Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Pod rz¹d, no ale có¿...

Do mojego "sÂłowniczka", w ktĂłrym jest Ryman=nuda, dopisujĂŞ: Kajdan (jak kto woli a*tomat)=super, super, super nuda + dezinformacja (bo z takich FaktĂłw przynajmniej ja maÂło siĂŞ dowiadujĂŞ) + chĂŞĂŚ rzucenia czymÂś w tv :lol:

Niech facet zajmie siĂŞ lataniem z mikrofonem zamiast grzaĂŚ cztery litery w studiu, bo to mu ani trochĂŞ nie wychodzi... :x
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

ja nie wiem co TVN widzi w Kajdanowiczu, lepiej zeby prowadzil Fakty popoludniowe a weekend zostawil komus kto juz to robil wczesnieji i to znacznie lepiej od niego. Mam tu oczywiscie na mysli PatrycjĂŞ Redo i AnitĂŞ Werner, oby tak sie stalo. :D

pozyjemy zobaczymy
niss
Początkujący
Początkujący

Post autor: niss »

Mi jakoÂś Kajdanowicz nie przeszkadza, jak czasem sÂłucham faktĂłw to za jego prowadzenia fakty sa jakieÂś takie spokojniejsze i stonowane. A i tak faktĂłw nie oglÂądam - wole serwisy informacyjne na tvn24 (i prowadzÂące te serwisy) :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

fakty nie majÂą byĂŚ spokojne tylko dynamiczne :!: :!:

dziÂś przed materiaÂłem o powrocie Leszka Millera powiedziaÂł d zamiast t - nie pamiĂŞtam dokÂładnie jakie to sÂłowo, moÂżliwe Âże "senad"
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

fakty nie majÂą byĂŚ spokojne tylko dynamiczne
DokÂładnie :!: :!: :!:
Jakie stonowane i spokojne :?: :?: To najgorsze, co mo¿e byÌ. Maj¹ byÌ ¿ywio³owe, olœniewaj¹ce, zaskakuj¹ce tak, by zachêciÌ widza do obejrzenia, a przy kajdanie usypiam po pierwszych sekundach od jego pojawienia siê na ekranie i niestety, dla mnie musi byÌ ca³oœÌ w porz¹dku (czyli i prenter i materia³y), bo jak juz jedno jest dno, to te materia³y nie ratuj¹.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

w³asnie! fakty powinny tak zaskakuj¹cxe aby widz nie móg³ oderwac oczu. Oni maja tylko pó³ godziny, i przez ten czas powinni tak wszystko zrelacjownowaÌ ¿eby widzom sie podoba³o. Niestety kajdanowi sie to nie udaje, jest za spokojny, czesto sie myli, i hehe..tak glupio wymachuje g³ow¹ ( ale to moje spostrzezenie, przeciez ludzie którzy wymachuja glowa nie musza byÌ Ÿli:P)....

cĂłz, mamy jeszcze StyÂśke i Rymana. (naszczeÂście) i oni sie sprawdzajÂą.:)
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

Ja nie bede oryginalny i tez powiem: dynamizm po pierwsze (no moze po drugie ;-) )
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Bartek pisze:Ja nie bede oryginalny i tez powiem: dynamizm po pierwsze (no moze po drugie ;-) )
W takim razie co po pierwsze? Profesjonalizm??
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

chciaÂłbym przypomnieĂŚ Âże to wÂątek o G. Kajdanowiczu !!
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

:: Kamil pisze:chciaÂłbym przypomnieĂŚ Âże to wÂątek o G. Kajdanowiczu !!

I wszystko to poÂśrednio, bo poÂśrednio, ale odnosi siĂŞ do Kajdana - mĂłwimy jaki powinnien byĂŚ :!: :lol:
Awatar użytkownika
tom c.
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: tom c. »

niesamowite dzisiaj spotka³em kajdana oko³o 13:00 - na lotnisku okêcie!! spojrza³em mu prosto w oczy - to by³ na pewno on - nawet siê uœmiechn¹³ krótko!! no ale niestety nie podszed³em do niego i nie powiedzia³em mu co ludzie w tym forum o nim myœl¹ hahaaa...
musiaÂł byĂŚ w stresie.. biegaÂł w kierunku hali odlotĂłw no i szybko zgubiÂłem go z oczu
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

hehehe...to ciekawe gdzie leciaÂł! pewnie go fakty gdzies wysÂłaÂły albo na jakis urlop, moze.

to musiaÂło byĂŚ szokujÂące spotkanie!
ale ja na twoim miejscu chyba tez nie daÂła bym rady wydusic sÂłowa...zatkaÂłoby mnie..hehe:)
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

moze leciaÂł na syberie do nowej pracy...
szkoda ze mu nie powiedziaÂłeÂś moze by zajrzaÂł :D
Android <3
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Podobno zaglÂądaÂł juÂż wtedy jak mi wywiadu udzielaÂł. :D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

tom c. pisze:spojrza³em mu prosto w oczy - to by³ na pewno on - nawet siê uœmiechn¹³ krótko!!
ciekawe.. mo¿e jeszcze do ciebie? wydaje mi siê ¿e w takich miejscach nie ma czasu na uœmieszki.. a w oczy to mu pewnie ka¿dy spogl¹da³ kto go zauwa¿y³ :D jakbym ja go zauwa¿y³ to bym coœ zrobi³ ¿eby wykorzystaÌ t¹ ulotn¹, podnios³¹ chwilê :D
ODPOWIEDZ