Łukasz...
Moderator: Łukasz
ÂŁukasz...
CzegoÂś nie rozumiem. Na stronie tvn.personal.pl pod starymi newsami oraz na stopce widnieje Nazwisko Ropczynski a przy nowych juz Krasucki. Prosze o wyjasnienia
.

Pozdrawiam, Filip
GÂłuptaski
A wiĂŞc ja siĂŞ dalej nazywam ÂŁukasz RopczyĂąski
£ukasz Krasucki to nowy wspó³pracownik. Pod newsami, które on dodaje jest jego nazwisko. Proste?
Dawniej wspó³pracowa³ ze stron¹ jeszcze £ukasz Kulczyna ale jakoœ nikogo to nie intrygowa³o.
A jak siĂŞ oÂżenie to raczej ukochana przejmie po mnie nazwisko (bo to chyba tak zazwyczaj jest?)

A wiĂŞc ja siĂŞ dalej nazywam ÂŁukasz RopczyĂąski

Tez takie mialem przeczucie (Serio!), ale mi je rozwialo jak przypominam sobie nasza (z ÂŁukaszem) ostatnia rozmowe w ktorej powiedzial o tym, ze kupil sobie karte TV. Wiec domyslilem sie ze to sa w takim badz razie jego newsy. Takie mialem przeczucie.
A te "gÂłuptaski" to do kogo byÂło
.
P.S. Teraz mnie oswiecilo! Ten gosc to nie jest czasem KRASU??
A te "gÂłuptaski" to do kogo byÂło

P.S. Teraz mnie oswiecilo! Ten gosc to nie jest czasem KRASU??
Pozdrawiam, Filip
No nie do konca proste... Kiedy powiedzialem Ci ze jestem zasmucony œmiercia Waldemara Milewicza powiedziales, ze "w³aœnie o tym piszesz", a teraz pod tym newsem widnieje jego nazwisko. Ale dobra, skonczmy juz to...£ukasz pisze:... £ukasz Krasucki to nowy wspó³pracownik. Pod newsami, które on dodaje jest jego nazwisko. Proste?...

Pozdrawiam, Filip
Hmm... no bo ja to pisa³em... ale dodaj¹c nowego news'a do pliku index.html skopiowa³em sobie czêœÌ kodu z poprzedniego news'a. Wtedy ³atwiej i szybciej mo¿na napisaÌ news'a, podmieniaj¹c tylko tekst. A nazwisko wspó³pracownika znalaz³o siê tam tylko dlatego, bo zapomnia³em zamieniÌ na swoje... Zaraz to poprawiê...Nitol. pisze:Kiedy powiedzialem Ci ze jestem zasmucony œmiercia Waldemara Milewicza powiedziales, ze "w³aœnie o tym piszesz", a teraz pod tym newsem widnieje jego nazwisko. Ale dobra, skonczmy juz to...
Za to mnie intryguje tajemnicze znikniêcie £ukasza Kulczyny vel 'qulka'. :] I nag³a zmiana "innego.obserwatora" (dawne forum) w po prostu - £ukasza.Dawniej wspó³pracowa³ ze stron¹ jeszcze £ukasz Kulczyna ale jakoœ nikogo to nie intrygowa³o.

A moÂże to jakiÂś podstĂŞp.

Nie znikniêcie, tylko po prostu odejœcie z redakcji. Teraz wiem, ¿e to by³a du¿a strata dla strony i du¿y b³¹d (bardzo du¿y) z mojej strony. A przyczyny odejœcie qulka pozostan¹ równie wielk¹ tajemnic¹ jak przyczyny odejœcia Belki z gabinetu Millera parê lat temuMajkell pisze:Za to mnie intryguje tajemnicze znikniêcie £ukasza Kulczyny vel 'qulka'. :]

Tamten nick nigdy mi siĂŞ nie podobaÂł. ChociaÂż imiĂŞ teÂż mi siĂŞ nie podoba.Majkell pisze:I nagÂła zmiana "innego.obserwatora" (dawne forum) w po prostu - ÂŁukasza.
Wyrzucenie innnego. byÂłoby rzeczÂą niemoÂżliwÂąMajkell pisze:A moÂże to jakiÂś podstĂŞp.Np. obecny 'ÂŁukasz' to dawny qulek, a inny.obserwator zostaÂł wyrzuocny z redakcji
![]()