!!!!!!
No to zrobimy protest,wyÂślemy petycjĂŞ do TVN,bo "NajsÂłabsze ogniwo" ma byĂŚ i nie ma innej opcji

Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
oczywiscie :? zupeÂłny przypadek :? mĂłw za siebie ja zawsze ogladam go z ciekawoÂściaFusiak pisze:To NajsÂłabsze ogniwo jeszcze w ogĂłle idzie? Ja juÂż myÂślaÂłem, Âże go nie ma. Dopiero dzisiaj trafiÂłem przez zupeÂłny przypadek na tvn o 20:00 i patrzĂŞ: Kazia ÂŁatai jej program. Powinni juÂż sobie daĂŚ z tym spokĂłj, bo program jest taki trochĂŞ... nudny i maÂło zaskakujÂący. A o 20:00 moÂżna by daĂŚ coÂś troszkĂŞ ciekawszego.
to jak nic ciebie nie interesuje z programĂłw nadawanych o 20 w rĂłznych stacjach to czemu naprzykÂład nie napiszesz petycji do dwĂłjki ze nie chcesz tego badziwiastego mjm ogladac (to dopiero nudne i przesÂłodzone do wyrzyganie) albo do jedynki ze nie chcesz ogladac tej lafiruyndy tylko sie czepiasz tvn... a zreszta o 20 mozna robic wiele ciekawszych reczy niz ogladanie telewizji..nikt cie nie trzyma przed telewizorem :?Fusiak pisze:WÂłaÂśnie, mĂłwiÂłem tylko za siebie. Akurat z programĂłw o 20:00 za bardzo nic mnie nie interesuje i fajnie by byÂło, gdyby np. tvn daÂł w tym czasie coÂś ciekawego.
BĂŞdĂŞ bardzo nieszczĂŞÂśliwa.
Gdy nie bĂŞdzie juÂż Ogniwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I musimy byĂŚ szczerzy,lepsze Ogniwo.
NiÂż Milionerzy!!!!!!!!
To teleturniej doskonaÂły.
Fantastyczny i wspaniaÂły!!!!!
Kto ma inne zdanie.
Niech tu pisaĂŚ przestanie!!!!

Gdy nie bĂŞdzie juÂż Ogniwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I musimy byĂŚ szczerzy,lepsze Ogniwo.
NiÂż Milionerzy!!!!!!!!
To teleturniej doskonaÂły.
Fantastyczny i wspaniaÂły!!!!!
Kto ma inne zdanie.
Niech tu pisaĂŚ przestanie!!!!

Dzieki
DziĂŞkiPaweÂł:) pisze:fajny wierszyk![]()
![]()
![]()
ciekawe ile nad nim myÂślaÂłaÂś???

ja tez wola³em milionerów jeszcze czasami myœle nad tym dlaczego zakoùczyli jego produkcjê przecierz mia³ du¿¹ ogl¹dalnoœc jak dobrze pamietam to jeden odcinek przyci¹ga³ przed tv ok 6 mln osób wiêc to by³ wielki hit TVN o którym teraz mog¹ tylko marzyÌ a wracaj¹c do NO to ten teleturniej tez mo¿e byÌ

-
- Czasem tu wpada
programy o 20
ja akurat lubiĂŞ "NajsÂłabsze ogniwo",ale zgodzĂŞ siĂŞ, Âże to Âźle Âświadczy o naszych stacjach, faktycznie zazwyczaj nie ma w nich nic ciekawego.Fusiak pisze:WÂłaÂśnie, mĂłwiÂłem tylko za siebie. Akurat z programĂłw o 20:00 za bardzo nic mnie nie interesuje i fajnie by byÂło, gdyby np. tvn daÂł w tym czasie coÂś ciekawego.
Ogniwo jest fajne, ale wydaje mi sie, ze Kazi troche szkoda na teleturniej. Powinna mieĂŚ wÂłasny talk-show, cos w stylu Pospieszalskiego (czyli tematy spoÂłeczne i polityczne, ale oczywiÂście o niebo na wyÂższym poziomie). Mam nadzieje, Âże po zakoĂączeniu produkcji TVN pojdzie po rozum do glowy i nie zmarnuje potencjaÂłu Kazi i jej niesamowitej medialnosci. Bo, ze pozna sie na niej Polsat czy TVp to chyba nie ma co marzyĂŚ :?
p.s. Fuksiak! Âświetna ikonka! ja tak wlasnie grzecznie ;-) podziekujĂŞ temu panu w czasie wyborĂłw