To mam do zaproponowania dyskusjê na temat najwiêkszych pora¿ek w dziejach kana³ów TVN. Porozmawiajamy o tym co nam siê najabrdziej nei podoba.

JeÂśli przyjdzie mi coÂś jeszcze do gÂłowy, to dopiszĂŞ.

Dopisane:

Moderator: Łukasz
ten pierwszy w poniedziaÂłek w TVN a 2 wkrĂłtce w SiĂłdemcesalladyn pisze: "Gulczas a jak myÂślisz" oraz "YYYYYYYrek kosmiczna nominacja"-bez komentarza.
tutaj w pe³ni siê zgadzam. Teleturnieje takie jak "wykrêÌ numer" czy teraz pojawiaj¹cy siê na potêgê na ka¿dym programie Grupy ITI czy to "TVN7" czy podobno nawet "TVN Turbo" Graj o Raj w tym wydaniu jakie tam jest to pora¿ka !! Z takimi teleturniejami i grami to nie wró¿ê powodzenia stacji TVN Gra. Je¿eli ta wogóle wystartuje.Marcin pisze:Teleturnieje interaktywne (oprócz "Graj o raj") - s¹ niezwykle g³upkowate. Ciê¿ko jest wytrzymaÌ przed telewizorem wiêcej, ni¿ kilka minut. To przede wszystkim za spraw¹ ich powtarzalnoœci i md³ych wypowiedzi prezenterów. No bo ile mo¿na w koùcu s³uchaÌ podpowiedzi i próœb o telefon i ile to do wygrania. ponadto prezenterazy mówi¹, ¿e jest do wygrania np. 25 tys. z³, ale ju¿ ani s³owem nie wspominaj¹ o kodach dostêpu. Inaczej jest z Garito. Przyjemna grafika, fajne pytania, uczestnicy w studiu i fajni prowadz¹cy.
i znowu 100% racji !! ChoÌ nie jestem mi³oœnikiem A.Werner ale uwa¿am, ¿e nieporozumieniem jest jej obecnoœÌ o 16:45 a Kajdanowicza o 19 w Faktach !! Nie ma to jak uk³ady (inaczej nie jestem w stanie sobie tego wyt³umaczyÌMarcin pisze:Anita Werner o 16:45, Grzegorz Kajdanowicz o 19:00 - no w³aœnie. Co Anita Werner robi w "Faktach popo³udniowych". Czy nie powinien prowadziÌ ich gorszy od niej Grzegorz Kajdanowicz? Czy nie powinien byÌ jedynie reorterem - jest w tej funkcji doskona³y. Anita Werner w Faktach o 16:45 moim zdaniem marnuje siê.
Dla mnie ca³y TVN7 to od jakiegoœ czasu wielka pomy³ka !! W tym programie jest 90% powtórek sprzed czasem wielu, wielu latMarcin pisze:Zbyt ma³a iloœÌ programów w³asnych w TVN7 - obecnie oprócz durnych teleturniejów interaktywnych i "Na osi" w TVN Siedem nie ma programów w³asnych. A kiedyœ by³y. I to fajne - "Klub Przygód", "The trip", "Nerwy na wodzy"', "Aktualnoœci", emisja porankowego programu TVN24 "Œwiat na dzieù dobry". Dlaczego teraz nie ma w³¹snych programó w siódemce? Czemu zdjêto fajne nerwy "Na wodzy", czy "Aktualnoœci". Czemu nie krêci siê ju¿ dla TVN Siedem reality-show i nie daje fajnych programów, a jedynie teleturnieje interaktywne, seriale, filmy i... powtórki. :?
hmmm...sport...dla mnie temat wodaaaaaaaaaaaMarcin pisze:Sport - sportowy serwis w TVN to tragedia. Informacji jest tyle co kot napÂłakaÂł, a sÂą to tak naprawdĂŞ jedynie ich skrĂłty. I Âładna oprawa graficzna nic tutaj nie pomoÂże. Wystarczy spojrzeĂŚ na fantastyczny moim zdaniem Sport w TVP1. Wiadomo o czym bĂŞdzie nastepny materiaÂł, fajni prezenterzy, duÂże i porzÂądne materiaÂły. JeÂśli ktoÂś chce wiedzieĂŚ co siĂŞ dzieje w polskim sporcie, to na pewno nie wybierze Sportu w TVN, a jeÂśli juÂż to ten w TVP1 lub TVN24. Przykre, ale prawdziwe.
Chyba nie œledzisz nowoœci w ramówce TVN. Przecie¿ bêdzie poranny program "Dzieù Dobry TVN" - na razie tylko w weekendowe poranki, ale je¿eli ogl¹dalnoœÌ bêdzie zadowalaj¹ca to program bêdzie nadawany równie¿ w dni robocze.arrow pisze:No i o jakimœ porannym programie na ¿ywo mogliby pomyœleÌ. Byle by to nie by³ interaktywny teleturniej, tych ju¿ wystarczy w tvn-ach. Ale gdyby tak retransmitowaÌ w tvn "Poranek w tvn24"...-->
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości