Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

O to, Âże myÂśleliÂśmy przez chwilĂŞ, Âże moÂże program Anity zastÂąpi program Najsztuba, ale to nie ta formuÂła :?

Black, nie sprawiasz wra¿enia zbytnio ugaszonego :wink: Anita - miêdzy innymi - tym nat³okiem ,,gor¹cych'' s³ów (Jutro bêdzie musia³a zabraÌ ich chyba trochê wiêcej ze sob¹ w góry :wink:) rozpali³a wrêcz po¿ar w Twoim wnêtrzu :evil2: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Próbowano go gasiÌ, ale nie zagaszono :D , bowiem na d³ugo nam zostanie w pamiêci ten p³omieù :D te promieniej¹ce radoœci¹ i zapa³em oczy Anity. Zastanawiam siê, co siê takiego pozytywnego wydarzy³o w jej ¿yciu, no bo chyba sam fakt, ¿e po d³u¿szej przerwie wróci³a do pracy, tak j¹ nie cieszy³ :?: Wczoraj znowu pokaza³a klasê, mia³a dziewczyna farta do dy¿urów w wa¿ne dni, pe³ne doœÌ interesuj¹cych zdarzeù :D Kipia³ dos³ownie z niej wczoraj profesjonalizm. W jednej chwili przerobi³a kilka tematów, przedstawienie goœcia, w drugiej obrót do innej kamery przypomnienie aktualnych tematów, za chwilê powrót do zaproszonego goœcia i interesuj¹ca rozmowa - najpierw z Bronis³awem Komorowkim i ta jej reakcja na jego propozycjê, ¿eby dyplomaci znali zasady d¿udo: ''To jakaœ paranoaja, sk¹d w ogóle taki pomys³?!!'' - Anita mia³a przy tym œwietn¹ minê, a Komorowski trochê siê speszy³ :D, póŸniej, po jakiejœ chwili, po¿egnanie z goœciem i Anita nadaje serwis z pozosta³ymi informacjami. To wszystko podczas jednego wejœcia, bez ¿adnego zaj¹kniêcia, towarzyszy³ jej przy tym ogromny spokój i pewnoœÌ siebie - tego nie mo¿na siê nauczyÌ, z tym siê trzeba urodziÌ i co najwy¿ej doskonaliÌ :!: Tak samo zreszt¹ by³o we wtorek, raz rozmowa z goœciem, póŸniej serwis, rozmowa, nowi goœcie, pozostawieni na chwilkê, ale póŸniej gospodyni zajê³a siê nimi jak przysta³o na dobr¹ gospodyniê :D
A wracajÂąc do wtorku...
Ten jej wtorkowy dziwny akcent, jakaœ anglojêzyczna nalecia³oœÌ, mog³aby wskazywaÌ na s³usznoœÌ naszych przypuszczeù, ¿e Anita wyje¿d¿a nagrywaÌ te wywiady..., lecz potwierdzenia z jej strony brak :sad: Anita milczy... musi, czy chce otoczyÌ swój program tajemnic¹, ale dlaczego :?: Chyba nie tylko dlatego, ¿e gadatliwoœÌ nie jest cech¹ jej charakteru :?: Musimy czekaÌ na jakieœ publikacje prasowe... albo do wrzeœnia, innego wyjœcia nie ma...
Na szczĂŞÂście na jutrzejszy poranek dÂługo nie musimy czekaĂŚ :D, a na rozstrzygniĂŞcie zagadki, kto w nim bĂŞdzie gospodarzyÂł, czekaĂŚ nam przyjdzie jeszcze krĂłcej :D
Anita wie, co i jak robiÌ, ¿eby zatrzymaÌ przy sobie uwagê i skupienie widza. Jeœli o mnie chodzi, to nie musi robiÌ zbyt wiele :wink: wystarczy, ¿e jest :wink: dziœ wprawdzie nie podpiera³a siê ³okciem, ale za to w jej tylko przys³uguj¹cym przemierza³a to ogromne studio odziana w, mój ulubiony :D , b³êkitny kostium. Przekazywane treœci od kilku dni praktycznie w kó³ko powtarzane. Czyli akty przemocy w Rosji i, jak trafnie zauwa¿y³a w rozmowie z Anit¹, Ma³gorzata Telmiùska, prezydent, który ''milczy jak zaklêty'' :lol: W sporcie te¿ to samo, Anita pyta³a Marcina Majewskiego, o to jak siê czuje nasz kontuzjowany bramkarz Dudek, w biznesie rozmowa Anity z Karolem Poznaùskim, no i przed 9-t¹ niemal¿e w podskokach i z uœmiechem od ucha do na wizji pojawi³ siê Grzegorz Miecugow :D I na koniec, jak ju¿ pisa³a Funcky, Anita nie zdradzi³a, czy to ona i ewentualnie gdzie, bêdzie goœciÌ ekipa poranka.
