Do mojego "sÂłowniczka", w ktĂłrym jest Ryman=nuda, dopisujĂŞ: Kajdan (jak kto woli a*tomat)=super, super, super nuda + dezinformacja (bo z takich FaktĂłw przynajmniej ja maÂło siĂŞ dowiadujĂŞ) + chĂŞĂŚ rzucenia czymÂś w tv
Niech facet zajmie siĂŞ lataniem z mikrofonem zamiast grzaĂŚ cztery litery w studiu, bo to mu ani trochĂŞ nie wychodzi...
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ja nie wiem co TVN widzi w Kajdanowiczu, lepiej zeby prowadzil Fakty popoludniowe a weekend zostawil komus kto juz to robil wczesnieji i to znacznie lepiej od niego. Mam tu oczywiscie na mysli PatrycjĂŞ Redo i AnitĂŞ Werner, oby tak sie stalo.
Mi jakoÂś Kajdanowicz nie przeszkadza, jak czasem sÂłucham faktĂłw to za jego prowadzenia fakty sa jakieÂś takie spokojniejsze i stonowane. A i tak faktĂłw nie oglÂądam - wole serwisy informacyjne na tvn24 (i prowadzÂące te serwisy)
DokÂładnie
Jakie stonowane i spokojne To najgorsze, co mo¿e byÌ. Maj¹ byÌ ¿ywio³owe, olœniewaj¹ce, zaskakuj¹ce tak, by zachêciÌ widza do obejrzenia, a przy kajdanie usypiam po pierwszych sekundach od jego pojawienia siê na ekranie i niestety, dla mnie musi byÌ ca³oœÌ w porz¹dku (czyli i prenter i materia³y), bo jak juz jedno jest dno, to te materia³y nie ratuj¹.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
w³asnie! fakty powinny tak zaskakuj¹cxe aby widz nie móg³ oderwac oczu. Oni maja tylko pó³ godziny, i przez ten czas powinni tak wszystko zrelacjownowaÌ ¿eby widzom sie podoba³o. Niestety kajdanowi sie to nie udaje, jest za spokojny, czesto sie myli, i hehe..tak glupio wymachuje g³ow¹ ( ale to moje spostrzezenie, przeciez ludzie którzy wymachuja glowa nie musza byÌ Ÿli:P)....
cĂłz, mamy jeszcze StyÂśke i Rymana. (naszczeÂście) i oni sie sprawdzajÂą.
Bartek pisze:Ja nie bede oryginalny i tez powiem: dynamizm po pierwsze (no moze po drugie ;-) )
W takim razie co po pierwsze? Profesjonalizm??
:: Kamil pisze:chciaÂłbym przypomnieĂŚ Âże to wÂątek o G. Kajdanowiczu !!
I wszystko to poÂśrednio, bo poÂśrednio, ale odnosi siĂŞ do Kajdana - mĂłwimy jaki powinnien byĂŚ
niesamowite dzisiaj spotka³em kajdana oko³o 13:00 - na lotnisku okêcie!! spojrza³em mu prosto w oczy - to by³ na pewno on - nawet siê uœmiechn¹³ krótko!! no ale niestety nie podszed³em do niego i nie powiedzia³em mu co ludzie w tym forum o nim myœl¹ hahaaa...
musiaÂł byĂŚ w stresie.. biegaÂł w kierunku hali odlotĂłw no i szybko zgubiÂłem go z oczu
tom c. pisze:spojrza³em mu prosto w oczy - to by³ na pewno on - nawet siê uœmiechn¹³ krótko!!
ciekawe.. mo¿e jeszcze do ciebie? wydaje mi siê ¿e w takich miejscach nie ma czasu na uœmieszki.. a w oczy to mu pewnie ka¿dy spogl¹da³ kto go zauwa¿y³ jakbym ja go zauwa¿y³ to bym coœ zrobi³ ¿eby wykorzystaÌ t¹ ulotn¹, podnios³¹ chwilê