A szansa jest nawet spora, bo (oto wyniki spekulacji, nie tarota :lol:
- Anita wypytywaÂła AgnieszkĂŞ o pogodĂŞ w Zakopanem na jutro :!: ;
- znowu (po dwudniowej przerwie) emitujÂą reklamĂŞ plenerowego poranka z kwestiami Anity, a nie tylko Jakuba Porady'
- wprawdzie Anita nie powiedziaÂła ''do zobaczenia jutro'', ale przypominam, Âże przed porankiem z WrocÂławia teÂż byÂła taka tajemnicza, a koniec koĂącĂłw, bez Âżadnych zapowiedzi pojawiÂła siĂŞ na wrocÂławskim rynku :D
Zastanawiaj¹ce jest jednak, jak to siê sta³o, ¿e Jakub Porada ledwo co zd¹¿ywszy wróciÌ z urlopu, ju¿ odda³ Anicie 2 ranki, w tym plenerowy :niepewny: Czerwonawy by³ wczoraj, mia³, jakby, rumieùce na twarzy, mo¿e siê przegrza³ na s³oùcu, gdy przebywa³ na urlopie :?: :lol:
Poczekajmy, przed 22-gÂą bĂŞdziemy juÂż coÂś wiĂŞcej wiedzieli :!: :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Czerwonawy? Raczej zaró¿owiony :D Ale nie o tym chcê pisaÌ!
Ju¿ chyba wiem, o co biega - u³o¿y³am tê porankow¹ uk³aDankê! :D Widok Danki Kondratowicz w serwisach da³ mi wskazówki. Na pocz¹tku pomyœla³am, ¿e wszystko zale¿y od tego, czy Porada pojawi siê w serwisach, bo si³¹ rzeczy nie wyrobi³by siê z terminami, ale nie ma go w serwisach :roll:
Wiêcej! W³aœnie mi siê przypomnia³o, ¿e w zesz³¹ sobotê Porada prowadzi³ ,,Ca³y ten œwiat'' - mo¿e w tym tygodniu te¿ ma powierzony ten program i to Anita musi jechaÌ w plener?
JeÂżeli moje prognozy siĂŞ sprawdzÂą, to nie ma jej czego zazdroÂściĂŚ, zwÂłaszcza pogody, jeÂśli znowu Anita wdzieje na siĂŞ zaledwie kostium!
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Funckyrella pisze:JeÂżeli moje prognozy siĂŞ sprawdzÂą, to nie ma jej czego zazdroÂściĂŚ, zwÂłaszcza pogody, jeÂśli znowu Anita wdzieje na siĂŞ zaledwie kostium!
... ma siĂŞ rozumieĂŚ kÂąpielowy :)
tvn24.pl pisze:W "Poranku TVN24" z Zakopanego m. in.: reakcje po sensacyjnym oœwiadczeniu wspó³pracowniczki W³odzimierza Cimoszewicza, sugeruj¹cym sfa³szowanie przez marsza³ka oœwiadczenia maj¹tkowego z 2001 roku. Na "Poranek TVN24" z Zakopanego zaprasza Anita Werner.
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem jaki kostium bĂŞdzie miaÂła na sobie Anita, ale mam nadziejĂŞ, Âże wÂłoÂży coÂś ciepÂłego... bo jutrooooo poranekkkkkk z Zakopanegooooo :jupi:
Obrazek
''W "Poranku TVN24" z Zakopanego m. in.: reakcje po sensacyjnym oœwiadczeniu wspó³pracowniczki W³odzimierza Cimoszewicza, sugeruj¹cym sfa³szowanie przez marsza³ka oœwiadczenia maj¹tkowego z 2001 roku. Na "Poranek TVN24" z Zakopanego zaprasza Anita Werner.''

Tematyka jak najbardziej pasujÂąca na wypad w gĂłry :wink: :lol:

To se moze Anitka pogodo z jakimi gĂłrolami :?: :D
I niech se tyĂŚko zaÂłozy cieplutkie onuce :lol:

PS Na noc zapowiadajÂą w Zakopanem 6 stopni, mam nadziejĂŞ, Âże Anita nocuje w ogrzewanej gĂłralskiej chacie :!: :D
Ostatnio zmieniony czwartek 11 sie 2005, 21:50 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze:JuÂż chyba wiem, o co biega - uÂłoÂżyÂłam tĂŞ porankowÂą ukÂłaDankĂŞ! :D Widok Danki Kondratowicz w serwisach daÂł mi wskazĂłwki.
mog³abyœ to rozwin¹Ì, co ma do tego Danusia Kondratowicz :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Chyba chodziÂło o to, Âże pojawiÂła siĂŞ Danka w serwisach, a nie Porada... :?
Tobi, idÂź juÂż spaĂŚ, ÂżebyÂś jutro wstaÂł na poranek :wink: :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

DziÂś jak Anita zaczĂŞÂła rozmowĂŞ z gĂłrolem, to ten przywitaÂł jÂą:

Witaj Anetko!

Na to Anita natychmiast, zdecydowanie odparÂła: ANITO!

A ten gĂłrol odparÂł coÂśw stylu: "o jakie dziwne imiĂŞ" - nie dosÂłownie, ale coÂś w tym stylu. :lol:

Wygl¹da³o to jak dla mnie niezwykle komicznie. Z³oœÌ Anity by³a w tym wszystkim najlepsza. :D Myœla³em, ¿e go pobije. :lol:

Ale fajny byÂł ten dzisiejszy poranek, no a i trochĂŞ uÂśmiechu nie zaszkodzi. :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

A pamiĂŞtacie jak Anicie wypadÂł dÂługopis :)
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Co nie pasowaÂło do dzisiejszego Poranka: czĂŞÂściowo strĂłj Anity: Âżakiet i buty na korku w gĂłrach :wink: (dobrze, Âże chociaÂż przyodziaÂła ciepÂły golf!) i kostka brukowa w gĂłrach, ktĂłrÂą byÂło widaĂŚ, gdy Anita gÂłaskaÂła tĂŞ psinĂŞ, ktĂłra siĂŞ do niej ,,przykolegowaÂła'' :D
Ale i tak by³o super :D Tylko ten - mi³y wprawdzie bajarz - paln¹³ straszn¹ gafê, powiedzia³: ,,Witaj Anetko'' :[ Anita mu chyba wybaczy³a pomy³kê, nie by³a wcale taka z³a na tego górala :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem, czy mu wybaczy³a, , Anita bardzo stanowczo, tak jak napisa³ Marcin, sprostowa³a, ¿e ma na imiê Anita, ujê³a siê przy tym pod bok i wygl¹da³a ta poza doœÌ walecznie :lol: Poza tym w zadawaniu pytaù by³a bardzo czupurna, a mo¿e po prostu chcia³a dorównaÌ temperamentem, temperamentowi góralskiemu :?: :D
Ale fakt faktem taka zniewaga, krwi wymaga :twisted: :wink: Chocia¿ Funcky mo¿e masz racjê, ¿e tym koùcowym popisem ''pan bajarz'' wkupi³ siê w jej ³aski, patrzy³ jej tak g³êboko w oczy :lol:
Ta scena z dÂługopisem teÂż byÂła fajna :D
Funckyrella pisze: Anita gÂłaskaÂła tĂŞ psinĂŞ, ktĂłra siĂŞ do niej ,,przykolegowaÂła'' :D

Obrazek Ja proponujê, ¿eby to by³ sta³y motyw w porankach :D WidaÌ, ¿e Anita naprawdê kocha zwierzêta (i one j¹), a pies by³ wniebowziêty, kiedy ta piêkna d³où wtapia³a siê w jego sierœÌ i masowa³a mu kark :P Cholerny szczêœciarz, Anita nie przerywa³a g³askania nawet, gdy wiatr szarpa³ jej gazety i radzi³a sobie jedn¹ rêk¹. No... nie chcê siê chwaliÌ :wink:

Aha i dobrze, Âże Anita ciepÂło siĂŞ ubraÂła, bo juÂż (tak na wszelki wypadek) zaplanowaÂłem, Âże gdy zobaczĂŞ, iÂż Anita marÂźnie tak jak w Sopocie, to ja, w wyrazie solidarnoÂści, wyniosĂŞ telewizor na taras i bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł poranek w podkoszulku i boxerkach :D Na szczĂŞÂście Anicie nie byÂło aÂż tak zimno, Âżebym ja siĂŞ musiaÂł poÂświĂŞcaĂŚ :wink:
Ostatnio zmieniony wtorek 21 mar 2006, 14:06 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Heh trochĂŞ siĂŞ za tym wÂątkiem stĂŞskniÂłam wiĂŞc postanowiÂłam do niego wrĂłciĂŚ :D (no dobra bardzo siĂŞ stĂŞskniÂłam :D)
A poza tym nie mogĂŞ pozwoliĂŚ zeby Black sobie gÂłowĂŞ o :mur: rozbiÂł :D:D

TroszkĂŞ mam zalegÂłosci ale zacznĂŞ od tego nieszczĂŞsnego artykuÂłu :twisted: :mad: Black pewnie pamiĂŞta jeszcze inny bardziej obrzydliwy artykuÂł w Fakcie po ktĂłrym napisaliÂśmy do Faktu oto kawaÂłek listu z resztÂą mojego Michosa i Blacka autorstwa :D:D szÂło to mniej wiĂŞcje tak
WidaĂŚ teÂż iÂż napisaÂła to osoba ktĂłra zrobiÂła to najprawdopodobniej z zazdroÂści i zwykÂłej typowo polskiej zawiÂści i znieczulicy bo jej poziom dziennikarstwa nie wykracza poza brukowe obrzucanie epitetami profesjonalistĂłw
Nic odadĂŚ nic ujÂąc kolejna zawistna osĂłbka w osobie Snopkiewicza i jakiÂś marny dziennikarzyna ktĂłry zazdroÂści bo brukowe obrzuanie innych jest jego jedynym dziennikarskim dokonaniem...!!!!!!!!!

No ale za to SE zrobiÂła nam piĂŞknÂą niespodziankĂŞ :D Ja tak jak Black nie poznaÂłam Anity na tych fotkach :D
Zastanawiam siê dlaczego dwójka g³ównych Fanów obecnie pisz¹cych w tym w¹tku we wszystkim co z³e (oczywiœcie wedle ich punktu widzenia) widzi osoby trzecie (Pieczyùskiego, Pochanke, Poradê to tylko pierwsi z brzegu, którzy przychodza mi teraz do g³owy)
JuÂż nas z powrotem jest 3 :D:D tak jak ich troje :D odeszÂłam jak Majkowska ale wrĂłciÂłam :)

Ehh ja tam nic do Porady nie mam. Co do Pochanke Pieczyùskiego i reszty to chyba jasne. ¯ona szefa musi mieÌ wolne pole do popisu i nikt nie moze jej przyÌmiewaÌ a Anita by³a by dla niej zbyt du¿¹ konkurencj¹. Z reszt¹ ten artyku³ te¿ o czymœ œwiadczy :D
Ale tak na prawde Styœce to wyjdzie na gorsze bo tak jak Durczoka nie maj¹c równej sobie konkurencji siê uwsteczni... no có¿ Anita to nie A*tomat ka¿dy to wie.
A teraz trochĂŞ o rocznicy pobytu Anitki w tvn 24. CieszyĂŚ siĂŞ czy pÂłakaĂŚ ?
Anita jak by³a w serwisach tak jest i nic tego na razie nie zmienia. Ale w sumie ni epowinniœmy siê temu dziwiÌ. To jest telewizja A*tomatów i widocznie Anitki nie zaprogramowano na to ¿eby siê rozwija³a. Tylko sta³a w miejscu. Niektórzy tak jak Anita prbuj¹ siê niczym Neo wydostaÌ z tego Matrixa (Fakty g³ówne) i zostaj¹ za to ukarani i jak Neo zosta³ w metrze tak ANitka zosta³a w popo³udniowych i porankach nie mo¿e ani wróciÌ do Faktów g³ównych ani tez ucieÌ z systemu czli TVN :D:D

Anitka byÂła teÂż ostatnio w dniu na Âżywo aÂż siĂŞ ;( w oku zakrĂŞciÂła przypomniaÂły mi siĂŞ Fakty z jej udziaÂłem

A teraz trochê o dzisiejszym poranku nie widzia³m ca³ego bo od 17 godzin by³am w drodze a wogóle to od 26 ponad w podró¿y :D ale sama koncówka by³a tragiczna.Aanita dzisiaj okropnie by³a ubrana i Ÿle wygl¹da³a ³adny ciep³y ¿akiet i ³adny golf te¿ mo¿na ubraÌ albo jak¹œ ciekaw¹ kurtkê.
makijarz miaÂła okropny i widac bylo ze byÂła zmĂŞczona
co do przejĂŞzyczen tez siĂŞ nie zgodzĂŞ pomyliÂła nawet AgnieszkĂŞ cegielskÂą
Odnosze teÂż wraÂżenie ze lepiej by zrobiÂła jak by czytaÂła trochĂŞ wolniej :D

Aha i byÂło widac ze wywiad z Wassermannem nie byÂł Live...

Za to wpadka z gĂłralem i niejakÂą AnetkÂą byÂła rewelacyjna :D
Android <3
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Jak czytalam wasze ostatnie posty to mi sie przypomial taki artykul w fakcie, w ktorym byla prezenterka TVP BogumiÂła Wander pisala o dziennikarzach. No i standard - chwali Pochanke, Lisa chyba jeszcze Pienkowska i Schymale, a krytykuje AnitĂŞ i Dorote Gawryluk, piszac cos takiego: U Doroty Gawryluk z Polsatu i u Anity Werner z TVN nastepuje skrywanie kobiecosci.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kamuii witaj ponownie! :D To znowu Black siĂŞ ucieszy :D MuszĂŞ go zwoÂłaĂŚ :D
Bombowe porównanie - mam na myœli Matrixa - to po prostu tylko Ty mog³aœ wymyœliÌ :D Sto punktów ode mnie! Za komentarz do art. z Faktu te¿ :D A co do wpadek, to na niektóre mo¿na przymkn¹Ì oko :wink:
A teraz znowu trochê wspomnieù - dosta³am link-cynk, ¿e tu s¹ capsy, a tu video - tylko nie wiem, kiedy je mo¿na œci¹gn¹Ì?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A co skrywanej kobiecoÂści :roll: Zastanawiam siĂŞ, czy nie jest przyzwoiciej jÂą skrywaĂŚ, niÂż eksponowaĂŚ tak, jak np. dziÂś Ann Kalczynska :roll: :wink: Jak dla mnie jej dzisiejsza odsÂłona byÂła jak akt desperacji kobiety zbliÂżajÂącej siĂŞ do trzydziestki :D
Ostatnio zmieniony piątek 12 sie 2005, 13:32 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Funckyrella pisze: A co skrywanej kobiecoÂści :roll: Zastanawiam siĂŞ, czy nie jest przyzwoiciej jÂą skrywaĂŚ, niÂż eksponowaĂŚ tak, jak np. dziÂś Ann Kalczynska :roll: :wink: Jak dla mnie jej dzisiejsza odsÂłona byÂła jak akt desperacji kobiety zbliÂżajÂącej siĂŞ do trzydziestki :D

albo Pochanke czy Smoktunowicz. Ta druga to jak raz prowadziÂła WYDARZENIA, to jej wyeksponowany w biaÂłej bluzce biust zajmowaÂł poÂłowe monitoru. Ito jest fajne :?:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
ODPOWIEDZ